Americkej Odesláno 27. února 2023 Nahlásit Odesláno 27. února 2023 Já osobně bych raději viděl Chronomag bez prodejní sekce, než bez SZ. Přestože jsem tu řadu jak hodinkových, tak nehodinkových obchodů udělal a velice si vážím důvěry, která tu mezi členy opodstatněně panuje. Líbí se mi myšlenka Nickolase přesunout Prodej/Koupě sekci na odlišnou doménu založenou pro tento účel bez SZ. Na zdejší titulce pak mít odkaz na "cizí" web prostřednictvím reklamního banneru. Nakolik by podobné řešení bylo technicky i finančně náročné netuším. Kromě MF a monitorování toku pěněz tu cítím zároveň snahu o total control Velkého bratra. Že jim nevadí komunikace prostřednictvím mailu a tel. jen znamená, že už dávno není soukromá.
Bert Odesláno 27. února 2023 Autor Nahlásit Odesláno 27. února 2023 Samozřejmě tato varianta byla mezi právníky diskutována. Závěr: dříve či později by to FÚ označil za obcházení zákona.
Americkej Odesláno 27. února 2023 Nahlásit Odesláno 27. února 2023 Škoda. Věřím, že jsi s pečlivostí sobě vlastní zvážil různé varianty a vybral nejméně špatné řešení.
long Odesláno 27. února 2023 Nahlásit Odesláno 27. února 2023 před 2 hodinami, Bert napsal: Ano, nejméně špatné. Já sem tady ještě nic nepsal. Musíš mít brutálně těžké rozhodování. Menší nebo větší zlo, Ale osobně si Tě vážím, že to vůbec řešíš, dáváš tomu čas a energii. Znovu opakuji jsem pro to, abys tady nastavil pravidlo, jedny hodinky si měsíčně prodej gratis a za ostatní zaplať desátek a to vše aby forum mohlo vůbec fungovat a nemusel si ho dotovat z vlastního. Nebo jiný system, který vymyslíš a bude Tobě dávat smysl, tak abys sem jen nenosil peníze. Za chvíli Tě to přestane bavit a budeme mít všichni po ptákách.
safi Odesláno 27. února 2023 Nahlásit Odesláno 27. února 2023 (upraveno) @long: Problém je, že tento systém Berta neochrání před možným skládáním kauce u FU a povinností verifikovat všechny naše profily oproti veřejným registrům, povinnosti podávat hlášení, atd... Tak pitomě to stát vymyslel. Upraveno 27. února 2023 uživatelem safi
long Odesláno 27. února 2023 Nahlásit Odesláno 27. února 2023 Před hodinou, safi napsal: @long: Problém je, že tento systém Berta neochrání před možným skládáním kauce u FU a povinností verifikovat všechny naše profily oproti veřejným registrům, povinnosti podávat hlášení, atd... Tak pitomě to stát vymyslel. Já to nemyslel ve vztahu k omezení SZ, ale k fungování fora v blízké budoucnosti obecně.
Kostra Odesláno 1. března 2023 Nahlásit Odesláno 1. března 2023 Už tu ten dotaz padnul, ale odpověď jsem neviděl. Zrušení SZ tedy znamená zablokování nových od daného data nebo komplet odstranění sekce včetně historie? Mám v tom víc než 10 let života, které se občas hodí oprášit, tak jestli si mám vyrábět nějaký Excel co jsem kdy od koho kupil a prodal nebo mi zůstane alespoň ta historie???
M.K. Odesláno 1. března 2023 Nahlásit Odesláno 1. března 2023 @KostraNedaří se mi to najít, ale myslím, že @Bertpsal, že se to zatím nerozhodlo..?
Kostra Odesláno 1. března 2023 Nahlásit Odesláno 1. března 2023 před 12 minutami, M.K. napsal: @KostraNedaří se mi to najít, ale myslím, že @Bertpsal, že se to zatím nerozhodlo..? No někde to psal, ale máme 4 dny to go, tak by se asi už hodilo dát nějaké info.
Bert Odesláno 1. března 2023 Autor Nahlásit Odesláno 1. března 2023 Před hodinou, Kostra napsal: No někde to psal, ale máme 4 dny to go, tak by se asi už hodilo dát nějaké info. Kde?
Pepino777 Odesláno 1. března 2023 Nahlásit Odesláno 1. března 2023 Já jsem psal, že jsem se na to ptal a dostalo se mi odpovědi, že se to řeší a budeme informováni.
M.K. Odesláno 1. března 2023 Nahlásit Odesláno 1. března 2023 před 17 minutami, Pepino777 napsal: Já jsem psal, že jsem se na to ptal a dostalo se mi odpovědi, že se to řeší a budeme informováni. Jo, tohle jsem myslel. Sorry...
Kostra Odesláno 1. března 2023 Nahlásit Odesláno 1. března 2023 Před hodinou, Bert napsal: Kde? Ahoj Berte, chápu, že toho máš plné kecky a že to ani jedné straně na radosti nepřidalo... . Jen prosím o odpověď na naprosto slušnou a legitimní otázku, jak to tedy bude s historií SZ po 5.3.2023 20:00? Zůstane nebo bude smazána spolu s ukončením funkčnosti?
Waya03 Odesláno 1. března 2023 Nahlásit Odesláno 1. března 2023 Nevím jak až je to technicky možné, ale velmi bych ocenil možnost kompletní poštu vyexportovat třeba jako nějaký texťák. Já osobně poštu nikdy nemažu a za posledních 10 let se mi tam nashromáždila pěkná řádka informací, převážně o hodinkách v mé sbírce, které bych si rád zachoval.
Bert Odesláno 1. března 2023 Autor Nahlásit Odesláno 1. března 2023 Klid. Bude vyřešeno k Vaší spokojenosti a bez ztráty obsahu poštovní schránky. Termín: 02.03. 22:00
Dokusan Odesláno 1. března 2023 Nahlásit Odesláno 1. března 2023 Díky za tu historii zpráv. Jinak SZ holt oželím a kontakt si dám do "hodnoticiho" vlákna.
Doporučené příspěvky