guzmic Odesláno 13. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2023 Fotky dcery nikde moc nedávám, ale dnes skvělé třetí místo. Normálně, mi vyhrknuly slzy štěstí. Já jsem si na stejném místě vylepšil osobní rekord. Dnes je skvělý den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato31681 Odesláno 14. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2023 (upraveno) Pekne umiestnenie pozeral som na ten event, ale mam to trochu od ruky Upraveno 14. května 2023 uživatelem pato31681 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 15. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2023 Letos poprvé Vltava Run a musím říct, že jako rekreační běžec ( 1500/rok/ skoro rovinky ) to byl opravdu zajímavý zážitek Některé úseky jsem měl fakt kopce pro mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 15. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2023 @guzmic- hezky musíš ji motivovat na běhání nebo chce sama od sebe? @semi001 - a jak jste dopadli? Čas/pořadí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 15. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2023 před 7 minutami, Ajaj napsal: @guzmic- hezky musíš ji motivovat na běhání nebo chce sama od sebe? @semi001 - a jak jste dopadli? Čas/pořadí 89/32:32:49 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 15. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2023 @Ajaj běhání jí začalo bavit, loni jsem jí vzal na první závod a teď chce vyzkoušejte další. Za tři týdny jdeme na další. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 15. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2023 paráda! Dcera, 5r byla zatím na 2 závodech a měla problém pochopit, že není průšvih nebýt první, nebo alespoň na bedně. Jinak jí ta závodní atmosféra určitě baví. Musím se trochu rozhlédnout a přihlásit jí zase na nějakou vhodnou trasu okolo 400m. (jde jí zejména o medaile, heh) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 15. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2023 @ismitmladá stála na startu, trubka, běh a cíl.....za 5 min slzy, že proč jsem jí neřekl, že už to byl ten "závod", že si myslela, že to je jen hra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 15. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2023 Borci a borkyně vážené běžecké hvězdy, nechcete se někdo přidat na běžecký kemp Kaprun? Auto mám, cena +- 9tis CZK středa - neděle 14. 6. – 18. 6. 2023 Běžecký kemp Kaprun 2023 - Running zone Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 24. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2023 Chlapci a děvčata, v sobotu Valašský hrb 2023 nebudete tam někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 27. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2023 Sen se mi splnil, první Ultra trail za mnou, čas bych nejradši vymazal, ale šlo mi o to, dokončit. Jsem šťastný jak dva grepy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sido Odesláno 27. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2023 před 2 hodinami, guzmic napsal: Sen se mi splnil, první Ultra trail za mnou, čas bych nejradši vymazal, ale šlo mi o to, dokončit. Jsem šťastný jak dva grepy. Gratuluju, supr vykon. Čas v ultra trailech nehraje žádnou roli, důležitý je dokončit a když k tomu mas dobrý pocit je to nejvic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 28. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2023 @guzmic- gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 28. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2023 Díky borci, jsem fakt šťastný. Borci kontrolní otázka, co mám zle nastavené že mi strava ukazuje víc výškových metrů než kolegům? Realita je cca těch+1600m mám instinct jedničky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Odesláno 28. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2023 V 25. 5. 2023 v 0:23, guzmic napsal: Chlapci a děvčata, v sobotu Valašský hrb 2023 nebudete tam někdo? No byl jsem,ale jenom 30. Cas mohl být lepší,ale i tak o par minut lepší než před 8lety. Nohám se i chtělo, ale hlava nebyla nachystana. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Odesláno 28. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2023 Jinak samo taky gratulace. Ta 50 na hrbu byla kdysi taky moje první ultra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 28. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2023 před 9 minutami, runner napsal: No byl jsem,ale jenom 30. Cas mohl být lepší,ale i tak o par minut lepší než před 8lety. Nohám se i chtělo, ale hlava nebyla nachystana. Já byl v roce 2019 na 30 km (první delší závod) a včera jsem teda dal tu 50 tku a čas na 30 km jsem měl na chlup stejný, proto mi ta druhá část už moc nešla. Musím si zkusit koupit hrudní pás a začít si hlídat víc tepy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 30. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2023 (upraveno) Se musim podělit s ověřením teorie, že se pomalym během postupně zrychluje. Tuhle teorii jsem dlouho odmítal (asi jako Hopa) a vždycky běhal s jediným kritériem - abych u aktivity nechcípnul. Od února jsem po půlroční pauze začal běhat znova, navíc s nějakejma kilama navíc, tak jsem si řek, že zkusím teda běhat pouze v zeleným pásmu hodinek. V podstatě takovej jakože Maffeton. Časy 7:50-7:30 na kilometr, co mi nutí Garmin. Tempo, kdy se člověk stydí za běžeckej ohoz a cupitá jak naprcanej Harapes. Ale... funguje to :D. Teď jsou to 4 měsíce, běhám obden a i když prakticky každej běh dám aspoň jeden kilák rychle (na mě rychle, tj. 5:00-5:30/km), tak se mi zkrátily při stejnym tepu časy na kilák - aktuálně jsem kolem 6:30/km při průměrný tepovce 135. Sem tam to proložím rychlejším během na celku s tepovkou do 155, občas i něco delšího (přes 10 km) s nízkou zátěží. Sice moc nehubnu váhově, ale velikostí jo. Hlavní výhodu tohohle stylu spatřuju v tom, že i když dám třeba 10-12 km, můžu druhej den jít zas, protože mě nic nebolí. Dřív jsem po takovym běhu s průměrnym tepem 150-165 ležel den jak mátoha a nemoh jsem se pomalu hejbat. Teď pohoda. Takže radost! Upraveno 30. května 2023 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gulas Odesláno 30. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2023 (upraveno) Souhlas. Taky to letos zkouším a dobrý. Vytrvalost už mi vychází v tempu 5:30 - 5:40, což konečně trošku připomíná běh Rege běhám s partnerkou, kterou jsem donutil začít běhat taky podle TF a i ona je spoko, když ji nic nebolí a nepřiběhne zrasovaná Jednou týdně si teda ještě dávám intervaly, tempo nebo výběhy pro zpestření a trénink rychlosti. A jinak mi teda váha taky neklesá, ale to holt beru tak, že pod 80 kg při 185 cm už by to chtělo jinou disciplínu ve stravování, než které jsem schopen. Upraveno 30. května 2023 uživatelem Gulas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sido Odesláno 30. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2023 @KFL @Gulas dobře to děláte kluci @Gulas s tou vahou je to přesně jak píšeš, musel by si trochu zamakat na stravě, případně až to půjde někdy rychlejší úseky tj. intervalove a tělo bude víc pálit… otázka je zda to ma smysl, na postavu je obecne lepší fitko než beh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se