Martin_S Odesláno 11. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2023 Telecí svíčková ala steak se zeleninou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 11. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2023 Chrest domaci anglicka svice brkaše Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 13. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2023 Chlapi máte to fajne jak cyp. Vždycky tady načerpám spoustu inspirace. Já mám poslední dobou co ustaly venkovní práce na zahradě takové nedělní "guilty pleasure", čumím na Youtube na věci co mě baví (Guga a podobní, testy zbraní a aut atd. atp.) včera jsem narazil na americké řezníky: https://www.youtube.com/@TheBeardedButchers Jako, že se budu dívat jak někdo bourá maso, tak to jsem nikdy netušil, ale je to zajímavé, člověk vidí odkud je který kus masa atd. Tak pokud máte podobnou úchylku, tak doporučuju. Pokud máte tip na podobný pořad v češtině, tak uvítám tip. Přece jen to české názvosloví u masa bude jiné, tak bych to mohl použít při nákupech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 13. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2023 (upraveno) Od české klasiky to dneska pošlem směr japonské wagyu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 13. listopadu 2023 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 14. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2023 (upraveno) před 19 hodinami, Kotlick napsal: Pokud máte tip na podobný pořad v češtině, tak uvítám tip. Přece jen to české názvosloví u masa bude jiné, tak bych to mohl použít při nákupech Začni od začátku, u Mistra Málka. https://www.youtube.com/@MistrMalek A něco většího u Georgije. https://www.youtube.com/@georgikavkaz Upraveno 14. listopadu 2023 uživatelem VS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 14. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2023 před 5 hodinami, VS napsal: Začni od začátku, u Mistra Málka. https://www.youtube.com/@MistrMalek A něco většího u Georgije. https://www.youtube.com/@georgikavkaz Díky za Málka. Georgije už jsem párkrát zahlídnul a kromě pštrosa, které chová u nás na vesnici jeden pán, tak úplně nevidím využití . Velbloud, had nebo bizon se po krámech špatně shání . Ale až zakážou cirkusy, tak to bude hodně aktuální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 14. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2023 před 16 hodinami, Maxel napsal: Od české klasiky to dneska pošlem směr japonské wagyu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A pokračování gdě? Vypadá to velmi dobře. Postni zdroj masa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 14. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2023 Tentokrát mi nevyšel food styling. Tak jen zoom na maso s cured žloutkem a kaviárem. Zdrojem masa je řeznictví Naše maso. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 15. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2023 @MaxelMaso vypadá krásně! Upravoval jsi ho nějak? Napadá mě lávový kámen nebo přepuštěné máslo, na ty plátky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 17. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2023 @nizkotucnytvaroh Jen jsem ho hooodně zprudka zatáhl na pár kapkách oleje. Z každé strany 15-20s. Toť sjo. Pak jen sůl a bílý pepř. Nebe v hubě! Dneska další díl na téma air fryer. Cordon bleu, string hrany a brusinkové coulis. Chuťově pecka, super šťavnatý. Mírná nevýhoda, strouhanka moc nedrží. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 18. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2023 Už se holky koupou v bílém víně... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 19. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2023 Rohlíčky obzvláště vypečené https://www.novinky.cz/clanek/krimi-v-pekarne-shorela-pec-rohliky-byly-na-uhel-40451263#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=4&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 19. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2023 Pěkný. To už nerozleští Jinak na neděli vepřový cibuláč s vejci, o tomu smažené placky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 20. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2023 Fritované kalamáry a krevety, bageta s česnekovo-bylinkovým máslem a parmazánem, lanýžová aioli, san marzano a římák. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 20. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2023 Tak nás trápit..... Nepřijde Vám to na večer nefér pane Polraich ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 22. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2023 Dneska to teda lípnu cosi dřív, abych nebyl strůjcem nočních náletů na lednici Strejda covid mi daroval pár dnů home office, a je potřeba si to trochu zpříjemnit. Jedem tak na kvalitu, ne kvantitu. Foie gras s lávovou solí, karamelizovaná jablka, créme fraiche, kaviár, tymián s pažitkou. To vše na rozpečené francouzské bagetě. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 27. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2023 Tyjo, foie gras vypadá neskutečně! Jsem rád, že jsem po večeři ! Svíčková, sázené vejce, pečený kmínový brambor a kdoule, blanšírovaná mrkev & hruško-ořechové glazé. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 1. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2023 Linguine carbonara Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 1. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2023 Kyselo! Máte rádi? Mě vždycky úplně nadchne. Jsem rád, že ho jedí i moje malý děti. Já ho začal jíst až v pubertě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 2. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2023 Kyselo je naprostá nádhera. Kouzelné na něm je, že jsem snad ještě nejedl dvě stejné. Ježíšmarjá (já vím, my to neříkáme), ale dostal jsem na něj strašnou chuť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se