Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Je to hrozná blbost, ale udělala mi velkou radost a podělit se s vámi sem asi patří. Citróny. Domů kupujeme bio citróny, většinou balené po 4, a pravidelně jsou  předposlední a poslední trochu vyschlé, protože se rychle nespotřebují. Zároveň kvůli jednomu kolečku do grogu skladujeme v lednici rozkrojený  citron několik dní. A já jsem většinou z toho nasranej. Občas je pak vyhodím, čím se naseru ještě víc. A teď jsem se dočetl super figl. Kup bio citróny, pořádně je  očisti, nakrájej na kolečka a ty pak na čtvrtinky. Vezmi třtinový cukr, nasypej ho na dno sklenice, mrskni na to citron, dej hřebíček a trošku kardamonu, zasyp cukrem. Pokračuj do spotřebování citrónu nebo naplnění sklenice. Malinko pomačkej, aby pustil šťávu. Zavři sklenici, dej do lednice, a když chceš ocitronovat čaj, grog, punč a jiné laskominy, hrábneš lžičkou. Já tím otunil i   mátový čaj na studeno.

Upraveno uživatelem Roman I.
Odesláno
  V 11. 3. 2023 v 16:24, Maxel napsal:
[mention=9327]bohus76[/mention] Pěknej dvouručák!
U nás taky. Stejně, a přece trochu jinak  

@Maxel vypadaji super, odkud mas testo prosim?

My zkouseli i bezvajecne, kvuli alergiim a celkem fajn, ale rad se zase priucim!
Odesláno (upraveno)
  V 13. 3. 2023 v 13:05, nizkotucnytvaroh napsal:

Pěkně! Když už sladké pečivo, tak už 🙃 PS: používáš na burger nějakou formu, nebo tvaruješ ručně? 

Rozšířit  

To neni sladké :) Je to jen vajíčko se sýrem zapečené v mini-vaflovači. Najel jsem na low-carb, tudíž jako náhrada za housku. Překvapivě se to dalo. 
Na burger mam formu z aláče. 

Upraveno uživatelem Maxel
Odesláno
  V 13. 3. 2023 v 17:44, Micey napsal:

Nojo, todle chapu.. ale furts neodpovedels:)

Rozšířit  

Sorry, normálně sušený, klidně Billa

V 13. 3. 2023 v 19:16, Roman I. napsal:

Citróny. Domů kupujeme bio citróny, většinou balené po 4, a pravidelně jsou  předposlední a poslední trochu vyschlé, protože se rychle nespotřebují. 

Rozšířit  

Sice né kvůli grogu, ale po odrbání kůry vysychají ještě rychlejc, takže je vymačkáme do skleničky od jogurtu a šťáva vydrží "furt" takže taky dobrej hack

Odesláno

@Maxel Klasicky neskutečné dobroty👌!

Odesláno

Řepné Gnocchi, krůtí prso, Gran-Moravia bazalko-smetanová omáčka, fenykl a pečená mrkev.

IMG_20230317_224227.jpg

IMG_20230317_223036.jpg

Odesláno (upraveno)

Popravdě? Byla trochu rare, takže jsem zlehka dopejkal 😂🙈

Kotlík fajnovej. Taky už se chystam zahájit outdoor kitchen. 

Upraveno uživatelem Maxel
Odesláno

Pizzocceri della Valtellina. Těstoviny typické pro valtelinské údolí v severní Itálii, okoukal jsem na zimní dovolené. Sýr origo z IT (valtelinský), ale dá se nahradit Fontinou. Na fotce chybí jen česnekové máslo, kterým se těstoviny zalejí před promícháním na konci. 

23BB9377-2932-4FF2-B2EA-E7C1DA5C6F8D.jpeg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...