Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno

Včerejší ze stau na D1 před Brnem...

Ty jsou krásné. Mockrát jsem se na ně díval. Škoda, že tu hodinky Limes nejsou vidět častěji.

---

Já dnes jako včera.  

post-32939-0-42236200-1444997088_thumb.jpg

Odesláno

Putovaly ke mě tak dlouho, že jsem skoro zapomněl, že jsem je koupil. Včera ale začaly dělat radost na ruce:-)

Genta pro chudý, jak to tady kdysi kdosi (Sibiř?)  hezky pojmenoval.

Ty jsou parádní. Doufám, že když jsme se v létě viděli, že jsi ještě neměl..rád bych je viděl, tak snad Ti do Vánoc vydrží  ;)

Odesláno

Model potvrzuji. Mam je ale odjinud. Kupoval jsem je sice take v zahranici, ale jinde a uz pred delsi dobou. Nicmene slapou nadherne. A ten cifernik ma nadherny sunburst efekt, takze je nekdy cerny, nekdy sedivy a nekdy zase treba jeste jiny :-)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Model potvrzuji. Mam je ale odjinud. Kupoval jsem je sice take v zahranici, ale jinde a uz pred delsi dobou. Nicmene slapou nadherne. A ten cifernik ma nadherny sunburst efekt, takze je nekdy cerny, nekdy sedivy a nekdy zase treba jeste jiny :-)

Sent from my iPhone using Tapatalk

jsou krasny a nevsedni
Odesláno

Ty jsou krásné. Mockrát jsem se na ně díval. Škoda, že tu hodinky Limes nejsou vidět častěji.

Díky! Vždycky se na ně těším, když si je beru k obleku. Jsou to moje nejpřesnější hodinky, je v nich ETA 2834 TOP a odchylka je minimální. Ve středu jsem je vytáhl asi po 14 dnech z winderu, naposledy jsem je seřizoval cca před měsícem a když jsem si chtěl ráno upravit čas, koukám, že za měsíc (!) udělaly asi jen 4-5 vteřin do plusu  :eek:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...