Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ty rummo jsou v tom Makru v akci vždy aspon jednou za rok, nebo aspoň vždy byly, pak se dá občas i na Rohlíku, tam jsou teď za 60,-. 

Odesláno

Bez nožů by dobrý jídlo nevzniklo😁, tak mě napadlo, jaký nože v kuchyni používáte? Preferujete třeba nerez, nebo raději uhlíkovou ocel? Evropu/Japonsko? Osobně jsem si oblíbil japonský kousky. Můj poslední přírůstek je skoro třicetideková Deba, jednostrannej brus. Za sebe - na ryby, nebo bourání kuřat, jsem zatím na lepší kudlu nenarazil... Jestli je to off topic, omlouvám seIMG_0513.thumb.jpeg.72b0336f90fa045df161f52bbbd79bda.jpeg

Odesláno

Vzhledem k aktuální situaci, trénuji východní pokrmy. Pelmeňe 😁

IMG_20220214_122340.jpg

Odesláno (upraveno)

V podstate nic k foceni ale zkusili jsme nakladany vejce a za me dobry. Takovy vajecny utopenci. A vzhledem k premire vlastnich vajec aspon dalsi zpusob jak je zpracovat. 

 

3FA6EA3D-D920-41C6-AAC0-30FF30529977.jpeg

Upraveno uživatelem warann
Odesláno

Joo, Bráj umí. Let’s eat this thiiiiing 👍

U nás dnes iberijský vepřízek v japan stylu = obaleno v domácí panko, podáváno s julienne zelčou, trojkombem hoisin-sriracha-kewpie, smaženou cibulkou a koriandrem. 

0E7C53E5-9569-47A2-BCB7-F0DC2EBDA9C0.jpeg

Návštěvník Oplt
Odesláno

Vepřová bárbína, domácí opečené brambory, pepřová omáčka, domácí tatarka, volské oko a obloha.

20220220_185711.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...