Maxel Odesláno 30. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2021 Pěkně hoši! U nás se zatim saunuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 30. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2021 Operation finale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anton_ Odesláno 30. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2021 To je tvaroh s vanilkou to tekutý či co? Měl bych chuť vzít lžíci a sežrat to už za syrova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busmil Odesláno 30. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2021 před 20 hodinami, dan83 napsal: Dneska svickovka trochu jinac:) Hovezi dlouho varene v kor.zelenine, pak vybrano, natrhano, smichano s brusinkama. Zelenina rozmixovana, zjemnena slehajdou a podmaslim. Pak prislo na radu kyn.testo, do neho napechovane maso a mazej do pary. Decka si pridavaly coz je nejlepsi hodnoceni:) Tvl tak je jiný level, vypadá to skvěle! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 30. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2021 Jo ta svíčková po bavorsku vypadá dobře, to asi taky vyzkoušim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 30. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2021 (upraveno) Já už tradičně, si připadám, že sem dávám jenom tohle.... Ale když já se té husy můžu užrat... Pěkně dvě zelí, bílé na kyselo, červené na sladko. Knedlíčky domácí s uzeným... Su prase, su prase, su prase.... Upraveno 30. října 2021 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 30. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2021 Mno,těch knedlíčků tam máš nějak poskrovnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 30. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2021 Tak to musíš. Jím střídmě. Žádné přežírání... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 30. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2021 Máš recht ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 30. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2021 Já přibírám,jen se na to dívám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 31. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2021 Já jdu do žemlovky dnes, na místní šampiony mít nebudu, ale to mě neodradí, nějak se začít musí Chtěl jsem se zeptat, čem děláte ty "koláže" fotek, jako maxel, nebo jak tu byla ta svíčková (tu musím každopádně vyzkoušet, vypadá to bombasticky) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 31. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2021 Náhodou tvoje cukrařina je vyhlášená od dob prvního srazu na Sedle a tvého legendárního medovníku Jinak používam Photo editor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 31. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2021 Foto jako důkaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 31. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2021 No tvl, dobře ty s takovým archivem On každej ten mazlík je tak 1,5 - 2 hodinky práce, takže teď tak často nepeču, ale měl bych se zase hecnout Poslední dobou jsem dělal hlavně jablečný dorty, když jsem likvidoval úrodu a to je taky patlačka, když jablka člověk loupe a krájí na kostky a nestrouhá... Mimo pečení teď piluju Pad Thai, celkově bych se chtěl Asii naučit. Třeba takovej korejskej bibimbap, nebo vietnamsky Bun Cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 31. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2021 (upraveno) Další pokus na téma bramborový knedlíci. Tentokrát ve formě noků… ehm, nebo vídeňských knedlíků? Kdoví K tomu výpečky s kmínem, cibulí a česnekem. A červené zelí s brusinkami, rozinkami v rumu (yes, zbytky od zemlbáby) a skořicí. Teď mně omluvte, sjedu si s žlučníkem na Bulovku. Upraveno 31. října 2021 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 31. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2021 Tak žemlovka v troubě, sníh našlehanej....jsem zvědav, pekl jsem podle receptu co dával maxel a rad od Toma Fotky dodám až jak to bude hotový Ale výpečky vypadají skvěle. K tomu chlupatý knedlíci a kyselí zelí....auuu, asi vím co bude příští víkend Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 31. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2021 (upraveno) V 29. 10. 2021 v 20:43, dan83 napsal: Dneska svickovka trochu jinac:) Hovezi dlouho varene v kor.zelenine, pak vybrano, natrhano, smichano s brusinkama. Zelenina rozmixovana, zjemnena slehajdou a podmaslim. Pak prislo na radu kyn.testo, do neho napechovane maso a mazej do pary. Decka si pridavaly coz je nejlepsi hodnoceni:) Hustý před 3 hodinami, Lamiczka napsal: Chtěl jsem se zeptat, čem děláte ty "koláže" built in android-> galerie -> libovolná složka -> vpravo nahoře "upravit" -> vybrat fotky do koláže-> tři tečky vpravo nahoře -> vytvořit koláž Upraveno 31. října 2021 uživatelem Tom4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 31. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2021 Další pokus na téma bramborový knedlíci. Tentokrát ve formě noků… ehm, nebo vídeňských knedlíků? Kdoví K tomu výpečky s kmínem, cibulí a česnekem. A červené zelí s brusinkami, rozinkami v rumu (yes, zbytky od zemlbáby) a skořicí. Teď mně omluvte, sjedu si s žlučníkem na Bulovku. Bomba špica.Já prosté špekáčky na černém pivu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 31. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2021 Hašna: Máš nějaký svůj recept? Buřtů na pivu se můžu užrat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 31. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2021 Maxeli, hod sem prosim recept na ty vypecky:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se