prischera Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 Dneska trčím ještě do jedenácti v práci, ale už jsem sundal SKXka a nasadil sváteční potápky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 (upraveno) V poledne přišly nové Omegy a po obědě jsem si jel pro vysoutěžené/darované Aeronavigatory. Ježíšek jak cumel a dokonce o den dřív. Upraveno 23. prosince 2014 uživatelem Wanderer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 Takovou tlapu (bez urážky, prosím ) zdaleka nemám, ale těchto 46mm sedí i na měnší ruce, myslím si. Bez problemov. A hlavne je na ne vidiet ...skus k nim zulu/nato a bude to este pohodlnejsie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mtruelle Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 ...kula sviti, DA tikaji...klid, mnoho klidu.inu hodinky k práci i rekreaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 Cely den v aute Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 Za chvíli domů, zdobit stromeček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 Dělal jsem na balkoně poslední facelift na stromku a najednou v tom martýriu vylezlo na nebi sluníčko. Trvalo to jen pár chvil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 Zkusil jsem si udělat vlastní řemen a právě jsem ho dokončil, super pocit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 (upraveno) Pošťák dorazil a počínaje dneškem se pro mě Co máte právě na ruce mění na Které Certiny mám právě na ruce Fotka strašná, ale lépe to dnes nedám. Tím pro mě definitivně končí etapa automatů a od teď už pouze baterka. Holt nejsem asi ten správnej chronomagor.Edit: až teď jsem si všimnul té lunety. May by se zbláznil Upraveno 23. prosince 2014 uživatelem VitekB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 Pařím už asi 2 hodiny s dcerkou Forzy - vyladěná M5, Nordšlajfe a na ruce Rangemany ... relax, jak má být. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ouskavl Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 Tři fotky z rána IWC ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 Zkusil jsem si udělat vlastní řemen a právě jsem ho dokončil, super pocit Dost dobrý! -------------------------------Já mám pro letošek odpracováno, taky supr pocit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 Jedna vánoční a ne, neprodám je... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 dufam ze sa emef teraz pozera.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nastycrew52 Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 Bratři v triku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 Jedna vánoční a ne, neprodám je... jlcxmas.jpgTak k tomuhle vohozu to nema chybu,kloboucek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 Jedna koupací. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 Jedna vánoční a ne, neprodám je... jlcxmas.jpgse ti ani nedivím, jsou krásný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 Jedna koupací.kam to ten junak kuka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky