Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

:)

Kdyz uz ses tu Maxeli, dej mi sem pls recepis na bucek na gril. Mame pekne prorostlej, tak bych rad zkusil nalozit pres noc nejaky 1-2cm tlusty platky, co bych zitra na obed hodil na gril. A zena k tomu spichne nejakej salat.

 

Samozrejme se zapojte s radou kdokoliv, dekuji predem ;)

Coveče já moc bůčkovej nejsem.

Jednou sem dělal sous-vide bún ch?.

Marináda hír: https://fresh.iprima.cz/recepty/bun-ch-grilovany-vietnamsky-bucek

 

31863faa1f9ebf6b0d5fd3e2a60dc878.jpg

4b301bdefbc7bd73673019c17bde910d.jpg

17c959e77cf6f7e13f46bf5addf4bbcf.jpg

96658289c8362ab91c27e827da1f0392.jpg

Odesláno

Borci, povšimněte si, jakej je Maxel frajer. Z bůčku bun cha vynechal nudle bun! A za sebe mohu říct, že je to tak lepší :-)

Odesláno

Jj, ten korona.ičus ma na tohle vlakno enormni vliv. Na bucek jeste nedoslo. Sfoukl jsem rigate s chrestem (se zelenym by to vypadalo asi lip, ale zrovna nebyl k mani) a sunkou od kosti.

post-7085-0-08399400-1586701483_thumb.jpg

Odesláno

Jelikož mám kulinářský antitalent, tak se do žádnejch větších akcí pouštět nebudu, ale co zvládnu, tak jsou utopenci v ohavném nálevu. Je to jako docela dobrý, v rámci žánru.

post-8501-0-68531400-1586702224_thumb.jpg

post-8501-0-90268000-1586702229_thumb.jpg

post-8501-0-01971700-1586702236_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Taky se dneska věnuju přípravám. Na gril.

 

Vykoštěná stehna s česnekem, petrželkou, libečkem, oliváčem a rýžovým octem.

 

523af603559447ac50dc15db18b4831e.jpg

 

Vepřový T-bone s medovou dijonskou.

Tomahawk s medvědím česnekem.

Žebra plane. Budou s whiskey marinádou.

A jelikož sem známej lakomec, ořezanej tuk z vepřovýho zkusim taky nějak zužitkovat.

 

5adb6139d35d803278b46dde0d524521.jpg

Upraveno uživatelem Maxel
Odesláno

...A jelikož sem známej lakomec, ořezanej tuk z vepřovýho zkusim taky nějak zužitkovat.

 

Ty tučné odřezky spíše doporučuji pokrájet na kostičky, do rendlíku rozpustit trochu sádla, šalotku, přidat kostičky, něco kmínu, sůl, utřený česnek, trochu papriky, případně pálivé paprikové pasty, podlít, dát do trouby, když začnou zlátnout, vypnout a nechat dojít. Po vychladnutí vše pomlít na masovém mlýnku. Právě jsem dal do skleničky. Skvělá sádlová pomazánka.   

post-23487-0-82296500-1586707120_thumb.jpg

Odesláno

...

Dík za tip! Resp. nasměrování.

Měl sem v mrazáku schované jelení kousky, tak sem se vrhnul na ne-úplně-tradiční rilettes.

Víno by k červenému masu chtělo sichr červené, o to zajímavější ten výsledek bude :)

 

7ba4a3f84aaded4f2ad3075e835c4155.jpg

 

c50390c14c048be9e4c8e2fc2cb7123c.jpg

Odesláno (upraveno)

Po 3 hodinách hotovo.

Přidal jsem špetku mleté skořice, ke zvěřině se hodí. A mletý bílý pepř.

Zítra uvidíme, ale už teď to chuťově střílí z trenek.

 

f9b5138a705c7e1e7276f951826567d0.jpg

Upraveno uživatelem Maxel

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...