patprom Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2019 Včera jsem nahodil starý řemen, který jsem používal na Rolexech, různých modelech od Omegy a světe div se, sluší i tady :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2019 Včera jsem nahodil starý řemen, který jsem používal na Rolexech, různých modelech od Omegy a světe div se, sluší i tady :-)Parada! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2019 Dík, řemen ušil před nějakým časem mistr Zekon :-)Tyhle hodinky jsou typově hodně podobné Moonům a těm jak známo taky sluší úplně všechno. Tady si ale nejsem jistý, jestli by na nich vypadalo dobře nato, ale obávám se, že asi ne. Zkoušet to nebudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2019 Není to tak zlý, ale tyhle Tagy by si spíš zasloužily nějaký race řemen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2019 (upraveno) Není to tak zlý, ale tyhle Tagy by si spíš zasloužily nějaký race řemen.To je jasný, mám tenhle https://www.strapshop.cz/vintage-vzhled/hirsch-rally Sent from my iPad using Tapatalk Upraveno 23. června 2019 uživatelem patprom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2019 Užívám si deště před horkem příštího týdne .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2019 To je jasný, mám tenhle https://www.strapshop.cz/vintage-vzhled/hirsch-rally Sent from my iPad using TapatalkOjóóój a hop do auta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2019 Ojóóój a hop do autaDobře, příští fotku udělám z auta, pokud je teda ještě budu mít :-)Když mě teď začaly pořádně bavit, začínají se mi ozývat zájemci o výměnu, to tak je prostě vždycky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yegor Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2019 U nas je to uz celkom horke na zahrade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2019 U nás taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2019 Digi sunday Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ARMAN Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2019 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2019 Smetanova Litomyšl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2019 Specielne pro @tedwine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2019 Dnes zcela výjimečně Seiko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2019 Bítry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2019 Dnes zcela výjimečně Seiko dogfox_fat.23.6.jpg Tak nejako Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2019 Co jiného na neděli než GO... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2019 Seikooo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digiMonster Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2019 Kurňa sú dobre asi si ich nechám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky