Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Gratulačka! Jsi to nakonec vzal docela chronozkratkou, co? :) To jsou ty od Jagmana?

Děkuju! Nj, vzal jsem to trochu hopem. O něco jsem se ochudil, něco zas získal :)

Ano, jsou to ty Jagmanovi.

Upraveno uživatelem Maxel
Odesláno

Hezky pane, jak hodinky tak okoli. Dlouho jsem tam nebyl, co pan Hagen? :) Znas legendu?

Díky tano, já tam byl taky po strašně dlouhé době a pořád je to super. Co pan Hagen? Neviděl jsem ani přízrak, ani jsem nic neslyšel, jako někteří :) a vůbec, kdo ví jaká z těch verzí je pravdivá že..

Odesláno

Mě tyhle seika nikdy moc nebraly, navíc takový vybledlý

Však on taky nechválil hodinky. :-D

Odesláno

Díky tano, já tam byl taky po strašně dlouhé době a pořád je to super. Co pan Hagen? Neviděl jsem ani přízrak, ani jsem nic neslyšel, jako někteří :) a vůbec, kdo ví jaká z těch verzí je pravdivá že..

Jj, zrejme to bude jen povest ale zajimava :) .

Odesláno

.. bré zas ráno :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

rastu :-)

Krasa pane, gratuluji. Dobrou chut.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...