Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Na doporuceni Toma jsme ho koupili nekdy rok a pul zpatky a moje pani o tom mluvi jako o nejlepsi investici do kuchyne.
Ten nas prezije.

Neco k tem "malo wattum".....

46E0CCB0-5007-439F-BF45-D045C7784257.jpeg

Odesláno

Poklidná sobotní snídaně když se nikam nespěchá

20201205_100548.jpg

Odesláno
před 49 minutami, Anton_ napsal:

A vysvětlí mi někdo v čem je háček, když všechny ty Kitchen Aid mají 300W výkon a ty Bosche a ETY  mají třeba 1200W?

Já jsem koupil mamině k vánocům CATLER KM 8012, tak snad to nebude nějaká zásadní chyba. 

Catler je úplně v pohodě. Vysoké výkony jsou potřeba na vysokootáčkové příslušenství, typicky mixér nebo nějaký sekáček apod. Na hnětení, šlehání, mletí stačí těch 300-500W podle typu motoru a zpřevodování.

Odesláno

Prsa jestli budeš péct vcelku, můžeš špikovat klidně iberijskym špekem, budou suchý jak cesta.

Co jak psal Tom4 vejš, naložit do jogurtu a pak dělat minutkově jako steak?
Já takhle nakládam (a pak peču) vykoštěný stehna — řeckej yo, římskej kmín, limetová šťafka, chilli, sůl.

Odesláno
před 18 minutami, Maxel napsal:

Prsa jestli budeš péct, můžeš špikovat klidně iberijskym špekem, budou suchý jak cesta.

Já takhle nakládam (a pak peču) vykoštěný stehna — řeckej yo, římskej kmín, limetová šťafka, chilli, sůl.

Asi teda jo, díky za inspiraci, už je naloženo 🙂

Odesláno

No, já tu čínu nerad prasím českými surovinami. Guláš dělám z kližky 🙂  Případně ze zvěřiny, ale každopádně z červeného masa. Jo, dobrej guláš se dá udělat z krůtích stehen, o prsou mám silné pochybnosti.

Odesláno
před 10 hodinami, Maxel napsal:

Prsa jestli budeš péct vcelku, můžeš špikovat klidně iberijskym špekem, budou suchý jak cesta.

A nez to das pect, tak marinadu umyjes? Nebo nechavas. Jednou jsem neco podobneho zkousel na gril a pripekalo se mi to .

Odesláno

Tak i tak, pro některé jídla jogurt necháš, některé stačí otřít papírovou utěrkou a pro některé umýt pod vodou a osušit. 

Odesláno
Před hodinou, Tom4 napsal:

Tak i tak, pro některé jídla jogurt necháš, některé stačí otřít papírovou utěrkou a pro některé umýt pod vodou a osušit. 

To mě taky zajímá, budu to dělat na pánvi. Vzhledem k tomu, že jsou to tenké plátky, můžu na nich marinádu nechat, bleskově orestovat a z výpeku udělat šťávu?

Odesláno
před 34 minutami, krtenek napsal:

Suší tu někdo doma maso ve visu?

Já věším na půdu (chladná a větraná) čerstvě vyuzený bůček. Jednou jsem tam šrůtku zapomněl, objevili jsme ji až asi za rok, byla tam i přes léto a bůček byl i po této nechtěné proceduře naprosto vynikající. Lepší než čerstvý.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...