tenge Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2014 sakra ty jsou pěkný...AR na tom není, že?Nechal jsem Seika chvilku projet na koníkovi... P1000916.JPG ...ale teď už zpět na kovu. P1000918.JPG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikkes Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2014 moje oblekovky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2014 Dnes mě čeká nějaké pobíhání venku (v tom blbým dešti... :/ ) takže správný čas na pořádný pracovní stroj sorry za ten šumivej hnus, ale dneska se to blackberrymu nějak nepovedlo, není zvyklý se mnou vstávat takhle brzy Ty jsou akorat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2014 Na ruce včera, bohužel pouze na vyzkoušení, totálně mě uchvátili a proto sem tu fotku musím dát, snad se jejich pravý vlastník nebude zlobit Moc děkuju za tu možnost.Omlouvám se za kvalitu, holt pouze mobilovka, ale mé nadšení je obrovské i tak. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2014 Volno, du do sadu... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2014 Zas a znova, nějak jsem se do nich podruhé zamiloval a může za to hlavně ten Otův řemen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2014 ..malé dítko..malé hodinky.. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2014 Pro ty kdož by měly zájem, Géčka(co má Siwi na ruce) budou na prodej ... řeším rádiovky . Tak a jinak trochu napravím Bellsovu fotku, ty musím mít ... měl jsem je na ruce už 3x, ale až včera mě chytly za hodinkový srdce . 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2014 Cestovní, pracovní... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2014 Na ruce včera, bohužel pouze na vyzkoušení, totálně mě uchvátili a proto sem tu fotku musím dát, snad se jejich pravý vlastník nebude zlobit Moc děkuju za tu možnost.Omlouvám se za kvalitu, holt pouze mobilovka, ale mé nadšení je obrovské i tak. Jinak M., včera jsi vypadal, že to budou jedny jediné a sice Hydry (pozn.: na Tvé ruce) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2014 Pro ty kdož by měly zájem, Géčka(co má Siwi na ruce) budou na prodej ... řeším rádiovky . Tak a jinak trochu napravím Bellsovu fotku, ty musím mít ... měl jsem je na ruce už 3x, ale až včera mě chytly za hodinkový srdce . Tobě vyšla fakt dobře, no jo holt foťák vs mobil O chytání za srdce mi ani nemluv, jsem lapen a to doslova. Jinak M., včera jsi vypadal, že to budou jedny jediné a sice Hydry (pozn.: na Tvé ruce) Díky ti, Hydry byly skvělé a pořád jsou na mém kupním listu, ale ty Thommeny, mě úplně odzbrojili a Hydry nejspíš předstihnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2014 sakra ty jsou pěkný...AR na tom není, že? Ale jo je tam. Vnitřní. Jen na mých fotkách to není moc vidět... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2014 One watch guy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2014 (upraveno) Dnes to byla jasná volba vhledem k tomu neslavnému výročí. edit: 700: mám kulatiny, taky výročí. Upraveno 21. srpna 2014 uživatelem Marcus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2014 EXP 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2014 Už tu dlouho nebyla Seikovlna... Tak to rozjedeme!Snad to nebude jen plácnutí do vody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2014 Zpátky na Šímovce. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2014 Jednorucky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2014 ...trochu nám poprcháva... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2014 311 stale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky