Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 21 minutami, Potkan napsal:

Jestli muzu malej hint… ja netridim podle barev, ale podle typu kosticek, jake se k sobe hodi. Treba skupina tenkych, nebo plochych, tycinek, hybacich atd. Potom, kdyz neco hledam, jdu rovnou do potrebne skupiny a barvu uz pak vidim na prvni pohled. Hledat treba malou tycinku v modre skupine trva vecnost.

Vino musi byt, to je zaklad ;)

Joo úplně v klidu, tohle bylo již nabaleno po barvách, tak sem to tak nechal, ale jinak dělam podle barev a v té barvě ještě rozlišuju ty jednotlivé skupiny dílků, pak to jde super 👍🏻 

Odesláno

Dostal jsem k🎄Gagarina.

Skládal jsem ho tři hodiny a vypil u toho půl lahve Džeka. Je to pěkný, ještě k tomu někde sehnat levný Omegy.

Obdivuju vás, že na to máte trpělivost.

IMG_0798.jpeg

Odesláno
před 15 minutami, tikzot napsal:

Joo úplně v klidu, tohle bylo již nabaleno po barvách, tak sem to tak nechal, ale jinak dělam podle barev a v té barvě ještě rozlišuju ty jednotlivé skupiny dílků, pak to jde super 👍🏻 

Jo taaaak, to je jina :) To ja jsem nezkusenej. Nikdy jsem to nabaleny po barvach nemel.

Odesláno
V 26. 1. 2025 v 17:37, Potkan napsal:

Jo taaaak, to je jina :) To ja jsem nezkusenej. Nikdy jsem to nabaleny po barvach nemel.

Já když stavěl Defendera, tak to bylo jestli si pamatuju správně zabalený v označených sáčcích (1,2,...), jak se staví postupně. Teď jsem stavěl o Vánocích 911 RSR a tam to bylo postě nějak a já si to musel třídit podle podobných tvarů, apod. 
Nebo se mi to označení sáčků plete s Legem, které staví děti? 

• po 3 týdnech...
Odesláno

Pánové, jdu sem s nejapným dotazem.

Moje děti měly Lego duplo vláček. Byly tam černé koleje, 8 obloučků tvořilo kruh.
Teď jsem šťastným "majitelem" vnučky, která našla zalíbení v Lego duplo vláčku a já bych 
si celkem rád udělal radost a koupil bych jí další vláček - ale ty novodobé šedivé koleje 
vypadají jinak. Tak bych se rád zeptal na kompatibilitu starých černých kolejí s těmi novými, šedivými.
Dá se to propojit?

Děkuji za odpovědi.

• po 4 týdnech...
Odesláno
před 11 minutami, Maro napsal:

Protože redbull je energetak a ty jsou od 18 ve většině zemí, takže kvůli reklamě na energetaky

Původně jsem si to myslel taky, ale pak jsem si říkal, že je to blbost , a jak je vidět, první myšlenka je vždy správná, jak nad tím člověk začne přemýšlet, dělá blbosti 😄

• po měsících...
Odesláno (upraveno)

Rád bych se zde pochlubil projektem a zároveň skvělým dealem, který jsem udělal s potomky. Začalo to nálezem fragmentu v mixu v obchodě. Následoval jejich návrh, že pokud se to povede dokompletovat, už po mě nikdy nic nebudou chtít - což jsem přijal 😅 a po týdnu plánování, shánění a hledání je hotovo. Pár dílů samozřejmě není v origo barvě a kopule jsou z jiného setu, ale na radosti to nikomu neubírá.

Fotor_174903530086194.jpg

Fotor_17490233278157.jpg

Fotor_17490233422599.jpg

Fotor_174902335837811.jpg

Upraveno uživatelem dykmore
  • Dát hlas 3
  • po měsících...
  • po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...