kuncák7 Odesláno 15. prosince Nahlásit Odesláno 15. prosince Další ze sestavy zlatého MS 1972 v Praze - Josef Horešovský (já to MS ještě nezažil, ale zpětně jsem hltal všechny knížky a záběry).
STRKKT Odesláno 15. prosince Nahlásit Odesláno 15. prosince Jan Kubíček (96 let), představitel mladého Brůny.
bobi Odesláno 15. prosince Nahlásit Odesláno 15. prosince R.I.P. Josef Horešovský Jo,to byl PAN hokejista.
FantasticFabio Odesláno pondělí v 15:46 Nahlásit Odesláno pondělí v 15:46 R I P Chris Rea …… Driving home for christmass ……. 2
African Odesláno pondělí v 16:25 Nahlásit Odesláno pondělí v 16:25 37 minutes ago, FantasticFabio said: R I P Chris Rea …… Driving home for christmass ……. Teď to čtu, výborný muzikant, mám od něj defakto všechno R.I.P Chris
Gustaf Odesláno pondělí v 16:28 Nahlásit Odesláno pondělí v 16:28 před 40 minutami, FantasticFabio napsal: R I P Chris Rea …… Driving home for christmass ……. To nebyla Road to hell.... R.I.P Chris
geometr Odesláno pondělí v 16:37 Nahlásit Odesláno pondělí v 16:37 RIP Chris Rea. Jeho muziku mám moc rád. Měl tu ještě chvíli být...
horal Odesláno pondělí v 16:41 Nahlásit Odesláno pondělí v 16:41 (upraveno) RIP Chris Rea... Driving home for christmass. zdroj foto: https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/ve-veku-74-let-zemrel-britsky-kytarista-a-zpevak-chris-rea/2763863 Upraveno pondělí v 16:45 uživatelem horal
Hasňa Odesláno pondělí v 16:49 Nahlásit Odesláno pondělí v 16:49 Dělal krásnou muziku. Moje oblíbené tituly v audiotéce. 1
Roland Sands Odesláno pondělí v 18:38 Nahlásit Odesláno pondělí v 18:38 Smutná zpráva přišla před Vánoci z Ostravy. Ve věku nedožitých 66 let zemřel v sobotu po krátké nemoci podnikatel Karel Kadlec, který byl v Česku dlouhá léta jedním ze symbolů trhu s luxusními vozy. O jeho skonu informovala firma CarTec. Vedení společnosti přebírá dcera Karin, která dosud působila ve vedení ostravské pobočky firmy.
financ Odesláno pondělí v 22:02 Nahlásit Odesláno pondělí v 22:02 (upraveno) RIP Upraveno pondělí v 22:03 uživatelem financ
Klotzman Odesláno úterý v 09:20 Nahlásit Odesláno úterý v 09:20 V neděli na vánočních trzích jsem si zrovna říkal, že aspoň mezi všemi těmi Jingelbells a podobnými skvosty sem tam zazní slušná písnička, když hráli Driving home...
Irwinek Odesláno úterý v 22:22 Nahlásit Odesláno úterý v 22:22 Možná to sem patří, možná ne, každopádně je to taky konec - Jaguar.
geometr Odesláno úterý v 22:58 Nahlásit Odesláno úterý v 22:58 Spíš to vypadá na umělej spánek, otázka je, jestli se probere. A když, už to asi nebude ten Jaguar.
Irwinek Odesláno včera v 21:36 Nahlásit Odesláno včera v 21:36 před 22 hodinami, geometr napsal: Spíš to vypadá na umělej spánek, otázka je, jestli se probere. A když, už to asi nebude ten Jaguar. Jó, nějakej elektrovrak celá historie neskutečných modelů XK, XJ, E-type, SS,..... skončí v nějakejch žlutejch pařátech
Irwinek Odesláno před 13 hodinami Nahlásit Odesláno před 13 hodinami před 10 hodinami, Lucky Lucaso napsal: Vzdyt tomu sli naproti... Asi jako 3/4 světa
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se