Přejít na obsah

UFO...

Doporučené příspěvky

Týjo, tady snad není vlákno o UFO a mimozemských civilizacích. Nebo jen blbě hledám? Pravda, v poslední době mi přišlo, že byla ufologická okurková sezóna, ale ejhle:

https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/ufo-david-grush-usa-pentagon-anomalni-jevy-tajny-program-vlada.A230726_210420_zahranicni_ihal

Co vy nejen na toto ale jaký máte na mimozemské civilizace názor?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 45
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Před hodinou, zceyee napsal:

Myslim ze furt nevime jak se tvorej obrazce v obili.

Víme (aspoň jsem o tom přesvědčen), že minimálně velkou část tvoří lidé. Já teda u žádných nevysvětlitelných nebyl, tak neumím posoudit čím se liší od těch lidských, těch jsem pár viděl a vím, jak to kluci dělali, nebylo to ale tvarem nic složitého. No, tuhle někdo taky přes noc navezl spoustu těžkých kamenných kvádrů k Lysé nad Labem a nikdo neví, jak se mu to podařilo za tak krátkou dobu a bez povšimnutí..

před 58 minutami, Gustaf napsal:

Mě to zajímá...ufo, duchové, nadpřirozeno atp....

Já založil vlákno o UFO, Ty založ o duchách.. 😀 

Odkaz ke komentáři

před 21 minutami, Ivan Lelák napsal:

Víme (aspoň jsem o tom přesvědčen), že minimálně velkou část tvoří lidé. Já teda u žádných nevysvětlitelných nebyl, tak neumím posoudit čím se liší od těch lidských, těch jsem pár viděl a vím, jak to kluci dělali, nebylo to ale tvarem nic složitého. No, tuhle někdo taky přes noc navezl spoustu těžkých kamenných kvádrů k Lysé nad Labem a nikdo neví, jak se mu to podařilo za tak krátkou dobu a bez povšimnutí..

Já založil vlákno o UFO, Ty založ o duchách.. 😀 

Jj...já myslím, že to může být v jednom vlákně "Paranormal activity". :D

Odkaz ke komentáři

před 43 minutami, Ivan Lelák napsal:

Část udělali lidé, to víme. Nicméně ne všechno (resp. ne mechanicky), když jsem byl malej tak to jednou přes noc vyrostlo za barákem, celý pole, geometrie přesná, mezi jednotlivými obrazci nebyla zlomená větvička (a přeskočit mezi nimi se fakt nedalo), kruhy dokonale složené od středu ke kraji.  Kdysi jsem o tom viděl dokument, to bylo zajímavý. Kdybych to jednou neviděl naživo, asi bych se spokojil s domněnkou že za to můžou lidi, ale fakt ne ... resp. aspoň mechanicky ne.

Odkaz ke komentáři

Celá problematika UFO v rámci astrobiologie se dá shrnout do střetu drakeovy rovnice a fermiho paradoxu.

Osobně se přikláním k fermiho argumentu, že distribuce inteligence v čase a prostoru limitně snižuje pravděpodobnost kontaktu. 🙂

Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, safi napsal:

Já věřím, že @Bert je ve skutečnosti Reptilián a touží ovládnout svět. A @Radek124 je ve skutečnosti Elvis.... 

OMG... 

Ano, uznávám. Chci ovládnout svět. Bohužel, jsem si před tím střihl takovej malej vedlejšák. Ovládnout Chronomag. Totální průser. Ale co, snad to nějak dopadne. Jo, a s Elvisem nechci mít nic společného 🙂

Odkaz ke komentáři

před 7 hodinami, Ivan Lelák napsal:

Kamza

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...