Ivan Lelák Odesláno 28. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2023 Týjo, tady snad není vlákno o UFO a mimozemských civilizacích. Nebo jen blbě hledám? Pravda, v poslední době mi přišlo, že byla ufologická okurková sezóna, ale ejhle: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/ufo-david-grush-usa-pentagon-anomalni-jevy-tajny-program-vlada.A230726_210420_zahranicni_ihal Co vy nejen na toto ale jaký máte na mimozemské civilizace názor? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 28. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2023 Myslim ze furt nevime jak se tvorej obrazce v obili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2023 Mě to zajímá...ufo, duchové, nadpřirozeno atp.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 28. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2023 Jéžiš, UFO, tak mi říkala ségra když mi bylo tak vosum roků ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 28. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2023 před 20 minutami, orol napsal: Jéžiš, UFO, tak mi říkala ségra když mi bylo tak vosum roků ... A jak ses nakonec identifikoval? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 28. července 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2023 Před hodinou, zceyee napsal: Myslim ze furt nevime jak se tvorej obrazce v obili. Víme (aspoň jsem o tom přesvědčen), že minimálně velkou část tvoří lidé. Já teda u žádných nevysvětlitelných nebyl, tak neumím posoudit čím se liší od těch lidských, těch jsem pár viděl a vím, jak to kluci dělali, nebylo to ale tvarem nic složitého. No, tuhle někdo taky přes noc navezl spoustu těžkých kamenných kvádrů k Lysé nad Labem a nikdo neví, jak se mu to podařilo za tak krátkou dobu a bez povšimnutí.. před 58 minutami, Gustaf napsal: Mě to zajímá...ufo, duchové, nadpřirozeno atp.... Já založil vlákno o UFO, Ty založ o duchách.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2023 před 21 minutami, Ivan Lelák napsal: Víme (aspoň jsem o tom přesvědčen), že minimálně velkou část tvoří lidé. Já teda u žádných nevysvětlitelných nebyl, tak neumím posoudit čím se liší od těch lidských, těch jsem pár viděl a vím, jak to kluci dělali, nebylo to ale tvarem nic složitého. No, tuhle někdo taky přes noc navezl spoustu těžkých kamenných kvádrů k Lysé nad Labem a nikdo neví, jak se mu to podařilo za tak krátkou dobu a bez povšimnutí.. Já založil vlákno o UFO, Ty založ o duchách.. Jj...já myslím, že to může být v jednom vlákně "Paranormal activity". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 28. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2023 Já věřím, že @Bert je ve skutečnosti Reptilián a touží ovládnout svět. A @Radek124 je ve skutečnosti Elvis.... OMG... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2023 před 12 minutami, safi napsal: Já věřím, že @Bert je ve skutečnosti Reptilián a touží ovládnout svět. A @Radek124 je ve skutečnosti Elvis.... OMG... To je nějakej ještěr jako? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 28. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2023 před 43 minutami, Ivan Lelák napsal: Víme (aspoň jsem o tom přesvědčen), že minimálně velkou část tvoří lidé. Já teda u žádných nevysvětlitelných nebyl, tak neumím posoudit čím se liší od těch lidských, těch jsem pár viděl a vím, jak to kluci dělali, nebylo to ale tvarem nic složitého. No, tuhle někdo taky přes noc navezl spoustu těžkých kamenných kvádrů k Lysé nad Labem a nikdo neví, jak se mu to podařilo za tak krátkou dobu a bez povšimnutí.. Část udělali lidé, to víme. Nicméně ne všechno (resp. ne mechanicky), když jsem byl malej tak to jednou přes noc vyrostlo za barákem, celý pole, geometrie přesná, mezi jednotlivými obrazci nebyla zlomená větvička (a přeskočit mezi nimi se fakt nedalo), kruhy dokonale složené od středu ke kraji. Kdysi jsem o tom viděl dokument, to bylo zajímavý. Kdybych to jednou neviděl naživo, asi bych se spokojil s domněnkou že za to můžou lidi, ale fakt ne ... resp. aspoň mechanicky ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 28. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2023 před 10 minutami, Gustaf napsal: To je nějakej ještěr jako? Repující .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sněhulák Odesláno 28. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2023 Celá problematika UFO v rámci astrobiologie se dá shrnout do střetu drakeovy rovnice a fermiho paradoxu. Osobně se přikláním k fermiho argumentu, že distribuce inteligence v čase a prostoru limitně snižuje pravděpodobnost kontaktu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2023 před 3 hodinami, safi napsal: Já věřím, že @Bert je ve skutečnosti Reptilián a touží ovládnout svět. A @Radek124 je ve skutečnosti Elvis.... OMG... Ano, uznávám. Chci ovládnout svět. Bohužel, jsem si před tím střihl takovej malej vedlejšák. Ovládnout Chronomag. Totální průser. Ale co, snad to nějak dopadne. Jo, a s Elvisem nechci mít nic společného Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 28. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2023 Když budou elementálové příznivě nakloněni ,coby ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan156 Odesláno 28. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2023 Letí sem takovou dálku... Aby dělali kruhy v obilí, pak se otočí a letí zpět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 28. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 28. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2023 Kukurice je vojeb, to uz vime. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 28. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2023 Tak neco malo zname, naucili sme ovladat elektromagneticke vlneni. Az se naucime ovladat gravitacni vlny, skoncime jak dinosauri. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 28. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2023 před 7 hodinami, Ivan Lelák napsal: Víme (aspoň jsem o tom přesvědčen), že minimálně velkou část tvoří lidé. Já teda u žádných nevysvětlitelných nebyl, tak neumím posoudit čím se liší od těch lidských, těch jsem pár viděl a vím, jak to kluci dělali, nebylo to ale tvarem nic složitého. No, tuhle někdo taky přes noc navezl spoustu těžkých kamenných kvádrů k Lysé nad Labem a nikdo neví, jak se mu to podařilo za tak krátkou dobu a bez povšimnutí.. Kamza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 28. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2023 před 2 hodinami, odjinud napsal: Kamza Chvíli mi to trvalo, ale myslíš Kazmu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se