Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já osobně bych raději viděl Chronomag bez prodejní sekce, než bez SZ. Přestože jsem tu řadu jak hodinkových, tak nehodinkových obchodů udělal a velice si vážím důvěry, která tu mezi členy opodstatněně panuje. Líbí se mi myšlenka Nickolase přesunout Prodej/Koupě sekci na odlišnou doménu založenou pro tento účel bez SZ. Na zdejší titulce pak mít odkaz na "cizí" web prostřednictvím reklamního banneru. Nakolik by podobné řešení bylo technicky i finančně náročné netuším. Kromě MF a monitorování toku pěněz tu cítím zároveň snahu o total control Velkého bratra. Že jim nevadí komunikace prostřednictvím mailu a tel. jen znamená, že už dávno není soukromá.

• Odpovědi 98
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Samozřejmě tato varianta byla mezi právníky diskutována. Závěr: dříve či později by to FÚ označil za obcházení zákona.

Odesláno
před 2 hodinami, Bert napsal:

Ano, nejméně špatné.

Já sem tady ještě nic nepsal.

Musíš mít brutálně těžké rozhodování. Menší nebo větší zlo,

Ale osobně  si Tě vážím, že to vůbec řešíš, dáváš tomu čas a energii.

Znovu opakuji jsem pro to, abys tady nastavil pravidlo, jedny hodinky si měsíčně prodej gratis a za ostatní zaplať desátek a to vše aby forum mohlo vůbec fungovat a nemusel si ho dotovat z vlastního. Nebo jiný system, který vymyslíš a bude Tobě dávat smysl, tak abys sem jen nenosil peníze. Za chvíli Tě to přestane bavit a budeme mít všichni po ptákách.

Odesláno (upraveno)

@long: Problém je, že tento systém Berta neochrání před možným skládáním kauce u FU a povinností verifikovat všechny naše profily oproti veřejným registrům, povinnosti podávat hlášení, atd... 

Tak pitomě to stát vymyslel. 

Upraveno uživatelem safi
Odesláno
Před hodinou, safi napsal:

@long: Problém je, že tento systém Berta neochrání před možným skládáním kauce u FU a povinností verifikovat všechny naše profily oproti veřejným registrům, povinnosti podávat hlášení, atd... 

Tak pitomě to stát vymyslel. 

Já to nemyslel ve vztahu k omezení  SZ, ale k fungování fora v blízké budoucnosti obecně.

Odesláno

Už tu ten dotaz padnul, ale odpověď jsem neviděl. Zrušení SZ tedy znamená zablokování nových od daného data nebo komplet odstranění sekce včetně historie?

Mám v tom víc než 10 let života, které se občas hodí oprášit, tak jestli si mám vyrábět nějaký Excel co jsem kdy od koho kupil a prodal nebo mi zůstane alespoň ta historie???

Odesláno
před 12 minutami, M.K. napsal:

@KostraNedaří se mi to najít, ale myslím, že @Bertpsal, že se to zatím nerozhodlo..?

No někde to psal, ale máme 4 dny to go, tak by se asi už hodilo dát nějaké info.

Odesláno
před 17 minutami, Pepino777 napsal:

Já jsem psal, že jsem se na to ptal a dostalo se mi odpovědi, že se to řeší a budeme informováni.

Jo, tohle jsem myslel. Sorry...

Odesláno
Před hodinou, Bert napsal:

Kde?

Ahoj Berte, chápu, že toho máš plné kecky a že to ani jedné straně na radosti nepřidalo... . Jen prosím o odpověď na naprosto slušnou a legitimní otázku, jak to tedy bude s historií SZ po 5.3.2023 20:00? Zůstane nebo bude smazána spolu s ukončením funkčnosti?

Odesláno

Nevím jak až je to technicky možné, ale velmi bych ocenil možnost kompletní poštu vyexportovat třeba jako nějaký texťák. Já osobně poštu nikdy nemažu a za posledních 10 let se mi tam nashromáždila pěkná řádka informací, převážně o hodinkách v mé sbírce, které bych si rád zachoval.

• Bert odepnutý a uzavřený toto téma
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...