Bert Odesláno 1. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2024 Borci, ať se nám to líbí, nebo ne, ať to potvrzujeme, nebo zapíráme, novoroční předsevzetí jsou a budou. Zkuste sem nahodit nějaká originální předsevzetí, která jste si do roku 2024 dali. Pro mnohé by to mohlo být inspirativní počtení. Hlavně sem, prosím, nedávejte banality typu: zhubnu, nebudu pít alkohol, přestanu šukat asistentku. Myslím, že na tyhle mainstreamové kecy není nikdo zvědavej, a ani jim moc nevěří ... 1
Bert Odesláno 1. ledna 2024 Autor Nahlásit Odesláno 1. ledna 2024 No, a začnu já. Stav mých kolen je takový, že v klidovém režimu mne circa do pěti let čekají kolena umělá. Klidový režim je pro mne něco, z čeho mi už dva roky totálně hrabe. Žádné tůry, žádná posilovna na spodek, absence motorky, atd .... Takže jsem se, i po poradě s manželkou, rozhodl: žádný klidový režim, vracím se ke všem svým oblíbeným aktivitám, a až to přijde, tak to přijde.
koveras Odesláno 1. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2024 Nebudem požičiavať peniaze kamarátom na "zaručené businessy".
vzduch Odesláno 1. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2024 pro Berta: Stav mého pravého kolene a s tím spojených obtíží je takový, že jsem se rozhodl letos jít na TEP (v evidenci již jsem). Pokud mne někde do roka zoperují V mém případě to následně znamená i změnu zaměstnání.
Conrad Odesláno 1. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2024 Jsem na vahách. Po operaci páteře asi před 10 lety nyní značné obtíže s chůzí, váhám s další operací. Kolega neurolog mi řekl .Třetina zlepšených ,třetina stejných, třetina zhoršených. Tedy šance cca 33 procent.
odjinud Odesláno 1. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2024 Rano jsem navazil 107 kg, coz je pri 178 cm moc. Vlastne muj rekord Telo uz pak nefunguje jak ma, nehlede na estetiku. Takze hubnuti, jakkolov je to klise, je jedno z mych predsevzeti. Druhe je dosahnout osviceni. No a treti je byt trochu mensi čů*ák. Vic si toho davat nebudu, pak by se to moc rozmělňovalo.
kral083 Odesláno 1. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2024 Nesnáším běhání, ale rád bych letos zaběhl půlmaraton. Cyklovýzvy taky jsou,ale nejdřív musím shodit těch 5 kilo, které jsem si pořídil v prosinci. Asistentku bych rád šukal dál,ale bohužel žádnou nemám
vojt Odesláno 1. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2024 U těch asistentek by snad mohlo zůstat všecko při starym
slabak Odesláno 1. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2024 Kvuli urazu na motokrosu pred cca 12 lety se mi rozjela artroza ramene. Resekce jiz probehla, ale dle dr mohu jit kdykoliv na TEP. Ale jsem srab, tak se zkusim hecnout na letosni rok. Nebo radsi na pristi?
kuncák7 Odesláno 2. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2024 Že se v práci nebudu rozčilovat. Už dnes mám co dělat, abych to neporušil - první udavačskej e-mail přišel 1.1.2024 v 9.15 hod. No potěš koště, jak dlouho mi to vydrží. O kolenech se nerad bavím, mé 6x operované pravé koleno mi dost dává najevo, že to není konečné číslo.
Tomak Odesláno 2. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2024 Samej kolenovrt tady. Taky už se pomalu začínám krotit ohledně sportovní zátěže, abych se do takovéto fáze dostal co nejpozději. Mé předsevzetí je nekoupit v roce 2024 žádné boty, kdy jsem v posledních letech koupil každý rok cca 10 bot (převážně sportovních) a úplně za rok spotřeboval jen tak troje tenisky a spoustu pořádně načal.
long Odesláno 2. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2024 Začínám lidem říkat věci bez obalu a na rovinu, a to jak v osobním životě, tak například i zde Zhubnu ze 128 kg o 10 kg dolu a proto jsme přestal jíst pečivo. Vzhledem k tomu, že jsou předsevzetí pouze dvě, tak jsem přesvědčený, že to dám.
bohus76 Odesláno 2. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2024 Mirku to druhé je ta asistentka? Jen závist
prowler Odesláno 2. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2024 před 55 minutami, long napsal: Začínám lidem říkat věci bez obalu a na rovinu, a to jak v osobním životě, tak například i zde Zhubnu ze 128 kg o 10 kg dolu a proto jsme přestal jíst pečivo. Vzhledem k tomu, že jsou předsevzetí pouze dvě, tak jsem přesvědčený, že to dám. Ahoj, můžu dotaz, čím to pečivo nahrazuješ, taky bych ho nechtěl jíst, ale co snídat? Díky Tomas
long Odesláno 2. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2024 před 22 minutami, prowler napsal: Ahoj, můžu dotaz, čím to pečivo nahrazuješ, taky bych ho nechtěl jíst, ale co snídat? Díky Tomas Ovesná kaše z Lídlu a do toho hrozinky v kombinaci s bananem a nebo třeba s jablkem atd atd. To je to levnějsí ovoce, ale třeba mango je masakr
AndyAaron Odesláno 2. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2024 Tak ono je pecivo a pecivo. Nacpavat se rohlikama je nesmysl. Kdyz se vymeni za celozrnne nebo zitne pecivo, tak se da pripravit zdrava a chutna snidane. Namazes lucinou, nahodis nekolik platku kvalitni sunky, k tomu misku zeleniny a mas snidani jak vino.Ovesne kase, zvlast pokud jsou ochucene, tj doslazovane, taky neni nic extra zdraveho. To je lepsi si tu kasi udelat z ovesnych vlocek a mleka, pridat ovoce a tvaroh.
AndyAaron Odesláno 2. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2024 Ja si dal predsevzeti, ze nebudu zenu zasobovat radami, zvlast pokud jsou nevyzadane. Na forum to nastesti neplati.
ragu Odesláno 2. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2024 Ahoj, můžu dotaz, čím to pečivo nahrazuješ, taky bych ho nechtěl jíst, ale co snídat? Díky TomasVajíčka!Jinak pokud chceš něco jako podložku pod lucinu, můžeš zkusit buď křehký plátky (je to lehký takže sacharidů nula prd) a nebo existuje Večerní chlebik skoro bez sacharidů, případně jeho alternativa z Lidlu.Obecně pečivo není potřeba vyřadit, spíš je dobrý si udělat pořádek v rovnici výdej energie VS příjem a pak si nastavit dlouhodobě udržitelnej systém jídla a pohybu, kterej tě nebude srat dodržovat.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se