Maxel Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 (upraveno) Dal bych, ale zrovna nim v kuchyni nevládnu a byl sem línej jet to někam schánět. Dal sem little gem a ty klíče místo toho aspoň. Koule fajnový! Upraveno 22. ledna 2021 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 před 21 minutami, JoyStick napsal: Risotto deepfried cheese balls. Ty sou jak z friťáku, v čem to smažíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 Tak to je noblesa! Vezmi hodinky a vino a prijed na víkend! Něco uvaříme a snime! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 před 40 minutami, filo-boxer napsal: Fógl utopený ve slané vodě s čili papričkou, pepřem a medvědím česnekem. Běda vám, jestli jsem to dělal zbytečně. Bylo to fajn, oproti klasickýmu ptákoj nasucho znatelnej rozdíl. Dal jsem 100g soli na 3 l nálevu, příště přitvrdím na 130. Drcenej kmín a chilli přiměřeně. Potíral jsem oliváčem lehce zamíchaným se sladkou paprikou pro barvu a vymáčklou půlkou citronu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 (upraveno) před 40 minutami, Moty napsal: Ty sou jak z friťáku, v čem to smažíš? hlubokej hrnec / pánev a v tom takovej hranatej sítocedník. něco takovýdleho, akorát s jemnější sítí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. jinak volej normálně slunečnice nebo řepka. zkrátka něco bez chuti a s vysokym smokepointem Upraveno 22. ledna 2021 uživatelem JoyStick Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 před 30 minutami, atim napsal: Tak to je noblesa! Vezmi hodinky a vino a prijed na víkend! Něco uvaříme a snime! pošli instrukce, obžerství nevodmítnu, ale s dovolenim vemu k vínu i nějakou single maltku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 Bylo to fajn, oproti klasickýmu ptákoj nasucho znatelnej rozdíl. Dal jsem 100g soli na 3 l nálevu, příště přitvrdím na 130. Drcenej kmín a chilli přiměřeně. Potíral jsem oliváčem lehce zamíchaným se sladkou paprikou pro barvu a vymáčklou půlkou citronu.Zrovna vařím nálev,dal jsem asi 120,tak uvidíme Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 Už to má u nás novej název. Inspirovanej přílohou, bramborami "na loupačku". Hentuto je kuře "na koupačku". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 Už to má u nás novej název. Inspirovanej přílohou, bramborami "na loupačku". Hentuto je kuře "na koupačku".U nás je to utopeny kuře Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 Už to má u nás novej název. Inspirovanej přílohou, bramborami "na loupačku". Hentuto je kuře "na koupačku".U nás je to utopeny kuře Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 A kdo se nebojí tak ptáka příště místo ve slaný vodě s kořením vykoupe ve slaném mléku bez koření a dál bude postupovat stejně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 Mlíko řikáš? Jakej je rozdíl voproti vodě?Do mlíka nakládam max. kapra na svátky, aby se zbavil rybiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 Pastejřina bude Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 před 23 minutami, Maxel napsal: Mlíko řikáš? Jakej je rozdíl voproti vodě? Do mlíka nakládam max. kapra na svátky, aby se zbavil rybiny. Tak jak nakládáš drůbež třeba do jogurtu, mléčné enzymy udělají svoje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 A dyz chces bejt fakt posh, tak buttermilk. Hur se shani, ale stoji to zato. A klidne s tim korenim, nothing wrong with that. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 (upraveno) Podmáslí taky dobrý. Myslím že je běžně v krámech dokonce. Dneska dělám rendang, takže žádné foto nebude, to je nevyfotitelný. Jak jsem hodil do hrnce orestovat pastu z cibule, česneku, zázvoru a chilli plus koření tak jsem díky digestoři vypálil covid ze sliznic obyvatelů v kilometrovém okruhu Upraveno 23. ledna 2021 uživatelem Tom4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 Žádná Haute kulinařina, ale děcka to milujou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 Tak jsem se taky svezl na vlně utopenýho kuřete. Já dal 200 g soli a 150 g cukru, bylinky, koření atd. na 3l a nechal to přes noc. K tomu brkaše s parmezánem a salátek. Máme tu od čtvrtka pár dětí na víc tak ideální oběd. Zítra bude cmunda po kaplicku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 (upraveno) V podmáslí kuře (cí kousky) máčim, spolu s kořením, když dělam kentucky fried. Ale to mlíko prubnu. U nás neska vepřový žebra s maxeládou (maxelovo marinádou), br.kaše, máslová kukuřice se solí, šlupsy (šlupkové chipsy). Jak děláte žebra? Pečete v troubě celou dobu? Předvaříte a dopejkáte? Sous vide a torčka? ... ? Já vyzkoušel všechno možný, a skončil u předvaření s kořením a bylinama, a prudké dopejkání pod grilem, spolu s potíráním marinádou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. ledna 2021 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 Já dnes poprvé zkoušel segedín Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se