kdojinej Odesláno 30. července 2016 Nahlásit Odesláno 30. července 2016 Jak z reklamy na Colu......skx009, symbol leta..
kdojinej Odesláno 30. července 2016 Nahlásit Odesláno 30. července 2016 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Locky Odesláno 30. července 2016 Nahlásit Odesláno 30. července 2016 Gratulačka! Jsi to nakonec vzal docela chronozkratkou, co? To jsou ty od Jagmana?
Maxel Odesláno 30. července 2016 Nahlásit Odesláno 30. července 2016 (upraveno) Gratulačka! Jsi to nakonec vzal docela chronozkratkou, co? To jsou ty od Jagmana?Děkuju! Nj, vzal jsem to trochu hopem. O něco jsem se ochudil, něco zas získal Ano, jsou to ty Jagmanovi. Upraveno 30. července 2016 uživatelem Maxel
McStinger Odesláno 30. července 2016 Nahlásit Odesláno 30. července 2016 Taková raritka.. Seiko Blue monster Hmm, som netušil, že ich tu niekto má. To už je fakt rarita.
vojt Odesláno 30. července 2016 Nahlásit Odesláno 30. července 2016 Hmm, som netušil, že ich tu niekto má. To už je fakt rarita.Dík, to jsem chtěl taky zjistit, jestli je má ještě někdo.
Bells Odesláno 30. července 2016 Nahlásit Odesláno 30. července 2016 Hezky pane, jak hodinky tak okoli. Dlouho jsem tam nebyl, co pan Hagen? Znas legendu? Díky tano, já tam byl taky po strašně dlouhé době a pořád je to super. Co pan Hagen? Neviděl jsem ani přízrak, ani jsem nic neslyšel, jako někteří a vůbec, kdo ví jaká z těch verzí je pravdivá že..
kloubik Odesláno 30. července 2016 Nahlásit Odesláno 30. července 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
guzmic Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Odesláno 31. července 2016 Mě tyhle seika nikdy moc nebraly, navíc takový vybledlýVšak on taky nechválil hodinky. :-D
tano Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Odesláno 31. července 2016 Díky tano, já tam byl taky po strašně dlouhé době a pořád je to super. Co pan Hagen? Neviděl jsem ani přízrak, ani jsem nic neslyšel, jako někteří a vůbec, kdo ví jaká z těch verzí je pravdivá že..Jj, zrejme to bude jen povest ale zajimava .
CEGY Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Odesláno 31. července 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lukyn77 Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Odesláno 31. července 2016 P7300545-01.jpegParáda ... zrovna razím na hory a šikly by se ;-)
bobi Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Odesláno 31. července 2016 .. bré zas ráno Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
rooosta Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Odesláno 31. července 2016 rastu :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sashator Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Odesláno 31. července 2016 Však on taky nechválil hodinky. :-DVšak já vím, to by jen pokus o humor...očividně "úspěšnej"
tano Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Odesláno 31. července 2016 rastu :-) Krasa pane, gratuluji. Dobrou chut.
rolas Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Odesláno 31. července 2016 Černý kaučuk ? Parádně se na tom nosí a hodinky vypadají na tom fakt pěkně, ale tah je tah...
Návštěvník Mitak Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Odesláno 31. července 2016 S Monstrama na chalupě, v pozadí Buchlov. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky