Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

Chlapi máte to fajne jak cyp. Vždycky tady načerpám spoustu inspirace. 

Já mám poslední dobou co ustaly venkovní práce na zahradě takové nedělní "guilty pleasure", čumím na Youtube na věci co mě baví (Guga a podobní, testy zbraní a aut atd. atp.) včera jsem narazil na americké řezníky: https://www.youtube.com/@TheBeardedButchers

Jako, že se budu dívat jak někdo bourá maso, tak to jsem nikdy netušil, ale je to zajímavé, člověk vidí odkud je který kus masa atd. Tak pokud máte podobnou úchylku, tak doporučuju.

Pokud máte tip na podobný pořad v češtině, tak uvítám tip. Přece jen to české názvosloví u masa bude jiné, tak bych to mohl použít při nákupech😃

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 19 hodinami, Kotlick napsal:

Pokud máte tip na podobný pořad v češtině, tak uvítám tip. Přece jen to české názvosloví u masa bude jiné, tak bych to mohl použít při nákupech😃

Začni od začátku, u Mistra  Málka.

https://www.youtube.com/@MistrMalek

A něco většího u Georgije.

https://www.youtube.com/@georgikavkaz

Upraveno uživatelem VS
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 5 hodinami, VS napsal:

Začni od začátku, u Mistra  Málka.

https://www.youtube.com/@MistrMalek

A něco většího u Georgije.

https://www.youtube.com/@georgikavkaz

Díky za Málka. Georgije už jsem párkrát zahlídnul a kromě pštrosa, které chová u nás na vesnici jeden pán, tak úplně nevidím využití 😁. Velbloud, had nebo bizon se po krámech špatně shání 😊. Ale až zakážou cirkusy, tak to bude hodně aktuální.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 16 hodinami, Maxel napsal:

Od české klasiky to dneska pošlem směr japonské wagyu. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

A pokračování gdě? Vypadá to velmi dobře. Postni zdroj masa.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@MaxelMaso vypadá krásně! Upravoval jsi ho nějak? Napadá mě lávový kámen nebo přepuštěné máslo, na ty plátky 🤔

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@nizkotucnytvaroh Jen jsem ho hooodně zprudka zatáhl na pár kapkách oleje. Z každé strany 15-20s. Toť sjo. Pak jen sůl a bílý pepř. Nebe v hubě!

Dneska další díl na téma air fryer. Cordon bleu, string hrany a brusinkové coulis. 
Chuťově pecka, super šťavnatý. Mírná nevýhoda, strouhanka moc nedrží. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska to teda lípnu cosi dřív, abych nebyl strůjcem nočních náletů na lednici :)

Strejda covid mi daroval pár dnů home office, a je potřeba si to trochu zpříjemnit. Jedem tak na kvalitu, ne kvantitu. 
Foie gras s lávovou solí, karamelizovaná jablka, créme fraiche, kaviár, tymián s pažitkou. To vše na rozpečené francouzské bagetě.

😎

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tyjo, foie gras vypadá neskutečně! Jsem rád, že jsem po večeři 😁!

Svíčková, sázené vejce, pečený kmínový brambor a kdoule, blanšírovaná mrkev & hruško-ořechové glazé.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kyselo! Máte rádi? Mě vždycky úplně nadchne. Jsem rád, že ho jedí i moje malý děti. Já ho začal jíst až v pubertě 🤘

 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...