Daemonultimate Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Odesláno 3. září 2018 Přeju všem vyvedenej start do nového tydne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Nestler Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Odesláno 3. září 2018 Jj, tohle mi na Nuselaku chybelo[emoji3] Sent from my iPhone using Tapatalk
tikzot Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Odesláno 3. září 2018 Podzimní volání... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M3maniac Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Odesláno 3. září 2018 Ta modrá se zlatým perfektně k sobě ladí Dík, prostě perfektní letní hodinky. Pokud nesvítí sluníčko tak to není ono :-)
M3maniac Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Odesláno 3. září 2018 Hned po snídani zase prudím :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
African Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Odesláno 3. září 2018 Evidentně, stejná fotka, je i na Insta Aha, to jsou věci... ALdo, proč už nejsi Alda?
kuncák7 Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Odesláno 3. září 2018 Nez se vydam k vode, tak jsem musel vyvencit tyhle modrasky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tikal Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Odesláno 3. září 2018 koukám, že mám 50% úspěšnost je pondělí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ATOM Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Odesláno 3. září 2018 Ta fotka ma koule jako swine, jak nejsem primkovej, tak tohle je top a vypadaj fakt super!Jen se optam, je ta fotka nak upravovana? Teda hlavne ty hodinky? Jak svitej nebo jak kdyby byly nakresleny;-) Dik No foceny starym ajfonem, myslim ze tim prednim 1Mpx fotakem. Neco malo uprav v ajfonu.
Dokusan Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Odesláno 3. září 2018 (upraveno) Dnes něco jednoduchého vintage look s původní Etou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. září 2018 uživatelem Dokusan
Kid_A Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Odesláno 3. září 2018 prim do eltonu do katalogu s takovou fotkou:-))
Kid_A Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Odesláno 3. září 2018 Hned po snídani zase prudím :-) pekne tam mas...
shewcza Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Odesláno 3. září 2018 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Mezi tím na parkovišti u jídelny: Osoba: Pane, pane co to děláte u toho auta? Já: Dobrý den, nic. Jen fotím hodinky v kalužině. O: aha, já už jsem se lekl, že mi děláte něco s autem. Já: nebojte. Já jsem jen trochu postiženej, ale neškodnej. O: tak se nenechte rušit. Ostuda jak prase, ještě jsem kontroloval jestli mě nikdo nevidí :-D :-D
ony Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Odesláno 3. září 2018 (upraveno) Jedna po obede Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. září 2018 uživatelem ony
Patrik Trinh Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Odesláno 3. září 2018 20180903_120211-01-2016x1512.jpeg Mezi tím na parkovišti u jídelny: Osoba: Pane, pane co to děláte u toho auta? Já: Dobrý den, nic. Jen fotím hodinky v kalužině. O: aha, já už jsem se lekl, že mi děláte něco s autem. Já: nebojte. Já jsem jen trochu postiženej, ale neškodnej. O: tak se nenechte rušit. Ostuda jak prase, ještě jsem kontroloval jestli mě nikdo nevidí :-D :-DMáš cit pro to focení
Rampa McKvak Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Odesláno 3. září 2018 V plném pracovním nasazení ... :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kuncák7 Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Odesláno 3. září 2018 (upraveno) Hned po snídani zase prudím :-)Budu se opakovat- a odkud tedy prudis presne :-)? Vypada to dobre. Upraveno 3. září 2018 uživatelem kuncák7
Doporučené příspěvky