Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

A to si člověk smí kupovat jenom věci, u kterých si nejdřív nastuduje historii jejich výrobce a stane se fandou brandu?

Odesláno

A to si člověk smí kupovat jenom věci, u kterých si nejdřív nastuduje historii jejich výrobce a stane se fandou brandu?

ne smí, ale je to logické. Také si nepůjdeš koupit auto, o kterém nic nevíš a neznáš značku...

Odesláno (upraveno)

Ty jezdíš hodinkama?

To sou zas hlášky, dyk to sou jenom blbý hodinky přátelé Frostie a Rolande.. :)

Upraveno uživatelem Micey
Odesláno

Ty jezdíš hodinkama?

To sou zas hlášky, dyk to sou jenom blbý hodinky přátelé Frostie a Rolande.. :)

reagoval jsem na siwiho, ne na tebe

Odesláno

Přesně tak. Mezi autem a hodinkama je značný rozdíl. A i tak jsem si jistý tím, že spousta lidí jezdí autem a při tom nezná historii jeho výrobce a není fandou značky. Prostě jezdí tím, na co má.

Odesláno

Nekde jsem drive cetl, ze snad vice 50% majitelu BMW 1er v USA ani nevi, ze ma pohon zadnich kol (proto taky zacali delat 2er FWD) takze tak k poucenosti majitelu aut, natoz aby znali historii znacky atd.  :)

Odesláno

Tomu bych věřil. Třeba moje paní ani neví, kde se otevírá kapota, a při tom je vynikající řidička.

Odesláno

Já bych těm cucákům ty Ápéčka a Pépéčka zabavil. To by tak hrálo, aby si tady každý kupoval co chce. Až prokáže v 21 letech potřebné znalosti značky, tak bych mu je občas zapůjčil...ale jen na chvilku a pod dohledem znalce značky. A fertig !

Odesláno

Na Chronomagu nejprve testujeme povedomi o historii znacky a vseobecne znalosti, kdyz si tu nekdo poridi nove hodinky?

Odesláno (upraveno)

Včera jsem na Spartě viděl Patek Philippe Perpetual Calendar. Ten pán co je měl na ruce vypadal docela smutně.

A dal si mu kvíz na historii značky a jestli ví co je anglage? Protože jinak máš právo mu je zabavit.

Upraveno uživatelem Exiztence

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...