Murphy97 Odesláno 5. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2020 Na doporuceni Toma jsme ho koupili nekdy rok a pul zpatky a moje pani o tom mluvi jako o nejlepsi investici do kuchyne. Ten nas prezije. Neco k tem "malo wattum".....
Conrad Odesláno 5. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2020 Poklidná sobotní snídaně když se nikam nespěchá
jschmid Odesláno 5. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2020 před 49 minutami, Anton_ napsal: A vysvětlí mi někdo v čem je háček, když všechny ty Kitchen Aid mají 300W výkon a ty Bosche a ETY mají třeba 1200W? Já jsem koupil mamině k vánocům CATLER KM 8012, tak snad to nebude nějaká zásadní chyba. Catler je úplně v pohodě. Vysoké výkony jsou potřeba na vysokootáčkové příslušenství, typicky mixér nebo nějaký sekáček apod. Na hnětení, šlehání, mletí stačí těch 300-500W podle typu motoru a zpřevodování.
Harwey Odesláno 5. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2020 @Geodet tiez mame Bosch uz asi 4 roky, bezi skoro kazdy vikend, zatial bez jedineho problemu.
Geodet Odesláno 5. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2020 Právě teď, Harwey napsal: @Geodet tiez mame Bosch uz asi 4 roky, bezi skoro kazdy vikend, zatial bez jedineho problemu. Ok, asi do něj půjdeme.
honza71 Odesláno 5. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2020 V jednoduchosti je krasa resp. v tomto pripade chut
Foundryman Odesláno 5. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2020 Poprosil bych o radu, jak nejlépe připravit krůtí prsa (zatím jsou vcelku), aby nebyla suchá s chutí pečených pilin.
Moty Odesláno 5. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2020 klasickej řízek, budou krásně šťavnatý
Foundryman Odesláno 5. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2020 No jo, na sous vide nemám vercajk, řízky (vepřový) byly dneska. Uvažoval jsem, že bych to prošpikoval a upekl vcelku.
Maxel Odesláno 5. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2020 Prsa jestli budeš péct vcelku, můžeš špikovat klidně iberijskym špekem, budou suchý jak cesta. Co jak psal Tom4 vejš, naložit do jogurtu a pak dělat minutkově jako steak?Já takhle nakládam (a pak peču) vykoštěný stehna — řeckej yo, římskej kmín, limetová šťafka, chilli, sůl.
Foundryman Odesláno 5. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2020 před 18 minutami, Maxel napsal: Prsa jestli budeš péct, můžeš špikovat klidně iberijskym špekem, budou suchý jak cesta. Co jak psal Tom4 vejš, naložit do jogurtu a pak dělat minutkově jako steak? Já takhle nakládam (a pak peču) vykoštěný stehna — řeckej yo, římskej kmín, limetová šťafka, chilli, sůl. Asi teda jo, díky za inspiraci, už je naloženo
Foundryman Odesláno 5. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2020 No, já tu čínu nerad prasím českými surovinami. Guláš dělám z kližky Případně ze zvěřiny, ale každopádně z červeného masa. Jo, dobrej guláš se dá udělat z krůtích stehen, o prsou mám silné pochybnosti.
hator Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2020 před 10 hodinami, Maxel napsal: Prsa jestli budeš péct vcelku, můžeš špikovat klidně iberijskym špekem, budou suchý jak cesta. Co jak psal Tom4 vejš, naložit do jogurtu a pak dělat minutkově jako steak? Já takhle nakládam (a pak peču) vykoštěný stehna — řeckej yo, římskej kmín, limetová šťafka, chilli, sůl. A nez to das pect, tak marinadu umyjes? Nebo nechavas. Jednou jsem neco podobneho zkousel na gril a pripekalo se mi to .
Tom4 Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2020 Tak i tak, pro některé jídla jogurt necháš, některé stačí otřít papírovou utěrkou a pro některé umýt pod vodou a osušit.
Foundryman Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2020 Před hodinou, Tom4 napsal: Tak i tak, pro některé jídla jogurt necháš, některé stačí otřít papírovou utěrkou a pro některé umýt pod vodou a osušit. To mě taky zajímá, budu to dělat na pánvi. Vzhledem k tomu, že jsou to tenké plátky, můžu na nich marinádu nechat, bleskově orestovat a z výpeku udělat šťávu?
Foundryman Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2020 před 34 minutami, krtenek napsal: Suší tu někdo doma maso ve visu? Já věším na půdu (chladná a větraná) čerstvě vyuzený bůček. Jednou jsem tam šrůtku zapomněl, objevili jsme ji až asi za rok, byla tam i přes léto a bůček byl i po této nechtěné proceduře naprosto vynikající. Lepší než čerstvý.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se