Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
před 29 minutami, Irwinek napsal:

Po dědech a po tátovi

před 29 minutami, Irwinek napsal:

Taky mam neco po dedech a tatovi. Na ty zlaty furt planuju nejakej reminek, ze bych je obcas  vzal k saku, akorat se nemuzu dokopat neco slusnyho vybrat. Vlastne ani nemam moc ideu, co by se k tomu hodilo.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem warann
Odesláno

Pěkný, já ty po děděčcích našel před lety v krabicích s fotkama. Nečistil jsem je, nosit je nebudu a prodávat teprve ne. Ty po tátovi jsou kapitola sama pro sebe - nosil je jen pár let ( 2 - 3 ) a dostaly dost zabrat. Jsou v takovém stavu, jak je naposled sundal z ruky.

Odesláno
V 3. 9. 2020 v 15:25, Radek124 napsal:

Odpolední dilema v šeru u winderu - aneb výběr hodinek není jen o jednom ušmudlaným ♛-milimetru :smoke:

Moc pěkná a vyvážená sbírka. Tady nad tím někdo evidentně přemýšlel. Palec hore. Nechceš sepsat svý myšlenkový pochody k tomuto výsledku SEM? Myslím, že by to stálo za přečtení :-).

Odesláno
V 16. 6. 2020 v 19:14, honza71 napsal:

Neboj, to casem prejde :D

Tak jsem to teda zkusil, jako pořídit třetí hodinky k těm GS a Géčkám a nešlo to. Za pár dní dní mě to začalo zase rozčilovat a jsme rád, že jsou z tomu. Takže zpátky k původnímu kombu, přes týden GS, na volný čas géčka.

Odesláno (upraveno)
V 16. 6. 2020 v 19:14, honza71 napsal:

Neboj, to casem prejde :D

Tak jsem to teda zkusil, jako pořídit třetí hodinky k těm GS a Géčkám a nešlo to. Za pár dní dní mě to začalo zase rozčilovat a jsem rád, že jsou z domu. Takže zpátky k původnímu kombu, přes týden GS, na volný čas géčka.

Upraveno uživatelem warann
Odesláno

Hola!

Moje současná rodinná kombinace, se kterou nemůžu a nechci hnout. Už jsem se i díval po dalších hodinkách, ale jsa chronomil zásadový, dodržuji své předsevzetí

one in -} one out. Prokletí, neb nemám které dát out! 

Jinak jde o:

Citizen Promaster na denní nošení

Perrelet Turbine 1047/9 s inhousním P-331

Breitling Chronomat B01

Grand Seiko SBGE201 Spring drive

Odesláno
před 3 hodinami, Violoncello napsal:

Hola!

Moje současná rodinná kombinace, se kterou nemůžu a nechci hnout. Už jsem se i díval po dalších hodinkách, ale jsa chronomil zásadový, dodržuji své předsevzetí

one in -} one out. Prokletí, neb nemám které dát out! 

Jinak jde o:

Citizen Promaster na denní nošení

Perrelet Turbine 1047/9 s inhousním P-331

Breitling Chronomat B01

Grand Seiko SBGE201 Spring drive

Ještě pár blejskanců. 

Odesláno
před 1 hodinou, AndyAaron napsal:

No, ja tam v te hodinkovnici vidim jeste kurna mista dost :D

Ještě před časem tam nebylo, ale uvědomil jsem si, že jsem takto šťastný a vyrovnaný chronomagor 😊

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...