tenge Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2014 sakra ty jsou pěkný...AR na tom není, že?Nechal jsem Seika chvilku projet na koníkovi... P1000916.JPG ...ale teď už zpět na kovu. P1000918.JPG
Peta-Biker Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2014 Dnes mě čeká nějaké pobíhání venku (v tom blbým dešti... :/ ) takže správný čas na pořádný pracovní stroj sorry za ten šumivej hnus, ale dneska se to blackberrymu nějak nepovedlo, není zvyklý se mnou vstávat takhle brzy Ty jsou akorat.
Bells Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2014 Na ruce včera, bohužel pouze na vyzkoušení, totálně mě uchvátili a proto sem tu fotku musím dát, snad se jejich pravý vlastník nebude zlobit Moc děkuju za tu možnost.Omlouvám se za kvalitu, holt pouze mobilovka, ale mé nadšení je obrovské i tak. 1
Kostra Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2014 Zas a znova, nějak jsem se do nich podruhé zamiloval a může za to hlavně ten Otův řemen.
Sphinxx Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2014 Pro ty kdož by měly zájem, Géčka(co má Siwi na ruce) budou na prodej ... řeším rádiovky . Tak a jinak trochu napravím Bellsovu fotku, ty musím mít ... měl jsem je na ruce už 3x, ale až včera mě chytly za hodinkový srdce . 1
Sphinxx Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2014 Na ruce včera, bohužel pouze na vyzkoušení, totálně mě uchvátili a proto sem tu fotku musím dát, snad se jejich pravý vlastník nebude zlobit Moc děkuju za tu možnost.Omlouvám se za kvalitu, holt pouze mobilovka, ale mé nadšení je obrovské i tak. Jinak M., včera jsi vypadal, že to budou jedny jediné a sice Hydry (pozn.: na Tvé ruce)
Bells Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2014 Pro ty kdož by měly zájem, Géčka(co má Siwi na ruce) budou na prodej ... řeším rádiovky . Tak a jinak trochu napravím Bellsovu fotku, ty musím mít ... měl jsem je na ruce už 3x, ale až včera mě chytly za hodinkový srdce . Tobě vyšla fakt dobře, no jo holt foťák vs mobil O chytání za srdce mi ani nemluv, jsem lapen a to doslova. Jinak M., včera jsi vypadal, že to budou jedny jediné a sice Hydry (pozn.: na Tvé ruce) Díky ti, Hydry byly skvělé a pořád jsou na mém kupním listu, ale ty Thommeny, mě úplně odzbrojili a Hydry nejspíš předstihnou
bacil.357 Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2014 sakra ty jsou pěkný...AR na tom není, že? Ale jo je tam. Vnitřní. Jen na mých fotkách to není moc vidět...
Marcus Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2014 (upraveno) Dnes to byla jasná volba vhledem k tomu neslavnému výročí. edit: 700: mám kulatiny, taky výročí. Upraveno 21. srpna 2014 uživatelem Marcus
bacil.357 Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2014 Už tu dlouho nebyla Seikovlna... Tak to rozjedeme!Snad to nebude jen plácnutí do vody.
Doporučené příspěvky