Návštěvník Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Odesláno 15. února 2022 Ty rummo jsou v tom Makru v akci vždy aspon jednou za rok, nebo aspoň vždy byly, pak se dá občas i na Rohlíku, tam jsou teď za 60,-.
Polak Tomas Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Odesláno 15. února 2022 Bez nožů by dobrý jídlo nevzniklo, tak mě napadlo, jaký nože v kuchyni používáte? Preferujete třeba nerez, nebo raději uhlíkovou ocel? Evropu/Japonsko? Osobně jsem si oblíbil japonský kousky. Můj poslední přírůstek je skoro třicetideková Deba, jednostrannej brus. Za sebe - na ryby, nebo bourání kuřat, jsem zatím na lepší kudlu nenarazil... Jestli je to off topic, omlouvám se
warann Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Odesláno 15. února 2022 před 8 hodinami, vojta1 napsal: Ty rummo jsou v tom Makru v akci vždy aspon jednou za rok, nebo aspoň vždy byly, pak se dá občas i na Rohlíku, tam jsou teď za 60,-. Jsou to tyhle (samozřejmě vyjma toho, žře todle jsou spirály)? Dík. https://www.kupi.cz/sleva/semolinove-testoviny-rummo
Návštěvník Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Odesláno 15. února 2022 Před hodinou, warann napsal: Jsou to tyhle (samozřejmě vyjma toho, žře todle jsou spirály)? Dík. https://www.kupi.cz/sleva/semolinove-testoviny-rummo Jj
nizkotucnytvaroh Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Odesláno 15. února 2022 Vzhledem k aktuální situaci, trénuji východní pokrmy. Pelmeňe
warann Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Odesláno 16. února 2022 (upraveno) V podstate nic k foceni ale zkusili jsme nakladany vejce a za me dobry. Takovy vajecny utopenci. A vzhledem k premire vlastnich vajec aspon dalsi zpusob jak je zpracovat. Upraveno 16. února 2022 uživatelem warann
nickolas Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Odesláno 16. února 2022 Tohle jsem mel minuly vikend poprve v zivote, jen teda krepelci. A bylo to teda super
warann Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Odesláno 16. února 2022 Krepelky nemame , ale i ty slepici jsou dobry. Hned jsem sezral 3. Takze brzo bude repete.
kral083 Odesláno 18. února 2022 Nahlásit Odesláno 18. února 2022 Zatím foto z přípravy. Na tenhle recept podle Brian Lagerstroma jsem se už dlouho těšil:
kral083 Odesláno 18. února 2022 Nahlásit Odesláno 18. února 2022 Fotku z grande finále nemám,ale rozhodně doporučuju. Ty Chipotle tomu dodají spravnej říz, až se mi z toho paní domu trochu orosila
Maxel Odesláno 18. února 2022 Nahlásit Odesláno 18. února 2022 Joo, Bráj umí. Let’s eat this thiiiiing U nás dnes iberijský vepřízek v japan stylu = obaleno v domácí panko, podáváno s julienne zelčou, trojkombem hoisin-sriracha-kewpie, smaženou cibulkou a koriandrem.
montemar Odesláno 18. února 2022 Nahlásit Odesláno 18. února 2022 maxel, nádherný jídlo, ale neni tam už moc té chemie..?
Maxel Odesláno 18. února 2022 Nahlásit Odesláno 18. února 2022 Je, máš recht. Měl jsem nějaký kreativní střevo a trochu to přehnal
Maxel Odesláno 19. února 2022 Nahlásit Odesláno 19. února 2022 40 dní čekání a nakonec jsou z toho dva takový mrňousy
mAra_ Odesláno 19. února 2022 Nahlásit Odesláno 19. února 2022 Energie šly nahoru, tak to doma žereme syrové...
bohus76 Odesláno 19. února 2022 Nahlásit Odesláno 19. února 2022 před 3 hodinami, Maxel napsal: 40 dní čekání a nakonec jsou z toho dva takový mrňousy Co to je? Připomeň, díky
Maxel Odesláno 19. února 2022 Nahlásit Odesláno 19. února 2022 Nízký rošťák. Suché zrání. 40 dní v lednici. Dnes otevřeno a očištěno.
Návštěvník Oplt Odesláno 20. února 2022 Nahlásit Odesláno 20. února 2022 Vepřová bárbína, domácí opečené brambory, pepřová omáčka, domácí tatarka, volské oko a obloha.
vwtyp11 Odesláno 21. února 2022 Nahlásit Odesláno 21. února 2022 Camembert od Weihenstephan a sup s nim do voleje.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se