semi001 Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 V 21. 2. 2021 v 17:14, wawrik napsal: Nemáte niekto na predaj Lego Technic z osemdesiatych-deväťdesiatych rokov? Niektoré z tých, čo sa dá postaviť viac rôznych modelov, trebárs aj prťavých, napríklad 8064, 8032, 8044 a podobne. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Mladý má jedno, s ktorým som sa hrával ešte ja (8020), ale už to pozná spredu-zozadu a potrebuje na cesty niečo nové. A tie dnešné sú len jedno/dvojmodelové alebo zložité. Platím zlatom! Tvl 8032 jsem měl jako dítě, sakra co já s tím užil srandy Léta jsem měl vystavený, postavený vrtulník, ale naši už to určitě vyhodili, zkusím se zeptat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 @semi001 Prosím prosím, opýtaj sa... Pokojne to kúpim aj s nejakými chýbajúcimi dielikmi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johny357 Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 (upraveno) před 6 hodinami, michalval napsal: To je dobrej macek . Kolik hodin Ti to zabralo? od zacatku skladani po dokonceni cca pul roku ale cistyho casu kolem 20 hodin Upraveno 23. února 2021 uživatelem johny357 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lordsoft Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 Konecne prisli potrebne dieliky, MOC dielo dokonane.. Asi to bude subjektivne, ale paci sa mi viac, ako origo vizual RSR. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 Porsche teda prijemne prekvapilo:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 Nojo, když člověk buduje takovouhle systematickou sbírku, tak se mu ty nákupy vnitřně snad i líp obhajujou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 To je krasna sbirka. Chybi mi to uplne vlevo a uplne vpravo, ale verim, ze to budu mit letos. A k tomu VW T1. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2021 před 11 hodinami, michalval napsal: To je krasna sbirka. Chybi mi to uplne vlevo a uplne vpravo, ale verim, ze to budu mit letos. A k tomu VW T1. Diky, stve me, ze jsem nekoupil Coopera kdyz byl za stan.cenu., ted za nej chteji nesmysl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2021 Diky, stve me, ze jsem nekoupil Coopera kdyz byl za stan.cenu., ted za nej chteji nesmysl Jo Mini to je taky ikonicky a roztomily auto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 Vyhrabáno na půdě na chalupě, ale na postavení toho moc chybí. Proust má madlenku, já starý lego. Jen pérování vzadu a volant - ale když mi bylo 8, byl v tom celej vesmír. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 před 15 hodinami, dr.sphinx napsal: Vyhrabáno na půdě na chalupě, ale na postavení toho moc chybí. Proust má madlenku, já starý lego. Jen pérování vzadu a volant - ale když mi bylo 8, byl v tom celej vesmír. To je hezký. Řekl bych, že už i dnes vzácnost. Kromě určitě silné nostalgie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 Kdo plánoval nějaký větší nákup Lega, tak doporučuju co nejdřív. Ode dneška do 14tého března je akce co je po dlouhé době zase moc povedená. Bude to cenný kousek https://www.lego.com/cs-cz/page/lego-offers-promotions?icmp=LP-SHD-Standard-NO_Disruptor_40450_Amelia_Earhart_Tribute-P-NO-SIC0WPVQIN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 před 6 hodinami, Žigi napsal: Kdo plánoval nějaký větší nákup Lega, tak doporučuju co nejdřív. Ode dneška do 14tého března je akce co je po dlouhé době zase moc povedená. Bude to cenný kousek https://www.lego.com/cs-cz/page/lego-offers-promotions?icmp=LP-SHD-Standard-NO_Disruptor_40450_Amelia_Earhart_Tribute-P-NO-SIC0WPVQIN Super. Tohle mě definitivně rozhoupalo k tomu, abych objednal Porsche. Díky moc za tip! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 Simpsonovi na cestě, už se s dcerou těšíme Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 A tahle lodička už je ve vitríně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 před 11 hodinami, Žigi napsal: Kdo plánoval nějaký větší nákup Lega, tak doporučuju co nejdřív. Ode dneška do 14tého března je akce co je po dlouhé době zase moc povedená. Bude to cenný kousek https://www.lego.com/cs-cz/page/lego-offers-promotions?icmp=LP-SHD-Standard-NO_Disruptor_40450_Amelia_Earhart_Tribute-P-NO-SIC0WPVQIN Díky, rozhoupalo k 911ce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 před 13 hodinami, Žigi napsal: Kdo plánoval nějaký větší nákup Lega, tak doporučuju co nejdřív. Ode dneška do 14tého března je akce co je po dlouhé době zase moc povedená. Bude to cenný kousek https://www.lego.com/cs-cz/page/lego-offers-promotions?icmp=LP-SHD-Standard-NO_Disruptor_40450_Amelia_Earhart_Tribute-P-NO-SIC0WPVQIN Tak dík... Objednal jsem buginu jen proto že abych měl Amelii... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 7. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2021 Než to dám do inzerce... Nechce někdo pro děcka banánovou krabici plnou lega? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 7. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2021 Ani né, dík, přivezl jsem si v pátek hromádku. A je to peklo něco skládat, když je to cca 15 ruznejch namichanejch v několika krabicích Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 8. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2021 Chlapi, teď zcela vážně. Dávejte si pozor, ať se Vám to nevymkne z rukou, jako třeba našemu mladýmu . . . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. další plato fotit nebudu, teprve kompletuje prvním vlasy, helmy, čepice už je skoro u stovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se