Filip.J Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2020 Furt home office Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kuncák7 Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2020 Jednoduché, vylestit sklicko, čočku foťáku a pak hodinky natáčej jak horizontálně tak vertikálně tak dlouho než to vidíš krásně :-)Ty woe, to je rada , já tohle dělám už jak dlouho a výsledek, teda abych Vás uspokojil, je takřka nulovej
tommasini Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2020 Pořád :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
patprom Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2020 No nechtěl jsem Ti to psát, ale takto na tahu jsou prostě nejlepší :-)To jo, ale na řemeni jsou taky super Sent from my iPad using Tapatalk
siwi Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2020 Práce neubejvá... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dokusan Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2020 Poprvé na ruce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
shewcza Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2020 Gratulace! Čekal jsem betmeny, ale tohle je též dobrá volba!
M3maniac Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2020 Dokusan : krása, takto se fotí modrý cifr :-)
Gustaf Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2020 Poprvé na ruceparáda...gratululu. Jsou super
Gustaf Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2020 když jsme u tý modrý... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
DeeKey Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2020 Když člověk nemá Home office, dá se říct, že má Office office? Mimochodem, jak moc hlasité bývají rotory na kalibrech 88xx? Trochu mne znepokojuje ten hluk. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dokusan Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2020 Gratulace! Čekal jsem betmeny, ale tohle je též dobrá volba!Na Betmeny už kašlu. Stejně GMT nepoužívám.
milomac Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2020 (upraveno) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. dubna 2020 uživatelem milomac
honzyk Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2020 Bacha na vyzkratovanou baterii v quartzkach. Co to, jak se to povedlo ? A jak teď vypadají ty hodinky ?
Vit Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2020 Naleznul jsem univerzální odpověď: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
snake Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2020 Jedna romantická se západem slunce a dám dneska pokoj Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky