tikzot Odesláno 27. února Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února V 27. 2. 2025 v 8:58, bobi napsal: Hmm,divný ... R.I.P. Rozšířit Nepřítel státu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 27. února Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února Zřejmě už to v jeho věku nedávali... Obrovsky charismatický herec, který dokázal do svých rolích skvěle dostat chlapáctví, cynismus až i surovost, ale i skrytou zbabělost. Měl jsem ho moc rád, skvělý herec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 27. února Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února Byl to Pan herec . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Na filmy s Genem Hackmanem se vždycky rád podívám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marty87 Odesláno 27. února Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 27. února Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února R.I.P. Gene Hackman. Měl jsem ho rád. Francouzská spojka patří mezi mé nejoblíbenější filmy. Úctyhodný věk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 27. února Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února (upraveno) V 27. 2. 2025 v 10:03, geometr napsal: R.I.P. Gene Hackman. Měl jsem ho rád. Francouzská spojka patří mezi mé nejoblíbenější filmy. Úctyhodný věk. Rozšířit Pan herec, takovejch krásnejch filmů Upraveno 27. února uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickie Odesláno 27. února Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února tak to je mi líto. tichou vzpomínku a přání R.I.P. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 1. března Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března V 27. 2. 2025 v 10:03, geometr napsal: R.I.P. Gene Hackman. Měl jsem ho rád. Francouzská spojka patří mezi mé nejoblíbenější filmy. Úctyhodný věk. Rozšířit Tak teď ještě "dvojka" Dopadení. Čest jeho památce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 2. března Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března Díky týhle smutný sekci si průběžně doplňuju kulturní rozhled. V případě Jůdžína jsem už konečně skouknul Porotu, Rozhovor a Rychlejší než smrt... doteď jsem se fimům s ním spíš vyhýbal kvůli jeho agresivnímu stylu, a byla to chyba. Zejména Rozhovor mě potěšil. RIP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 2. března Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března A hlavně Nesmiritelni, tam je top 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMarty Odesláno 3. března Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března V 2. 3. 2025 v 18:58, martar napsal: Díky týhle smutný sekci si průběžně doplňuju kulturní rozhled. V případě Jůdžína jsem už konečně skouknul Porotu, Rozhovor a Rychlejší než smrt... doteď jsem se fimům s ním spíš vyhýbal kvůli jeho agresivnímu stylu, a byla to chyba. Zejména Rozhovor mě potěšil. RIP. Rozšířit Dej si s ním ještě BAT*21. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 3. března Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března Diky za tip. V 2. 3. 2025 v 19:07, Frantik napsal: A hlavně Nesmiritelni, tam je top Rozšířit Tak ty jsou samozrejme bez konkurence, skvele zahranej western, kde postavy i situace nejsou vykresleny cerbobile Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 3. března Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března V 3. 3. 2025 v 9:14, McMarty napsal: Dej si s ním ještě BAT*21. Rozšířit jo ten je výbornej a hamble v podání Gene Hackmana je dokonalej. Jak se setkává s realitou a jak mu člověk věří, že by to tam fakt přežil. Skvělá věc. Samozřejmě, že Francouzská spojka a další jmenované byly taky super. Jen ten Rozhovor mě moc neoslovil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 3. března Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března Osobně si ho spojuju s Francouzskou spojkou, další mě až tak neoslovilo. Pan herec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickie Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března Josef "Pepíček" Zíma. Kromě Starců na chmelu, dechovky i Ivánek z Mrazíka .R.I.P. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 20. března Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března (upraveno) R.I.P. - Eddie Jordan Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 20. března uživatelem AKUC 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 20. března Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března neuvěřitelný borec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hinkle Odesláno 20. března Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března Neznal jsem ale RIP. Charisma nekonecno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 20. března Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března Eddie byl sekáč. R.I.P. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno čtvrtek v 21:20 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 21:20 Jeho žlutý auta budou navždy legendou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se