tikzot Odesláno 16. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2020 Ty modrý uměj být i černý, takže není o čem;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 16. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2020 Za mě černé. I když ty modré vypadají na první pohled tak nějak "svěžeji", tak ve finále jsou ty černé paradoxně veselejší a živější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenkiz Odesláno 16. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2020 Za mě určitě černé..ty modré mi přijdou takové obyčejné.Odesláno z mého Redmi Note 7 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 16. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2020 Jsou fajn, ale furt nevím, jestli mi chybí datum nebo je mi to jedno ;-) Nosit nebo prodat? Toť otázka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 16. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2020 před 13 minutami, patprom napsal: Jsou fajn, ale furt nevím, jestli mi chybí datum nebo je mi to jedno Nosit nebo prodat? Toť otázka... Neblazni, urcite neprodavej! Jsou BEST 100% jedny z tech na cely zivot. Na datum se vykasli, ja jsem to u 41 taky prezil.. Jsou jednoduche, nadherne a dokonale. A brutalne pohodlne na ruce. Nejenom, ze jsou te prave velikosti, ale jak jsou nizounke. Krasa.. jedny z nej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 16. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2020 Neblazni, urcite neprodavej! Jsou BEST 100% jedny z tech na cely zivot. Na datum se vykasli, ja jsem to u 41 taky prezil.. Jsou jednoduche, nadherne a dokonale. A brutalne pohodlne na ruce. Nejenom, ze jsou te prave velikosti, ale jak jsou nizounke. Krasa.. jedny z nej! Jsou to pěkné a kvalitní hodínky, ale raději nosím SD a Suby. Navíc, jak se tady říká, mám toho plnou kabelku a potápek habakuk, uvidíme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarioGraziano Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 Za mě ty černé - mají takový unikátní DNA mi přijde a působí luxusně. Ten červený trojúhelník je právě super - červená a zlatá dodávají té černé šmrnc, jinak by byly smutné. Modré jsou víc fashion / sport - jsou taky hezký, ale ne tak vzhledem ojedinělý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raguss Odesláno 5. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2020 za mňa jednoznačne modré aj v prípade že je remienok o 1 mm menší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 5. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2020 máma mi vždycky říkala "zelená a modrá, pro blázny je dobrá" ale s tim svetrem to není až tak hrozný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 (upraveno) Máma má dycky pravdu... Upraveno 6. listopadu 2020 uživatelem LovecK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 7. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2020 V 5. 11. 2020 v 11:42, pebe napsal: máma mi vždycky říkala "zelená a modrá, pro blázny je dobrá" To se jen konzervy bojí barev a nechtěj si to přiznat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 11. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2020 (upraveno) V 7. 11. 2020 v 11:44, Radik napsal: To se jen konzervy bojí barev a nechtěj si to přiznat Jsem zjistil ze jsem konzerva a to mi je teprv 40 a uz jsem tak dopadl. Takovy pekny mlady kluk.. Upraveno 11. listopadu 2020 uživatelem Postal80 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 11. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2020 před 15 hodinami, Postal80 napsal: Jsem zjistil ze jsem konzerva a to mi je teprv 40 a uz jsem tak dopadl. Takovy pekny mlady kluk.. Ve věku to nebude. Jsem stejně mladej a mám rád barvičky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The Watcher Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 V 5. 11. 2020 v 10:13, Raguss napsal: za mňa jednoznačne modré aj v prípade že je remienok o 1 mm menší Za mě zatím nejlepší kombinace, kterou jsem tady viděl Pod to "Zelená a modrá, pro blázny dobrá" se teda nepodepisuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raguss Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 zelená má vážneho konkurenta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 Kdyby se někdo chtěl zbavit modrých 58, nechť mi zanechá SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 8. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2021 před 12 hodinami, moco napsal: Kdyby se někdo chtěl zbavit modrých 58, nechť mi zanechá SZ Nabídek došlo dost, děkuji a zatím neaktuální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
didoodje Odesláno 21. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2021 On 3/15/2021 at 10:28 PM, Raguss said: zelená má vážneho konkurenta Ten bond strap strašně sluší i BB Steel, je tam super konstrast s tím, pro někoho nevýrazným casem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 2. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2021 Modrý jsem vlastně vůbec neplánoval… ale jsou super! Umí skvěle měnit odstín od světlé až po skoro černou. A to i lumi - bílá, zelena, modrá jinak cely můj příběh k BB58 zde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 2. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2021 Moc pěkný hodinky i fotky. před 30 minutami, tomas.helisek napsal: Modrý jsem vlastně vůbec neplánoval… ale jsou super! Umí skvěle měnit odstín od světlé až po skoro černou. A to i lumi - bílá, zelena, modrá jinak cely můj příběh k BB58 zde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se