Micey Odesláno 13. března 2023 Nahlásit Odesláno 13. března 2023 Nojo, todle chapu.. ale furts neodpovedels:)
Návštěvník Odesláno 13. března 2023 Nahlásit Odesláno 13. března 2023 (upraveno) Je to hrozná blbost, ale udělala mi velkou radost a podělit se s vámi sem asi patří. Citróny. Domů kupujeme bio citróny, většinou balené po 4, a pravidelně jsou předposlední a poslední trochu vyschlé, protože se rychle nespotřebují. Zároveň kvůli jednomu kolečku do grogu skladujeme v lednici rozkrojený citron několik dní. A já jsem většinou z toho nasranej. Občas je pak vyhodím, čím se naseru ještě víc. A teď jsem se dočetl super figl. Kup bio citróny, pořádně je očisti, nakrájej na kolečka a ty pak na čtvrtinky. Vezmi třtinový cukr, nasypej ho na dno sklenice, mrskni na to citron, dej hřebíček a trošku kardamonu, zasyp cukrem. Pokračuj do spotřebování citrónu nebo naplnění sklenice. Malinko pomačkej, aby pustil šťávu. Zavři sklenici, dej do lednice, a když chceš ocitronovat čaj, grog, punč a jiné laskominy, hrábneš lžičkou. Já tím otunil i mátový čaj na studeno. Upraveno 13. března 2023 uživatelem Roman I.
vikinho Odesláno 13. března 2023 Nahlásit Odesláno 13. března 2023 V 11. 3. 2023 v 16:24, Maxel napsal: [mention=9327]bohus76[/mention] Pěknej dvouručák! U nás taky. Stejně, a přece trochu jinak @Maxel vypadaji super, odkud mas testo prosim?My zkouseli i bezvajecne, kvuli alergiim a celkem fajn, ale rad se zase priucim!
Maxel Odesláno 13. března 2023 Nahlásit Odesláno 13. března 2023 (upraveno) V 13. 3. 2023 v 13:05, nizkotucnytvaroh napsal: Pěkně! Když už sladké pečivo, tak už PS: používáš na burger nějakou formu, nebo tvaruješ ručně? Rozšířit To neni sladké Je to jen vajíčko se sýrem zapečené v mini-vaflovači. Najel jsem na low-carb, tudíž jako náhrada za housku. Překvapivě se to dalo. Na burger mam formu z aláče. Upraveno 13. března 2023 uživatelem Maxel
Maxel Odesláno 13. března 2023 Nahlásit Odesláno 13. března 2023 V 13. 3. 2023 v 20:10, vikinho napsal: @Maxel vypadaji super, odkud mas testo prosim? My zkouseli i bezvajecne, kvuli alergiim a celkem fajn, ale rad se zase priucim! Rozšířit Viz. výše — jen to jen vajíčko a strouhaný sýr.
vikinho Odesláno 13. března 2023 Nahlásit Odesláno 13. března 2023 @Maxel nojo.. to si da tatinek.. nicmene, esi ma nekdo ozkousene dobre bezvajecne testo na wafle, sem s nim dekuju!
Moty Odesláno 14. března 2023 Nahlásit Odesláno 14. března 2023 V 13. 3. 2023 v 17:44, Micey napsal: Nojo, todle chapu.. ale furts neodpovedels:) Rozšířit Sorry, normálně sušený, klidně Billa V 13. 3. 2023 v 19:16, Roman I. napsal: Citróny. Domů kupujeme bio citróny, většinou balené po 4, a pravidelně jsou předposlední a poslední trochu vyschlé, protože se rychle nespotřebují. Rozšířit Sice né kvůli grogu, ale po odrbání kůry vysychají ještě rychlejc, takže je vymačkáme do skleničky od jogurtu a šťáva vydrží "furt" takže taky dobrej hack
nizkotucnytvaroh Odesláno 17. března 2023 Nahlásit Odesláno 17. března 2023 @Maxel Klasicky neskutečné dobroty!
nizkotucnytvaroh Odesláno 17. března 2023 Nahlásit Odesláno 17. března 2023 Řepné Gnocchi, krůtí prso, Gran-Moravia bazalko-smetanová omáčka, fenykl a pečená mrkev.
krutor Odesláno 18. března 2023 Nahlásit Odesláno 18. března 2023 Maxeli nemas tu panenku az moc malo? Ja jsem dneska zahajil kotlikovou sezonu.
Maxel Odesláno 18. března 2023 Nahlásit Odesláno 18. března 2023 (upraveno) Popravdě? Byla trochu rare, takže jsem zlehka dopejkal Kotlík fajnovej. Taky už se chystam zahájit outdoor kitchen. Upraveno 18. března 2023 uživatelem Maxel
gathol Odesláno 25. března 2023 Nahlásit Odesláno 25. března 2023 Výpečky, bramborový knedlík, špenát a zelí. Na první pokus to není špatné.
Radimk Odesláno 25. března 2023 Nahlásit Odesláno 25. března 2023 Halušky s brynzou a uzeným. Trochu jarní cibulky na oživení barvy. Miluju domácí zdroje..
Maxel Odesláno 26. března 2023 Nahlásit Odesláno 26. března 2023 (upraveno) Dva druhy sýra. Brambory. Kapusta (?). Tyo nevim Něco jako zapečené brambory? Upraveno 26. března 2023 uživatelem Maxel
exell Odesláno 26. března 2023 Nahlásit Odesláno 26. března 2023 Pizzocceri della Valtellina. Těstoviny typické pro valtelinské údolí v severní Itálii, okoukal jsem na zimní dovolené. Sýr origo z IT (valtelinský), ale dá se nahradit Fontinou. Na fotce chybí jen česnekové máslo, kterým se těstoviny zalejí před promícháním na konci.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se