salámek Odesláno 6. března Nahlásit Odesláno 6. března Moc jsem toho za těch skoro 13 let tady nenakecal, ale za mě skvělý nápad. Varianta 1. se mi líbí nejvíc.
JR_2010 Odesláno 6. března Nahlásit Odesláno 6. března (upraveno) Varianta 1. ...tedy předpokládám, že Karel tam nezůstane, jinak bych musel volit 3. Upraveno 6. března uživatelem JR_2010 1
Radim01 Odesláno 6. března Nahlásit Odesláno 6. března V 6. 3. 2025 v 11:23, Bert napsal: Radíme, já klidně zadám dvě varianty, jak jsem psal dříve. No a co je to podle Tebe spousta? Rozšířit Popravdě očekávám (s ohledem na cenu a vůbec) obří zájem, ale ano - zapomínám na realitu. Sypu si popel na hlavu a mlčím. Ovšem doufat v lepší zítřky nepřestávám!
Petr.S Odesláno 6. března Nahlásit Odesláno 6. března Mě se líbí dýnko ve variantě č. 3. Je to decentní. Cifr by se mi líbil v kombinaci stříbrná s černými ručkami a indexy, ale na to se asi nikdo neptal.
dzerik1 Odesláno 6. března Nahlásit Odesláno 6. března Také jsem pro 1, ale vzal bych k tomu i tu 3 :-).
Emiliano Odesláno 6. března Nahlásit Odesláno 6. března Líbí se mi, jak už jsme naučeni vzít i variantu bez Nicku, kvůli případnému dalšímu prodeji... 1 1
nickie Odesláno 6. března Nahlásit Odesláno 6. března varianta 1. nicméně, bude možnost dokoupení druhého dýnka ve variantě 3 (viz tenge) ?
Tittus Odesláno 6. března Nahlásit Odesláno 6. března Raději variantu 1 Ale to dokoupení druhého dýnka není šptaný nápad, kdyby to šlo.
shewcza Odesláno 7. března Nahlásit Odesláno 7. března Přátelé, poraďte prosím jednomu pomaleji smýšlejícímu jedinci, kde se ty dýnka "navíc" jako vezmou? 1 3
Radim01 Odesláno 7. března Nahlásit Odesláno 7. března (upraveno) Čekám, že je to o volbě 1, nebo 3 a ne, že je bude mít někdo současně. edit - aha, teď jsem dočetl nejnovější příspěvky a už dotaz chápu... Upraveno 7. března uživatelem Radim01
Doporučené příspěvky