Klotzman Odesláno 17. února Nahlásit Odesláno 17. února Duvall byl skvělý v každé roli, mně utkvěl třeba ve Falling Down nebo Secondhand Lions. Kdo jste neviděli, a chcete si ho užít dýl, doporučuji Lonesome Dowe. Na Youtube je komplet ke skouknutí.
skalis Odesláno 17. února Nahlásit Odesláno 17. února R.I.P. mistře! Mimochodem Lonesome Dove je i skvělá kniha.
Klotzman Odesláno 18. února Nahlásit Odesláno 18. února před 12 hodinami, skalis napsal: R.I.P. mistře! Mimochodem Lonesome Dove je i skvělá kniha. A loni vyšly další díly, respektive prequely, k Osamělé holubici - Cesta mrtvého muže a Měsíc nad prérií. Hodnocení na Databázi knih 92% a 99%...
warann Odesláno 18. února Nahlásit Odesláno 18. února Před hodinou, vraby napsal: Poslouchal jsem ho rád. R.I.P. My si ho pozvali na 50. Bylo to super. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
African Odesláno 18. února Nahlásit Odesláno 18. února 4 hours ago, warann said: Jim Cert RIP. Já ho měl strašně rád, byl jsem na dvou hospodských koncertech tak dvacet let zpátky, párkrát jsem se s nim osobně zmrskal, protože měl u nás ve městě haldu kamarádů, hodně sem jezdil a až dnes z novin jsem se dozvěděl že byl prej u Stébáků Musím se zeptat jednoho chlapíka, Havlovic kámoše, signatáře, který ví o všem, dodnes mu z komunistické minulosti hrabe, furt pořádá nějáká setkání a ten se s ním také kamarádil .... takže mi to vůbec hlava nebere jak to tam ve skutečnosti bylo. Takže pro mě dnes první šok že zemřel a druhý hned týhle informace okolo. Ale RIP čerte, je to už všechno vlastně úplně jedno....tebe i tvou harmoniku jsem měl rád
bandicoot Odesláno 18. února Nahlásit Odesláno 18. února Pamatuju na poučný dokument v telce v roce 89, o závadném undergroundu. Jim Čert tam byl taky a druhej den jsme se potkali ve škole (gympl) s očima navrch hlavy, jak to bylo super a ta boží hudba. Mělo to na nás stejný efekt jako Proč. https://www.totalita.cz/1989/1989_cst_porad_kamelot.php
revue gt Odesláno 20. února Nahlásit Odesláno 20. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ERIC DANE Chirurgové RIP. 1
skalis Odesláno 20. února Nahlásit Odesláno 20. února V 18. 2. 2026 v 8:59, Klotzman napsal: A loni vyšly další díly, respektive prequely, k Osamělé holubici - Cesta mrtvého muže a Měsíc nad prérií. Hodnocení na Databázi knih 92% a 99%... Ještě vyjde poslední díl ze serie. Ty stavajici mame vsechny, Mesic nad prerii zatim cetla jen manzelka a pry slabsi. Mame od McMurtryho i nejaky knizky, co u nas zatim nevysly cesky (vybavim si minimalne The Last Picture Show).
bobi Odesláno 25. února Nahlásit Odesláno 25. února Jiří Valenta R.I.P. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Navros Odesláno 27. února Nahlásit Odesláno 27. února Rob Grant R.I.P. spolutvůrce Červeného trpaslíka 4
warann Odesláno 27. února Nahlásit Odesláno 27. února Uff, koukame na to furt (naposledy vcera). Na druhou stranu: „Smrt není žádný neštěstí jako bejvala za starejch časů. Už ti to nezničí kariéru jako dřív.“ 5
financ Odesláno 28. února Nahlásit Odesláno 28. února (upraveno) Ve věku 85 zemřel Sandro Munari Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 28. února uživatelem financ
Paw Odesláno 9. března Nahlásit Odesláno 9. března https://hradecky.denik.cz/z_regionu/zemrel-cestovatel-leos-simanek-dobrodruh-z-podkrkonosi-prozil-zivot-plny-vyprav.html Vybavuju si, jako by to bylo včera, když jsem byl na jeho první přednášce v Hradci ve Filharmonii, sál natřískanej k prasknutí, sedělo se na všem možným. Bylo to těsně po jeho návratu z Německa, jeho čeština tou dobou byla všelijaká, lidi mu občas napovídali český slovíčka. Spousta fotek, spousta zážitků ... no a ono to bude plus mínus 30 roků...
Geodet Odesláno 9. března Nahlásit Odesláno 9. března V 28. 2. 2026 v 19:32, financ napsal: Ve věku 85 zemřel Sandro Munari Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jo toho pamatuju před 50 lety na Rallye Vltava. Jelo se to přes nás. Jel s Lancií Stratos. Vylítnul z tratě, šel párkrát přes střechu. Jak dopadnul na všechny 4, okamžitě pokračoval dál.
skalis Odesláno 9. března Nahlásit Odesláno 9. března před 6 hodinami, Paw napsal: https://hradecky.denik.cz/z_regionu/zemrel-cestovatel-leos-simanek-dobrodruh-z-podkrkonosi-prozil-zivot-plny-vyprav.html Vybavuju si, jako by to bylo včera, když jsem byl na jeho první přednášce v Hradci ve Filharmonii, sál natřískanej k prasknutí, sedělo se na všem možným. Bylo to těsně po jeho návratu z Německa, jeho čeština tou dobou byla všelijaká, lidi mu občas napovídali český slovíčka. Spousta fotek, spousta zážitků ... no a ono to bude plus mínus 30 roků... Pro mě to byl takovej českej Messner. V roce 1997 jsem byl na jeho diashow a cestou domů (z okresního města) jsem přes zadní okno auta sledoval kometu Hale Bopp. Tenhle dvojitej zážitek se mi zapsal nadosmrti do paměti.
Gres Odesláno sobota v 17:14 Nahlásit Odesláno sobota v 17:14 Tak pozdravuj Lemmyho Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se