Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

V 27. 7. 2018 v 10:33, shewcza napsal:

eklektik: co je víc? Paráda

díky. Bohužel jsem jim už stačil udělat první lehčí ťukanec.

V 27. 7. 2018 v 13:43, mAra_ napsal:

Dneska je v Liberci sraz, tak se musím ukázat...

Paráda! Pro Zodiac mám slabost a tenhle Astrographic s plovoucíma ručkama je super. Z jakého jsou roku? Já pokukoval po těch nových reedicích, ale pouzdro je pro mě asi příliš velké a navíc už nemám ve Státech nikoho, kdo by mi je dovezl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 27. 7. 2018 v 15:01, eklektik napsal:

Paráda! Pro Zodiac mám slabost a tenhle Astrographic s plovoucíma ručkama je super. Z jakého jsou roku? Já pokukoval po těch nových reedicích, ale pouzdro je pro mě asi příliš velké a navíc už nemám ve Státech nikoho, kdo by mi je dovezl.

Ty nové mě právě nevedlo na to, shánět ty staré :-)

Přiznám se, že rok nevím.

Odkaz ke komentáři

To "nudný" myslím spíš ironicky. Všichni furt říkaj, že sou nudný a vlastně na nich fakt není nic "wow" ale mě teda baví rozhodně. Všechno prostě je, jak má být. :)

Jinak teď, co mám do komba SMP, tak jsem úplně spokojenej a budu spíš asi pouštět Eterny a MLka. Oboje moc hezký hodinky, ale mají prostě velkou konkurenci a na ruku se moc nedostanou.

Odkaz ke komentáři

V 27. 7. 2018 v 17:54, Ace84 napsal:

No.. Tak po pár letech bloudění světem hodinek mám pocit, že jsem doma. :) asi by mohly chvilku vydržet. :)))

Gratulace, jsou fantastické. Když sem přestaneš chodit, tak by mohly chvilku vydržet ;)

Odkaz ke komentáři

V 27. 7. 2018 v 17:54, Ace84 napsal:

No.. Tak po pár letech bloudění světem hodinek mám pocit, že jsem doma. :) asi by mohly chvilku vydržet. :)))

Přesně tyhle jednou chci :) původně jsem měl spadeno na Suby no date, ale ta luneta se mi prostě líbí více ;)

Upraveno uživatelem Patrik Trinh
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...