spiderer Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2016 já myslel, že to jsou vintážky podle stavu, to ta luneta je tak náchylná na odření?Evidentne asi jo, ja je takhle koupil a puvodni majitel s nimi radil nekde pod autem a povedlo se to na fotce to vyniklo jeste vic nez ve skutecnosti, ale neni to tak hrozny a vintazni look maji.
HDS1200 Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2016 Včerejší slávistická tragedie, že jsem si raději nekoupil řemen.
Moty Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2016 A je to tady;-))) Bite my shiny metal ass with Tapa
vsudybyl Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2016 A je to tady;-))) Bite my shiny metal ass with Tapasakra jste se vidím všichni zbláznili:)
mlsoun1 Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2016 Se nediv,vypadají fakt dobře.Za málo peněz hodně muziky
jencekgs Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2016 Tak tyhle bych sakra mohl, pekne.Dekuji pane a jelikoz mam jen tyto, a navic mam radost z toho jak novy tel foti, tak jeste jedna
Povidláček Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2016 jencekgs: Fakt že jo, jsou parádní! až mě to přimělo otevřít stránky Sinnu a omrknout jejich produkci. Takový potápky bych snesl... btw co máš za nový tel? Rozhlížím se po novém přístroji a dobrý foťák je pro mě prioritou
jencekgs Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2016 jencekgs: Fakt že jo, jsou parádní! až mě to přimělo otevřít stránky Sinnu a omrknout jejich produkci. Takový potápky bych snesl... btw co máš za nový tel? Rozhlížím se po novém přístroji a dobrý foťák je pro mě prioritouDiky, mam Lumii 950 a fakt super. Ale ja nemam rad android, tak to mam jednoduche, moc vyber neni a navic cena je ted privetiva.
honzyk Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2016 Příspěvek číslo 1000 tak přidávám malou koláž toho co se mi zatím vystřídalo na ruce. Původně jsem sem vlezl, když sem coby chudý student hledal nějaké fajn digitálky, asi po roce a půl jsem dozrál k automatům no a ty jedny mám zatím furt. Asi sem divnej ale ty jedny mi stačí, když jsem zkoušel putovní Monstra, který byly moc fajn, tak časem převážil divnej pocit nad tím že Orienty smutně leží v šuplíku. No nic tak jsem se vykecal, hurá do další tisícovky :-)
slava23 Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2016 Včera na Czech Masters. Moje Rada v dobré společnosti Westwood - Donaldson - Pieters. Super zážitek.
Doporučené příspěvky