Bert Odesláno 2. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2023 Takže to souhlasí na minutu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 2. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2023 Klid, to bylo jenom popíchnutí kvůli časovému rozdílu mezi fotkama hrnce a talířku, šlofík na vytrávení @mAra_ nezapočítal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 2. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2023 před 11 minutami, Radek124 napsal: Klid, to bylo jenom popíchnutí kvůli časovému rozdílu mezi fotkama hrnce a talířku, šlofík na vytrávení @mAra_ nezapočítal Já mezitím fotil psa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrasss Odesláno 3. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2023 Už jste někdy zkoušeli infuzovat? První pokus - gin s černým rybizem. Musím říct, že GnT je úplná bomba! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 3. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2023 Jasně, že zkoušel. V poho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 3. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2023 V 20. 8. 2023 v 17:31, Maxel napsal: Vedro nevedro, když je chuť na vepřový… segedín. Nedávno jsem taky dostal chuť a vyzkoušel dle rady Těhotnýho kuchaře maso nedřív osmahnout... a je to o level výš... (já teda dělám z plecka) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 8. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2023 (upraveno) jasný, segedín dělám v papiňáku, první udělám maso na sádle, pak tam hodím cibuli až zesklovatí tak zelí, pak tak 2 lžíce maďarský papriky a vrátím maso, zaleju vodou, po cca 50 min otevřu, zaleju smetanou s moukou a provařím, je to měkký jak sviň a luxusní chuť Upraveno 8. září 2023 uživatelem Moty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 9. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2023 Dnes jen rychlý snack. Hezký víkend všem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 10. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2023 Naposled v tomto roce pizza v peci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi_d Odesláno 11. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2023 V piatok diéta - údené pstruhy a v sobotu plnohodnotné jedenie krkovica na grile texas style... na adjustáž ala Maxel nedošlo, osadenstvo bolo vyhladované dlhou prípravou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 11. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2023 Ja taky griloval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 11. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2023 Samé dobroty, pánové ! Jelikož po prazdninovém reji, všichni míří za únikem do lesů, pro plné koše hub, zkusil jsem to také, a rostou ! Houbová omáčka by bedly, praváci, babky, cibulový chléb se škvarky a vejce . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 14. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2023 Včerejší reštyka á panenka s lanýžovým olejem, parmezánové hrany, a hora jiného obžerství. Dnes doma skromná kuřecí játra na másle s majoránkou, hruškové glazé a ciabatta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 16. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2023 Roláda na zítra založena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 16. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 17. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2023 (upraveno) Snackinarium Carpaccio, hruškové glazé, toasty s bylinkovým máslem. Upraveno 17. září 2023 uživatelem nizkotucnytvaroh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 17. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2023 Power of simplicity Nice! U nás ku.roláda s nádivkou, majda s provensálskými bylinami a rejže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 17. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2023 Já už se těšil na výsledek! Klasicky paráda Poslední dobou se hodně cpu v práci, takže doma, už se mi vařit moc nechce, ale brzy to napravím . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 17. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2023 Taky umíme simple dish Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 18. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2023 před 17 hodinami, Maxel napsal: Taky umíme simple dish tohle jsem valil celé léto, miluju to, první vlastní rajčata a bazalka, na jaro musím koupit buvola na Mozzarelu a další léto je zachráněné. Jo a vysadit olivovníky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se