Vortex-Tempus Odesláno 7. července 2019 Nahlásit Odesláno 7. července 2019 Tu-tu-tu-Tudor Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sibirnaya Odesláno 7. července 2019 Nahlásit Odesláno 7. července 2019 gut to je, o tom žádná, ale quartzky, to je to, co mě na tom žere.Cerny chrona v automath s vlnkama, to je reseni..
5etter Odesláno 7. července 2019 Nahlásit Odesláno 7. července 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Starous Odesláno 7. července 2019 Nahlásit Odesláno 7. července 2019 včerejší večerní.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bezous Odesláno 7. července 2019 Nahlásit Odesláno 7. července 2019 Na dnešní nedělní službu poletím s Fortiskama. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sibirnaya Odesláno 7. července 2019 Nahlásit Odesláno 7. července 2019 Tydle Fortisky mam moc rad. Obyc, slusny, citelny hodinky.
brnakp Odesláno 7. července 2019 Nahlásit Odesláno 7. července 2019 Tleskam, to je ale krasnej kousek :-) Děkuju. Moc pohodlně se nosí, ale pro další fotku jsem je přece jen sundal :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Axel Odesláno 7. července 2019 Nahlásit Odesláno 7. července 2019 Děkuju. Moc pohodlně se nosí, ale pro další fotku jsem je přece jen sundal :-) Jsou od AD nebo z druhe ruky? Ten tah tak zvlastne naseda k pouzdru.. Jaka ze to je reference?
brnakp Odesláno 7. července 2019 Nahlásit Odesláno 7. července 2019 Jsou od AD nebo z druhe ruky? Ten tah tak zvlastne naseda k pouzdru.. Jaka ze to je reference? Jsou od německého AD, jsem druhý majitel. JLC teď prodloužilo záruku na 8 let, takže je mám v záruce do roku 2026 :-). Je to tahle reference: https://www.jaeger-lecoultre.com/ww/en/watches/jaeger-lecoultre-plrs/jaeger-lecoultre-plrs-automatic/9008180.html Dokoupil jsem si k nim i kožený řemen na zimu :-) S tím tahem to je asi jen nějaký efekt mojí špatné fotky, přikládám ještě jednu lepší :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 7. července 2019 Nahlásit Odesláno 7. července 2019 Třístovky: Odesláno z mého ASUS_Z01RD pomocí Tapatalk
Dokusan Odesláno 7. července 2019 Nahlásit Odesláno 7. července 2019 Po pěti dnech stále šlapou, odchylka +0,9 s/den Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ragu Odesláno 7. července 2019 Nahlásit Odesláno 7. července 2019 Keramika v zapadajícím slunci, žeru je!Tohle je skvělý! Ach jo, fakt potřebuju PAMy.
snake Odesláno 7. července 2019 Nahlásit Odesláno 7. července 2019 vencim bondovky a premejslim jestli je teda nechat nebo pustit...mam takovej dojem ze by mi chybely /( Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ace84 Odesláno 7. července 2019 Nahlásit Odesláno 7. července 2019 Titan-ic Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Matik Odesláno 7. července 2019 Nahlásit Odesláno 7. července 2019 Jiný s sebou nemám, aspoň je klid :-)
Kupa54 Odesláno 7. července 2019 Nahlásit Odesláno 7. července 2019 To Snake: stejně by sis je koupil znovu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kupa54 Odesláno 7. července 2019 Nahlásit Odesláno 7. července 2019 Já dnes novou akviziciDíky Dane. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
T1000 Odesláno 7. července 2019 Nahlásit Odesláno 7. července 2019 H18 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky