korbos Odesláno 29. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2020 Dneska na letu Londýn->Praha jsem zahlédl pravděpodobně A. Lange & Söhne. Trochu to vypadalo, jako by je právě koupil. Nejspíš to nebyl Brit, jelikož si četl průvodce o Londýně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 29. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2020 Málem bych zapomněl - minulej tejden v plzeňský MHD, postarší švihák v baseballovým bomberu NY Yankees a kšiltovce téhož klubu, na zápěstí hranáče Bell&Ross - celkově dost dobrý. Koukal na ně každou chvíli, přitom nevypadal, že by někam kvaltoval... Foto jsem nezkoušel, o koze nemluvě (podezírám ženu, že mě už tak má za magora). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 9. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2020 Tak jsem udelal sve prvni spy foto. Vcera ve Spindlu po lyzovacce. Jestli jsou ty zlaty daydate pravy, to fakt nepoznam, ale k jejimu vzhledu, outfitu i mistu bych tomu i veril. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 11. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2020 Nemyslím si že sú to daytony, veď to ma len jeden centrálny ciferník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 11. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2020 Vladino, a máš za to, že by se na tomto fóru našel někdo, kdo si myslí, že to Daytony jsou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 11. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2020 Daydatony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 11. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2020 A hopká zle som prečítal povodne. Dik za upozornenie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 12. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2020 Tohle na mě včera vyskočilo na insta a úplně ve mně hrklo...než jsem si uvědomil, že ta sleva není na moony, ale na nějaké trika...kuafix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 12. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2020 A ma je krasne navolno...muj kluk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paro Odesláno 12. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2020 Umyvarna na predsali ortopedie. Asi bych mel zmenit obor Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 12. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2020 Kvůli takovejm ošklivejm fejkům ne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EDYMI Odesláno 12. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2020 Z čoho usudzuješ, že je to fejk? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2020 Nelibej se mi:) Ale co ja vim.. na prvni pohled mi prisla divna datumka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2020 Taky se mi nezdají. Originál: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2020 Kromě mizerný fotky na nich nic špatného nevidím. Kde je problém? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2020 (upraveno) Já bych řekl, že to jsou fíky, v první řadě se mi nelíbí mash, články tam jsou rovné s jinými mezerami, pak se mi nelíbí hodinová ručka (nevidím lumi) a pak horní konec loga Breitling není ve stejném místě pod S a spodní konec má jinou mezeru. Navíc celé na mě působí poněkud levně, ale to už je jen vnitřní pocit. Upraveno 13. března 2020 uživatelem Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2020 Já bych řekl, že to jsou fíky, v první řadě se mi nelíbí mash, články tam jsou rovné s jinými mezerami, pak se mi nelíbí hodinová ručka (nevidím lumi) a pak horní konec loga Breitling není ve stejném místě pod S a spodní konec má jinou mezeru. Navíc celé na mě působí poněkud levně, ale to už je jen vnitřní pocit. Přesně. Ještě bych dodal délku vteřinovky (návaznost na indexy). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2020 (upraveno) Dal jsem obrázky originálu a fotky přes sebe a neseděly mi úplně všechny indexy, ten rozdíl v umístění indexu 8 je viditelný Upraveno 13. března 2020 uživatelem Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sqad Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2020 Jedny mam doma a ten mesh nejde takto ?natahnout?, jak to je fotce. Takze si taky myslim, ze je to fik. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2020 (upraveno) Hele kluci, já to neobhajuju, ale přiznám se, že to tam pořád nevidím. Vteřinovka mi sedí na minutový index, na hodinové ručce lumi vidím. Navíc se tu podle mě porovnává s renderem hodinek a ne reálnou fotkou. Viz jiná ukázka z netu.Mesh z téhle fotky posoudit neumím Upraveno 13. března 2020 uživatelem PEtrS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se