Bob Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2022 Rychlovka Losos & Beluga Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 1. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2022 belugu mám moc rád, díky za reminder, dáme o víkendu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 1. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2022 Vdolky od babičky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 2. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2022 Panenka s pepřovkou, máslové hrášky a hrany. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 2. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2022 Dnes také panenka s pepřovkou,ale byl to takový fofr,že ani vyfotit jsem to nestihl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 2. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2022 Na zítra naložený makrely (trefil jsem konečně fajnovou červenou papriku) a dneska řízek s maniokovou kaší. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 3. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2022 Ja dostal chut na prasarnu, tak dneska byl katak s bramborackama Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 3. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2022 Pěkně. Měli jsme před pár dny. Dneska taky taková einpánev, kung pao s rýží. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 3. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2022 O kung-pao jsme v ramci retro jidel taky mluvili :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 4. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2022 Pražma pečená v papilotě, narvaná citrónem & majoránkou, máslový br., citrusomajoránkopetrželosmetanová omáčka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 8. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2022 Při pátku jen tak vyklusáváme v bufet-stylu. Guacamole a všechno kolem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2022 Dablčís Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 9. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2022 před 1 hodinou, Maxel napsal: Dablčís Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sakra dobrota už od pohledu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 10. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2022 Díkes Dneska hezky-česky. Pečenej vógl s kmínem, nádivka s pistáciemi, máslová kaše, majda výpeková, rajčák. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 10. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2022 Tímto považuji grilovací sezónu za zahájenou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 11. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2022 Falešný filet mignon, utýraný batát & spařený chřest, a om. "Hollandaise" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 12. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2022 Já jsem se naučil kim či a jsem ztracen ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 13. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2022 Dneska street food na čerstvém vzduchu a domácí zpracování zbytků Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 13. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2022 V 12. 4. 2022 v 21:40, gandalf napsal: Já jsem se naučil kim či a jsem ztracen ... dáš prosím svůj recept? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 14. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2022 V 12. 4. 2022 v 21:40, gandalf napsal: Já jsem se naučil kim či a jsem ztracen ... To jsme dva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se