Bert Odesláno středa v 14:24 Nahlásit Odesláno středa v 14:24 Přátelé, rok 2025 se pomalu chýlí ke svému konci. Jakkoli většina z nás již plní své diáře poznámkami s daty roku 2026, mám za to, že ohlédnutí se za rokem již takřka uplynulým, by nebylo na škodu. V krátké bilanci musím začít připomenutím významného výročí našeho webu. Letos tomu bylo 20 let, co Chronomag vznikl. Jakkoli je to již trochu brontosaurus, pořád se může pyšnit titulem největší, nejnavštěvovanější a informačně nejhodnotnější hodinkový web v ČR. Co jej v budoucnu čeká není zase až tak ve hvězdách, ale spíše v mé hlavě, a rád Vás o tom brzy zpravím. U příležitosti našeho výročí vznikla limitka, o niž projevilo zájem takřka 50 členů. Čímž jsem nad @Baker vyhrál pivo, ale hlavně: limitka se stala co do počtu nejvýraznějším hodinářským počinem naší komunity. Mám z toho upřímnou radost, a doufám, že majitelům hodinky slouží bez závad, a dělají jim jen radost. Konec konců, na stole mi ještě nepřistála žádná reklamace Pro samou chválu limitky ale rozhodně nechci zapomenout na úžasný počin Jirky, našeho člena s nickem @Czechgun. Jeho hodinky PROVOKE jsou pro mne, a doufám, že i pro vás, osvěžujícím vánkem na jinak poněkud příliš klidném českém hodinářském nebi. I v roce 2025 jsem ponechal Chronomag běžet na bázi dobrovolného příspěvku. Děkuji, za podporu, kterou jste za předchozí rok (tedy 2024), v prvé polovině letošního roku vyjádřili. Je potěšitelné, že i v roce, který nebyl zrovna naplněn dobrou náladou ve společnosti, se podařila shromáždit částka, která nejen pokryla běžný provoz, ale ještě znamenala mírnou rezervu pro krytí narůstajících, potažmo neočekávaných výdajů, spojených například s tím, jak roste virtuální prostor, který Chronomag zabírá,a také s tím, že nás na přelomu léta a podzimu opakovaně napadla banda hackerů skrze ddos. Jako specifické poděkování si dovolím jednoho z vás, kteří jste na provoz Chronomagu přispěli, vylosovat s tím, že výherce obdrží ,doufám, zajímavý dárek. O tom ale konkrétně již v jiném vlákně, které spatří světlo světa koncem tohoto týdne. I v roce 2025 jste se v rámci naší komunity zúčastnili několika dobročinných sbírek, které, doufám, přinesly dostatek finančních prostředků těm, kteří jsou jich potřební. Díky píli a pracovnímu nasazení pořád ještě relativně nového moderátorského týmu se podařilo otevřít merch Chronomagu, který bude počátkem příštího roku rozšířen o další produkty. Nechte se překvapit. Pokud již píši o práci moderátorů, nemohu nezmínit každoroční kalendář, který si letos našel okolo 200 zájemců. Pro mne je tento ročník mimořádně cenný v tom, že jsme se vrátili k tradici, a kalendář je tvořen pestrou směsicí snímků, jimiž přispělo několik desítek z vás. Za mne je to úplně skvělý počin hodný naší komunity. Nechci však jen bilancovat. Na základě mých porad s moderátory již nyní v hrubých obrysech existuje plán činnosti na rok 2026 založený na osobním setkávání se členů u příležitosti akcí konaných v rámci Chronomagu. O tento plán a další s ním spojené podrobnosti se s vámi podělím ještě v čase předvánočním. Přátelé, děkuji moderátorům, děkuji vám členům, děkujim i náhodným příchozím do našeho prostoru, a přeji všem, ať se vám daří. Nyní již, prosím, diskutujte. roBERT 53 20 4
ivan_989 Odesláno středa v 15:53 Nahlásit Odesláno středa v 15:53 Co tu už nadiskutujem...za seba VELKE DAKUJEM, ze dokážete venovať svoje ludske zdroje (čas, emócie,mentálnu energiu ...) údržbe a okraslovaniu tohto virtuálneho miesta. 1 2 2
Valderek Odesláno středa v 16:11 Nahlásit Odesláno středa v 16:11 Taky děkuji. Jsem rád, že jsem členem této komunity ! 2
