Přejít na obsah

R.I.P.

Doporučené příspěvky

Nejsem markeťák, ale zříct se dobrovolně označení linek začínajicích kódem "OK" mi od "korporace Smartwings" taky nepřijde jako úplně prozíravé. Posledních 18 let jsem se tomu podniku úspěšně vyhýbal (pro mě nezkousnutelné kombo Ruzyně/destinace/služby), takže by mi to asi mělo být jedno - ale i tak mám z té zprávy podobnou pachuť, jako bych četl o definitivním konci značek jako Prim, Tatra nebo Aero :thumbsdown_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Možná je to tím že výše jmenované jsem vždycky bral jenom jako "nahraditelné opakovaně vytunelované fabriky", zatímco ČSA za socíku představovaly  v podstatě "státní instituci" - podobnou jako armáda, železnice, dopravní podniky, rozvodné závody a nebo nemocnice, které by tak nějak z principu krachnout a beze stopy mizet neměly. Je pravda že k vyprchání aury "prémiovosti" stačilo prvních pár letů, pokaždé korunovaných těžkou frustrací z mnohahodinové cesty na/z letiště, pobytem tam (zlatá Vídeň!) a nebo něčím v tom blbém okřídleném autobuse - ale i tak si jeden naivně představoval že korporace podobného kalibru snad svévolně neřídí jenom ekonomičtí ignoranti a trafikanti, aby jejich angažmá muselo končit bankrotem. S takovou je otázka za jak dlouho nám tu podobný "hrobeček" přibude i u takových ikon jako Volkswagen a nebo Boeing :skull:

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

před 13 hodinami, Radek124 napsal:

Nejsem markeťák, ale zříct se dobrovolně označení linek začínajicích kódem "OK" mi od "korporace Smartwings" taky nepřijde jako úplně prozíravé. Posledních 18 let jsem se tomu podniku úspěšně vyhýbal (pro mě nezkousnutelné kombo Ruzyně/destinace/služby), takže by mi to asi mělo být jedno - ale i tak mám z té zprávy podobnou pachuť, jako bych četl o definitivním konci značek jako Prim, Tatra nebo Aero :thumbsdown_anim:

Taky nechápu, jak někdo vymění světoznámou značku (k tomu s takovým označením jako je OK) za nějakou indiferentní pro autobusy pro koupáky. Takže to taky nejsou žádní markeťáci.

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...
  • po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...