prowler Odesláno 6. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2022 Máme i jiný Focaly a ano to uprostřed není Focal ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 7. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2022 Jak hrají SF v porovnání třeba s BW, nebo zkrátka, je to hodně navoněná bída, nebo naopak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 14. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2022 (upraveno) přemýšlím o tomto gramo THORENS TD 295 MK 4 https://theaudiophileman.com/td-295-mk-iv-thorens-review-turntable/ Docela mě překvapil popis té polouatomatiky, kdy se po dohrání desky vypne motor, ale ani se nezvedne přenoska a chápu, že je to jednodušší řešení, méně náchylné k poškození. Máte na to nějaký názor? Dlouhá léta jedu v NC470, ale říkal jsem si, že bych se rád trochu posunul. děkuju za případné názory, rady. To vypnutí a zvednutí raménka umí i ta NC470tka. Upraveno 14. listopadu 2022 uživatelem ismit doplnění textu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZJ Odesláno 14. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2022 Nech si 470 a pokud to chceš posunout,tak lepší přenosku nebo phono ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 15. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2022 Něco na odlehčení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 16. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2022 V 16. 9. 2022 v 15:26, baracuda napsal: Ze své zkušenosti mohu říci, že AQ určitě ne. Jinak, už roky mám předchůdce těchto repro: https://www.audigo.cz/Reproduktory/Audioengine-A5-Wireless-bambus k naprosté spokojenosti....... Tak vyřešeno. Nakonec Audioengine HD6. Ta nižší cenová hladina neměla smysl. Na mé uši hrajou super. Asi bych projevil větší nadšení, ale dle mé bývalé přítelkyně jsem "emočně plochý" :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baracuda Odesláno 16. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2022 HD6 jsou ve všem ještě o kus lepší než A5, takže za mě určitě dobrá volba. Tak, ať slouží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 4. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2022 Měli byste někdo prosím tip na rozumnnej streamer? Digitál optika i coax, slušný uživatelský rozhraní, streamovací audio služby. Nebude to integrovaný do žádný sofistikovaný domácí sítě. Kdyby to umělo načíst extrerní HDD zformátovanej pro mac, je to docela plus, ale není to podmínka (pokud to vůbec existuje, jak je z povahy dotazů vidno, o streamerech vím houbelec). D/A v tom nutně nepotřebuju, ale proč něco novýho nezkusit, hlavní jsou ty oba digitální výstupy. Utratit za to chci jen, co je nutný Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 4. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2022 Pokud to nutně musí být oba uvedené digitální výstupy a má to být za tašku hrušek, tak zkus mrknout třeba na https://www.hifionline.cz/sitove-prehravace-a-uloziste/stereo-streamery/2154-yamaha-musiccast-np-s303/ https://www.audiophonics.fr/en/streamers/wiim-pro-audio-streamer-bit-perfect-wifi-airplay-2-dlna-chromecast-multiroom-bluetooth-51-24bit-192khz-p-17048.html https://www.audiophonics.fr/en/streamers/topping-m50-digital-network-player-file-reader-bluetooth-wifi-dlna-airplay-24bit-384khz-dsd256-black-p-16379.html https://www.audiophonics.fr/en/streamers/yamaha-musiccast-wxc-50-audio-streamer-es9006-wifi-airplay-dlna-bluetooth-24bit-192khz-dsd128-p-15754.html Pokud něco vysloveně bez DAC, tak lze levně postavit na bázi Raspberry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 4. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2022 Díky, omrknu. Nevadí mi k tašce hrušek přidat tašku jablek, pokud by to mělo reálný benefity. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2022 No a pak to má nějak solidně hrát, když to člověk nemůže pomalu ani najít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 4. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2022 (upraveno) Dobrej prales Ještě nějaký zvíře by to chtělo, ale to je pro hifi smrtelný. Když hlídám kočku, tak po té, co jsem u známého viděl potrhané mřížky a drápem propíchané membrány, schovávám sloupy do jiné místnosti. Upraveno 4. prosince 2022 uživatelem Jerryl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2022 V 4. 12. 2022 v 20:35, Jerryl napsal: Dobrej prales Ještě nějaký zvíře by to chtělo, ale to je pro hifi smrtelný. Když hlídám kočku, tak po té, co jsem u známého viděl potrhané mřížky a drápem propíchané membrány, schovávám sloupy do jiné místnosti. Jop zvířátka Máme doma bydlícího pejska, občas i kocoura, ale upřímně? Děti jsou stokrát horší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vera8888 Odesláno 12. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2022 Dali Epicon 6+Naim Uniti Atom+Focal Bentley+Yamaha A4A. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 12. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2022 V 8. 12. 2022 v 21:33, African napsal: Jop zvířátka Máme doma bydlícího pejska, občas i kocoura, ale upřímně? Děti jsou stokrát horší Dobrá poznámka. Jestli příjdou děti, tak zvažuji 2 možnosti. A) postavím ohrádku kolem Hi-Fi krámů nebo za B - ohrádku kolem dětí. Ale nejlepší se mi zdá kombinace A+B Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 12. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2022 Železo přežilo bez problémů, jenom na bedny jsem nasadil, a stále mám, krycí mřížky, protože vrchlíky membrán by asi bylo neodolatelné pokušení. A kalotu mám naštěstí ještě navíc obrácenou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2022 Koupil jsem novou TV a jsem z toho paf, chtěl bych koupit nějaký "lepší" soundbar. Uměli by jste mi něco doporučit? Ideálně do 10K. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2022 Nie som sice odbornik, ale myslim si, ze v cene okolo 400 eur toho vela nebude (JBL?). Resp., znama kupovala Sonos, myslim Beam pred niekolkymi rokmi a vraj bola/je velmi spokojna. Neviem, osobne som to nepocul. Ja som pred 2 rokmi kupil k telke Sony HT ST 5000 vo vypredaji. Cakal som podla hodnoteni maly zazrak, ktory sa ale ani len zdialky neudial. No...zvykol som si. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2022 Před hodinou, shewcza napsal: Koupil jsem novou TV a jsem z toho paf, chtěl bych koupit nějaký "lepší" soundbar. Uměli by jste mi něco doporučit? Ideálně do 10K. https://avmania.zive.cz/nejlepsi-soundbary-a-ozvuceni-domu-bytu#part=1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 14. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2022 Díky kluci, čím déle v tom "ležím", tím více si začínám uvědomovat, že bude třeba přitlačit trochu na budget. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se