Přejít na obsah

R.I.P.

Doporučené příspěvky

Zřejmě už to v jeho věku nedávali... 

Obrovsky charismatický herec, který dokázal do svých rolích skvěle dostat chlapáctví, cynismus až i surovost, ale i skrytou zbabělost. Měl jsem ho moc rád, skvělý herec.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 27. 2. 2025 v 10:03, geometr napsal:

R.I.P. Gene Hackman. Měl jsem ho rád. Francouzská spojka patří mezi mé nejoblíbenější filmy. Úctyhodný věk.

Rozšířit  

Pan herec, takovejch krásnejch filmů

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři

V 27. 2. 2025 v 10:03, geometr napsal:

R.I.P. Gene Hackman. Měl jsem ho rád. Francouzská spojka patří mezi mé nejoblíbenější filmy. Úctyhodný věk.

Rozšířit  

Tak teď ještě "dvojka" Dopadení. Čest jeho památce

Odkaz ke komentáři

Díky týhle smutný sekci si průběžně doplňuju kulturní rozhled. V případě Jůdžína jsem už konečně skouknul Porotu, Rozhovor a Rychlejší než smrt... doteď jsem se fimům s ním spíš vyhýbal kvůli jeho agresivnímu stylu, a byla to chyba. Zejména Rozhovor mě potěšil. RIP.

Odkaz ke komentáři

V 2. 3. 2025 v 18:58, martar napsal:

Díky týhle smutný sekci si průběžně doplňuju kulturní rozhled. V případě Jůdžína jsem už konečně skouknul Porotu, Rozhovor a Rychlejší než smrt... doteď jsem se fimům s ním spíš vyhýbal kvůli jeho agresivnímu stylu, a byla to chyba. Zejména Rozhovor mě potěšil. RIP.

Rozšířit  

Dej si s ním ještě BAT*21.

• Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři

V 3. 3. 2025 v 9:14, McMarty napsal:

Dej si s ním ještě BAT*21.

Rozšířit  

jo ten je výbornej a hamble v podání Gene Hackmana je dokonalej. Jak se setkává s realitou a jak mu člověk věří, že by to tam fakt přežil. Skvělá věc. Samozřejmě, že Francouzská spojka a další jmenované byly taky super. Jen ten Rozhovor mě moc neoslovil.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

R.I.P. - Eddie Jordan

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem AKUC
  • Díky 5
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...