Nightmare Odesláno středa v 16:35 Nahlásit Odesláno středa v 16:35 Díky, vím, kolik to obnáší práce, která není vidět Zároveň (nejen) do nového roku přeji vše dobré a co nejméně joudů, kteří vše berou jako samozřejmost. Jirka 1 1
Xenomorfus Odesláno středa v 16:44 Nahlásit Odesláno středa v 16:44 Zdař buh! Ste tu fšeci fajna banda jak cyp! Jasne, že sem tam aji jakysik pajtaš vyryva, ale moderatoři ho jebnu po pyščisku a je klid, no ni? Hromada z vas to tu technicky aji lidsky tahne jak Stachanov s Misku dokupy a tak vam za to dik jak sfiňa! Hlavni štajger "roBert" z nas asi občas miva chujove stavy jak kojenec po borovičce, ale zatim drži! Tož diky, Berte, za fšecko, bo bez Tebe bysme byli v řiti jak haviř bez kilofa. Synci! Věřim, že uplynuly rok byl lepši než měl byt a přišti ať je lepši než bude! Xeno. 5 1 8 1
cuba Odesláno středa v 16:56 Nahlásit Odesláno středa v 16:56 Díky RoBerte, Chronomag sjíždím denně, je to moje radost. Děkuju (a až budeš v Plzni, tak dej vědět, rád tě pozvu na jedno pětipivo ... ) Cuba 2 2
Vit Odesláno středa v 17:18 Nahlásit Odesláno středa v 17:18 (upraveno) Díky RoBerte, Mám to tu moc rád, vybudoval jsem si díky CHRONOMAGu neutuchající a neukojitelnou závislost na hodinkách a poznal jsem díky tomuto báječnému fóru spoustu skvělých lidí. Jako konzervativní osoba se přimlouvám za mírný pokrok v mezích zákona. Upraveno středa v 17:21 uživatelem Vit 2 1
Gustaf Odesláno středa v 18:14 Nahlásit Odesláno středa v 18:14 Berte, díky moc....je super být nějaký ten rok členem takto skvělé komunity. 2
kuncák7 Odesláno středa v 18:31 Nahlásit Odesláno středa v 18:31 Můj dík patří nejen Bertovi, ale i moderátorské skupině - DIK. Jen si občas říkám, co bych bez téhle skupiny měl asi za koníčka, co bych nosil na ruce a kolik měl peněz . 2 2 1
Jehlan Odesláno středa v 18:56 Nahlásit Odesláno středa v 18:56 Chtěl bych poděkovat CEO RoBertovi i celému managementu za výbornou práci, která kultivuje a konstruktivně pozvedává úroveň českého internetu a jeho uživatelů. Hodně se mi líbí scrolovat stránky a pozorovat to "zrání" napříč časem 1
horal Odesláno středa v 19:08 Nahlásit Odesláno středa v 19:08 Díky RoBerte, tady je svět ještě v pořádku. 1 1
asus Odesláno středa v 20:02 Nahlásit Odesláno středa v 20:02 RoBerte díky! Jednoduše řečeno, mám to tady rád a je mi ctí tu mezi Vámi všemi být! 1
FantasticFabio Odesláno středa v 21:01 Nahlásit Odesláno středa v 21:01 RoBerte, Chronomag je moje todlecto…..to….ta….. no dyg víž ! Díky moc za to ! jen tag dál !!!! Hálelujááá !!! 1
Kamil.K Odesláno včera v 08:03 Nahlásit Odesláno včera v 08:03 Děkuji Bertovi, moderátorům a vám všem, kolegové! ...Přeji vše dobré v roce 2026! 1 1
Vortex-Tempus Odesláno včera v 08:57 Nahlásit Odesláno včera v 08:57 @Bert + team... dakujem za cas, energiu a pracu ktoru investujete do udrziavania tejto komunity 1 1
Peto86 Odesláno včera v 09:24 Nahlásit Odesláno včera v 09:24 Berte, moderátori, ďakujem, že ste, a že robíte tento svet príjemnejším miestom k životu! 1 1
miguel Odesláno včera v 10:21 Nahlásit Odesláno včera v 10:21 Za mna jedno velke dakujem! Uz sme sa tu niekolkokrat presvedcili, ze tato komunita ma zmysel! Uprimne vsetkym zelam predovsetkym vela zdravia!!! 1 1 1
tomina666 Odesláno včera v 10:22 Nahlásit Odesláno včera v 10:22 Díky za vše a jsem rád, že mohu být součástí!! 1 1 1
Radek Cigi Odesláno včera v 11:09 Nahlásit Odesláno včera v 11:09 I já děkuji RoBertovi a týmu moderátorů za skvělou práci a příležitost se tady setkávat . Tohle je moje jediná sociální síť a rád jsem chodím relaxovat, komunikovat, vzdělávat se. Těším se na rok 2026 s Vámi všemi kolegy. 1 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se