Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

Ghí? Vykašlete se na tyhle žluklé prefabrikáty z příplatkového regálu pro hipstery/ezopyče - pokud už trváte na změně oproti sádlu, tak u jídel kde se to hodí (třeba játra, vepřové řízky a uzeniny fakt ne) nechte na pánvi přejít varem normální máslo s trochou slunečnicového oleje a zbytečně to nepřepalujte... B)

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zítra přijedou naši, tak jsem se rozhodl, že udělám sekanou. Dva druhy - jedna hovězí a druhá dančí...

Tak dneska jsem si to nachystal a namíchal... Zejtra upeču.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pohodový Sv.Štěpán

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před hodinou, Conrad napsal:

Pohodový Sv.Štěpán

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Přestali jsme kupovat husu protože každý chtěl 🍗 to by musela být pomálu stonožka 🐛 tak to řešíme takto 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Furt samá kachna, dnes jen hen tá kyselica,enem pět litrů teho je 🙂 Uzené maso, klobásky,to se dá i jako hlavní jídlo enom s chlebem

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...