siwi Odesláno 19. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2022 30 sekund denně je moc. Jedny moje EcoDrivy se mi předcházejí o 30 s za měsíc. A mám je už 12 let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Katchabba Odesláno 20. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2022 V 18. 7. 2022 v 19:55, gazdiq napsal: … Dal som ich teda reklamovať (kde sa mi snažili vysvetliť že 30 sekundová odchýlka je normálna) a nakoniec urobili "seřízení strojku a nasvícení". Koukni do manuálu ke svým hodinkám. Ale Citizen u quartzek většinou uvádí přesnost +-15s/měsíc. Čili mínus třicet denně rozhodně normální není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gazdiq Odesláno 20. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2022 V 19. 7. 2022 v 13:07, sodekcz napsal: @gazdiq Co jsem měl Ecodrive bez radia tak chodily max cca do 0,3 vteřiny denně. Což je 100x méně, než tvůj případ. Myslím že měly limit do +- 15 vteřin za měsíc. Dobití pomohlo? Jak byly staré a jaký režim za sebou? Ahoj, no od toho servisu idu uplne presne. Netuším čo to bolo, vtedy. Davam ich ale viac na slnko, predtým travili čas vo winderi( lebo som nemal druhé automaty do neho) tak tam toho moc asi svetla nepobrali. Každopádne, ale zaruka 5 rokov, uplatnená, už 2x( prvý krát praskol pin v mieste ukotvenia naramku) bez problémov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 25. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2022 Sleduje tu někdo přesnost u cal. J810? Jedny hodinky s J810 mi dělají +1,7s/měsíc a druhé +4,9/den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 25. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2022 Mě jedou oboje Citizeny +/- 0 za dva roky. Moje hodinková nirvána. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 25. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2022 Tak kdyby Ti satelite wave nechodilo+-0, asi by bylo něco špatně. Mě zajímá, jestli má J810 opravdu tak velkou odchylku v rámci vlastností low cost strojku, nebo jestli už jde o vadu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 25. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2022 Jj, já jen tak, ze srandy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
husakmartin Odesláno 26. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2022 V návodu se uvádí přesnost v jednotkách sekund za měsíc. Takže je potřeba vycházet z tohoto údaje. Většinou to bývá 15/měsíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 26. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2022 A to neudělají ani zdaleka. 30s den je špatně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baltimore1 Odesláno 24. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2022 Už 15 rokov spolu a pokračujeme.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrrol Odesláno 29. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2023 Může mi prosím někdo poradit kde nechat vyměnit akumulator v Praze? Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 29. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2023 https://www.goldtime.cz/servis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 25. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2023 Psal jsem to i jinam, právě jsem přeřídil svoje eco-drive, za půl roku udělaly -3s, bomba. Jako by nestačilo jak jsou dokonalé, tak jsou navíc i přesné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 30. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2023 Dostaly se ke me A010, nekdo Mi k Tomu povi trosku vice?Gesendet von meinem M2010J19SY mit Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 8. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2023 Tak mám zase bordel v hlavě. Naštěstí to má mouchy. 43.5 je na hraně, spíš malý, 46 by bylo tak akorát, titan, ale líběj se mi tak, že bych ho snad zkusil a cena, zatím kolem 800USD, to už je skoro dost. Na druhou stranu, krásný potápky, poháněný sluníčkem a s rádiem.... No jak říkám, mám o čem přemejšlet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 8. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2023 @(Miloš) umí "to naše" radio, nebo mají omezení? Už jsem párkrát váhal nad jinýma a nempřijímaly ty správné frekvence. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 9. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2023 (upraveno) Nepídil jsem se po tom, kdysi jsem na tuhle komplikaci narazil, ale měl jsem za to, že se to týká spíš starších kusů. Teď mám chvíli JDM limitku a funguje bez problémů. Tady jsem to v popisu nenašel, ale zase jsem našel, že se jedná o 500ks JDM limitku. Nicméně pošta z JPN naposledy klapla úplně na pohodu. Upraveno 9. dubna 2023 uživatelem (Miloš) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 9. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2023 I když v popisu na chronu je teda v popisu příjem domácího signálu a nic víc. Je fakt, že ty moje se jinak v Evropě prodávají. No je tam caliber H112, teď nemám úplně čas po tom slídit, rozhodně bych se zeptal prodávajícího, pokud by to dozrálo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 9. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2023 Pokud je to podobné jako H111, tak je to Japan only. Dá se to ale případně manuálně synchronizovat emulací toho signálu mobilem, ale je to docela opruz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 9. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2023 To už je za ty peníze asi víc much, než se mi chce přehlížet, ale tak trochu mě to štve, ten cibulák se mi fakt líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se