Moty Odesláno 27. října Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října Kdysi jsem četl, jak nám všechny letecký společnosti záviděly označení OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 27. října Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října Nejsem markeťák, ale zříct se dobrovolně označení linek začínajicích kódem "OK" mi od "korporace Smartwings" taky nepřijde jako úplně prozíravé. Posledních 18 let jsem se tomu podniku úspěšně vyhýbal (pro mě nezkousnutelné kombo Ruzyně/destinace/služby), takže by mi to asi mělo být jedno - ale i tak mám z té zprávy podobnou pachuť, jako bych četl o definitivním konci značek jako Prim, Tatra nebo Aero Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artesia Odesláno 27. října Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října Když jsi dal, Radku, Novou huť, Zetor, a abychom nechodili daleko, ČKD Blansko, dáš i tohle... Ztráta "fly OK - fly ČSA" je vlastně marginálie... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 27. října Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října Možná je to tím že výše jmenované jsem vždycky bral jenom jako "nahraditelné opakovaně vytunelované fabriky", zatímco ČSA za socíku představovaly v podstatě "státní instituci" - podobnou jako armáda, železnice, dopravní podniky, rozvodné závody a nebo nemocnice, které by tak nějak z principu krachnout a beze stopy mizet neměly. Je pravda že k vyprchání aury "prémiovosti" stačilo prvních pár letů, pokaždé korunovaných těžkou frustrací z mnohahodinové cesty na/z letiště, pobytem tam (zlatá Vídeň!) a nebo něčím v tom blbém okřídleném autobuse - ale i tak si jeden naivně představoval že korporace podobného kalibru snad svévolně neřídí jenom ekonomičtí ignoranti a trafikanti, aby jejich angažmá muselo končit bankrotem. S takovou je otázka za jak dlouho nám tu podobný "hrobeček" přibude i u takových ikon jako Volkswagen a nebo Boeing 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jone Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října @Radek124 tos docela trefil - právě ty dvě posledně jmenované teď nemají zrovna růžové období Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hinkle Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října Nekde jsem cetl, ze duvodem jsou ruzne licence a certifikace. Platne na QS, OK ztracene\ propadle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října Všechno je jinak. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října před 13 hodinami, Radek124 napsal: Nejsem markeťák, ale zříct se dobrovolně označení linek začínajicích kódem "OK" mi od "korporace Smartwings" taky nepřijde jako úplně prozíravé. Posledních 18 let jsem se tomu podniku úspěšně vyhýbal (pro mě nezkousnutelné kombo Ruzyně/destinace/služby), takže by mi to asi mělo být jedno - ale i tak mám z té zprávy podobnou pachuť, jako bych četl o definitivním konci značek jako Prim, Tatra nebo Aero Taky nechápu, jak někdo vymění světoznámou značku (k tomu s takovým označením jako je OK) za nějakou indiferentní pro autobusy pro koupáky. Takže to taky nejsou žádní markeťáci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 4. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu Quincy Jones RIP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 4. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu Taky jsem to teď četl. Úctyhodnej věk a velká stopa v showbyznysu + hromada geniální muziky. RIP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopkirk Odesláno 11. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu Zemřela dcera četníka ze Saint Tropez. https://zeny.iprima.cz/zemrela-genevieve-grad-453097#/4bf15a220ed1bdeff7d207f4acb01a4e Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 12. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu před 11 hodinami, hopkirk napsal: Zemřela dcera četníka ze Saint Tropez. https://zeny.iprima.cz/zemrela-genevieve-grad-453097#/4bf15a220ed1bdeff7d207f4acb01a4e Geneviève Grad, aka Nicole Cruchot. Uroním slzičku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 4. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince RIP Milan Sládek (86r.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 20. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince Helena Zeťová https://www.idnes.cz/kultura/hudba/helena-zetova-zpevacka-tragedie-umrti.A241220_132621_hudba_bur Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 20. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince Pár dní z5 na mě vyskočil videoklip s Black Milk a říkal jsem si jakej má krásnej chraplák R.I.P. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 20. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince H.Z. - R.I.P. To čumím,do pr.ele mladá holka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno pondělí v 20:30 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 20:30 R.I.P. Krkodýl Dundee https://www.idnes.cz/kultura/film-televize/krokodyl-dundee-smrt-burt.A241223_150959_filmvideo_ts Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno pondělí v 20:46 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 20:46 Já se lekl, že Paul. Uf. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se