Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 25. 5. 2022 v 7:19, xcmaniax napsal:

No v tomto případě si nemyslím, že je to takový drama. Pamatuju si, že když jsem byl malej, tak ty top Lega (Model Team velký Technic...), stály v absolutní hodnotě dost podobně co dneska. Jen lidi brali průměrně tak 8 tisíc. Tady se něco připlácí za licenci, je tam dost dražších dílů (než obyčejné kostky), vše je tištěné...

Rozšířit  

Samozřejmě je to věc názorů a priorit.

LEGO ideas a Architecture, na které se zaměřuji, bývá běžně cca 1,6 - 1,9 Kč/kostka. SW sety, které považuji za drahé kvůli licenci, bývají cca 2,5 - 3 Kč/kostka. Tady jsme 2,7, Kč/kostka, tzn. na úrovni SW - OK, to není tak šílené, jak se mi to na první pohled zdálo. 🙂👍

Odesláno

Po dvou letech si chci vystavit Lego, co jsem měl teď 2 roky kvůli stěhování uskladnění. Podle mě to bude těžší než začít od začátku podle návodu /ten u sebe nemám/ 😁

Podle barvy určitě poznáte :)

CA6CC515-DE70-40A6-859B-D4639753CFEC.jpeg

Odesláno
  V 27. 5. 2022 v 17:52, Z. Paul napsal:

Po dvou letech si chci vystavit Lego, co jsem měl teď 2 roky kvůli stěhování uskladnění. Podle mě to bude těžší než začít od začátku podle návodu /ten u sebe nemám/ 😁

Podle barvy určitě poznáte :)

CA6CC515-DE70-40A6-859B-D4639753CFEC.jpeg

Rozšířit  

Kdyby jsi potřeboval, tak ti plánek mohu půjčit. 

• po 4 týdnech...
Odesláno

Koukám že v Tescu maj 30% dolů na všechno Lego, s tou jejich clubcard kartičkou (normálně jednoduchá aplikace). Kupodivu i u nás v malym městě tam maj třeba todle - https://www.lego.com/cs-cz/product/bonsai-tree-10281 a myslim, že ve většim Tescu pude sehnat ledacos. Já nakoupil nějaký základní dílky a pár Harry Potterů pro děti, bonsaj už bohužel máme:)

Odesláno

Hele nevim jak moc na úrovni eshopů to obecně je, ale co tak koukám, třeba ta bonsaj je bezkonkurenčně v tom Tescu nejlevnější, i když zapomenu na poštovný.

Odesláno
  V 30. 6. 2022 v 9:01, xcmaniax napsal:

Ty modely k 90ti letýmu výročí jsou hodně povedený. Už na to skoro hledám místo:-) Sice to asi neosloví dnešní děti, ale pro mě tohle bylo Lego mládí:-)

Rozšířit  

Tohle bylo moje první Lego, někdy kolem roku 89. Toužil jsem pak po těch velkých hradech, ale dočkám se asi až po 33 letech 😉

6073-1.png

• po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno
  V 30. 6. 2022 v 14:01, Skipi napsal:

Tohle bylo moje první Lego, někdy kolem roku 89. Toužil jsem pak po těch velkých hradech, ale dočkám se asi až po 33 letech 😉

6073-1.png

Rozšířit  

👍 Přesně, na velké sety rodiče tenkrát němeli peníze a my jsem byli rádi, že máme po kapsách 5 korun na lízatko.

Hezké vzpomínky.

Odesláno
  V 30. 6. 2022 v 9:01, xcmaniax napsal:

Ty modely k 90ti letýmu výročí jsou hodně povedený. Už na to skoro hledám místo:-) Sice to asi neosloví dnešní děti, ale pro mě tohle bylo Lego mládí:-)

Rozšířit  

Tak teď ještě pořádný Piráty, chceme Piráty!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...