Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
4 hours ago, warann said:

Jim Cert RIP. 

Já ho měl strašně rád, byl jsem na dvou hospodských koncertech tak dvacet let zpátky, párkrát jsem se s nim osobně zmrskal, protože měl u nás ve městě haldu kamarádů, hodně sem jezdil a až dnes z novin jsem se dozvěděl že byl prej u Stébáků 🙈 Musím se zeptat jednoho chlapíka, Havlovic kámoše, signatáře, který ví o všem, dodnes mu z komunistické minulosti hrabe, furt pořádá nějáká setkání a ten se s ním také kamarádil .... takže mi to vůbec hlava nebere jak to tam ve skutečnosti bylo. Takže pro mě dnes první šok že zemřel a druhý hned týhle informace okolo. Ale RIP čerte, je to už všechno vlastně úplně jedno....tebe i tvou harmoniku jsem měl rád 😢

Odesláno
V 18. 2. 2026 v 8:59, Klotzman napsal:

A loni vyšly další díly, respektive prequely, k Osamělé holubici - Cesta mrtvého muže a Měsíc nad prérií. Hodnocení na Databázi knih 92% a 99%...

Ještě vyjde poslední díl ze serie. Ty stavajici mame vsechny, Mesic nad prerii zatim cetla jen manzelka a pry slabsi. Mame od McMurtryho i nejaky knizky, co u nas zatim nevysly cesky (vybavim si minimalne The Last Picture Show).

Odesláno

Uff, koukame na to furt (naposledy vcera). Na druhou stranu:

„Smrt není žádný neštěstí jako bejvala za starejch časů. Už ti to nezničí kariéru jako dřív.“

• Like 5
Odesláno (upraveno)

Ve věku 85 zemřel Sandro Munari 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem financ
  • po 2 týdnech...
Odesláno

https://hradecky.denik.cz/z_regionu/zemrel-cestovatel-leos-simanek-dobrodruh-z-podkrkonosi-prozil-zivot-plny-vyprav.html

Vybavuju si, jako by to bylo včera, když jsem byl na jeho první přednášce v Hradci ve Filharmonii, sál natřískanej k prasknutí, sedělo se na všem možným. Bylo to těsně po jeho návratu z Německa, jeho čeština tou dobou byla všelijaká, lidi mu občas napovídali český slovíčka. Spousta fotek, spousta zážitků :) ... no a ono to bude plus mínus 30 roků...

Odesláno
V 28. 2. 2026 v 19:32, financ napsal:

Ve věku 85 zemřel Sandro Munari 

Jo toho pamatuju před 50 lety na Rallye Vltava. Jelo se to přes nás. Jel s Lancií Stratos. Vylítnul z tratě, šel párkrát přes střechu. Jak dopadnul na všechny 4, okamžitě pokračoval dál.

Odesláno
před 6 hodinami, Paw napsal:

https://hradecky.denik.cz/z_regionu/zemrel-cestovatel-leos-simanek-dobrodruh-z-podkrkonosi-prozil-zivot-plny-vyprav.html

Vybavuju si, jako by to bylo včera, když jsem byl na jeho první přednášce v Hradci ve Filharmonii, sál natřískanej k prasknutí, sedělo se na všem možným. Bylo to těsně po jeho návratu z Německa, jeho čeština tou dobou byla všelijaká, lidi mu občas napovídali český slovíčka. Spousta fotek, spousta zážitků :) ... no a ono to bude plus mínus 30 roků...

Pro mě to byl takovej českej Messner. V roce 1997 jsem byl na jeho diashow a cestou domů (z okresního města) jsem přes zadní okno auta sledoval kometu Hale Bopp. Tenhle dvojitej zážitek se mi zapsal nadosmrti do paměti.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...