Tobi Odesláno včera v 12:59 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 12:59 před 47 minutami, petrrol napsal: Dostal jsem nabídku 3,096 kč/kWh a měsíčně 114,95 s DPH. Tarif D56d. Asi to vezmu na 2 roky. Co je to za dodavatel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrrol Odesláno včera v 13:12 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 13:12 před 12 minutami, Tobi napsal: Co je to za dodavatel? Yello. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dez123 Odesláno před 21 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 21 hodinami Ti mají na googlu dost hrozné recenze teda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno před 19 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 19 hodinami před 11 hodinami, Beet napsal: 3242,8 Kc s DPH + 154,88 s DPH mesicni poplatek. Fixnul jsem to na dva roky. To máš asi celkovou a ne obchodní, ale i tak to je nějak drahé ne... vždyť ty ceny plynu jsou na půlce. Ale asi si jen nerozumíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno před 18 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 18 hodinami před 16 minutami, African napsal: To máš asi celkovou a ne obchodní, ale i tak to je nějak drahé ne... vždyť ty ceny plynu jsou na půlce. Ale asi si jen nerozumíme Tipuji že se jedná o elektřinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno před 18 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 18 hodinami před 4 minutami, Gustaf napsal: Tipuji že se jedná o elektřinu Aha, já myslel že řešíme plyn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se