Frantik Odesláno 19. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2021 před 20 minutami, Hasňa napsal: Onu kvalitu, po které se dnes tolik volá. Ano, přesně tak! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 19. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2021 před 5 hodinami, Zmizík napsal: Dík vole, konečně mě taky někdo podrbe za ouškem. Sem zvědavej, jak dlouho tady mezi těma všema Honimírama vydržíš ty. Mrdam honimíry...tri čtvrtě roku jsem tahal kolečka se sutí na stavbě...rád tě slyšim nebo vidim...nevim jak se to na internetu píše nemužu si pomoct, ale na srazech jsem viděl spoustu dobrejch lidí....potom co jsem prožil si nemyslim, že je to tu tak zlý vidim spoustu dobrejch niku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 19. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2021 Děkuji všem za vřelé přivítání, ačkoli jsem věděl o hodinkach vždy píču tak stejně Jihlava byla dobrá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 20. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2021 Linguine s rajčaty a sušenými rajčaty, kapary, losos v puškvorci a grilovaný baklažán. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 20. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2021 před 17 hodinami, XXXfazerXXX napsal: Děkuji všem za vřelé přivítání, ačkoli jsem věděl o hodinkach vždy píču tak stejně Jihlava byla dobrá. Tak co něco zopakovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 20. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2021 V 19. 11. 2021 v 13:56, XXXfazerXXX napsal: Dobře Milis Vždy jsem se domníval, že ty jsi nejpodcenovanější člen Chronomagu. Po čase museli všichni poznat, že jsi velice inteligentní,nesmělý introvert s mirným sklonem k alkoholizmu. Srdečně tě zdravím. At nezasírám jiný vlákno..mužu se zeptat na momentální stav přítomnosti členu- spiderer dantechno bandikot tada ypo ricous salamio kamil V 19. 11. 2021 v 13:59, Micey napsal: ..všichni v prdeli. Frantik tady furt straší! Micey jako obvykle za debila, co plácá páté přes deváté. @XXXfazerXXX, srdečně Tě vítám nazpět, a k Tvému seznamu dodávám toto: Spiderer – naposledy na Chronomagu v úterý dantechno - včera bandikot (bandicoot) – 20. srpen ricous – před dvěmi hodinami kamil – před 15 hodinami K těm třem co tady nejsou: tada - odešel budovat jeden hodinkovo-fotografický web, který má nejnovější obrázek z roku 2016 ypo - po svém asi tak desátém slavném návratu byl mnou nakopán do prdele, a účast nikdy více salamio - vím, že je pryč, historku neumím, nevím, neznám @Micey - Vážím si zpráv rádia Jerevan, ale zkus chvíli přemýšlet, než něco napíšeš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 20. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2021 Berte, zase jsi me zahanbil, jsi proste dobrej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 20. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2021 salamio žije a má se dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 20. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2021 Díky za přivítání.Rád tě vidim,nebo slyšim, nebo čtu. Slyšel jsem,že si eště víc bohatej než jsem tě viděl posledně.Jsi mě dostal jak si smrkal do těch pětiseteurovek. Prej si to tady koupil jako si rákosnící kupujou v akci paštiky. Je to pravda....jestli jo, tak budiž ti přáno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 21. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2021 Rychlovka- tuňák.Odesláno z mého M2006C3MNG pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 21. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2021 (upraveno) Mini porchetta in progress. Ne na večer, ale zítra na kváskový chleba s medovým dijonem a cornichonkami Upraveno 21. listopadu 2021 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 21. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2021 (upraveno) Rychlovka. Budou husí prsa Omačka mírná změna - místo granátového jablka přijdou mučenky... Upraveno 21. listopadu 2021 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 21. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2021 před 2 hodinami, Maxel napsal: Mini porchetta in progress. Ne na večer, ale zítra na kváskový chleba s medovým dijonem a cornichonkami To máš zařízlý jak tanga do pěkný prdelky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 21. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2021 (upraveno) Dobrej postřeh Upraveno 21. listopadu 2021 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 21. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2021 Zas co bych to byl za kuchtíka, kdybych aspoň nekoštnul. Že jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 21. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2021 Kua tohle sem dát na noc...syčáku krásný to máš a já a bych se šel podívat do lednice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 23. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2021 snídaňová Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 27. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2021 Venku hnusně, takže volba jasná. Sobotní sporákobraní. Nejdřív na oběd kuřecí souvlaki marinované v řeckém jogurtu, k tomu basmati, jednoduchý salát s limetovou zálivkou, tzatziki, a pro pány sriracha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 27. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2021 (upraveno) A teď už vepřové rillettes s kmínem a lanýžovým olejem. Upraveno 27. listopadu 2021 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 27. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2021 Příprava na neděli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se