Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Si v tý Praze udělej pořádek :D by mě ani nenapadlo zahazovat koloběžku, takovych kilometrů co mě odvezla . . . jste tam pěkně zpovykaný koukám :D

• Odpovědi 11,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
V 18. 7. 2020 v 11:41, Tom4 napsal:

Si v tý Praze udělej pořádek :D by mě ani nenapadlo zahazovat koloběžku, takovych kilometrů co mě odvezla . . . jste tam pěkně zpovykaný koukám :D

No vzdyt o tom mluvim. To je jasny, ze ty si tu svou kolobrndu odvezes zase domu. A tudiz je vse v poradku. A jestli to pujcovani funguje na principu jak pise prischera, tak v tom taky problem nevidim. To asi jen tady v Prahe funguje vsechno na principu vesmirnyho chaosu. Sorry jako 😎

• po 2 týdnech...
Odesláno

Trajekt Drvenik->Sucuraj/Hvar.
Mladý chalan s Seamaster, chrono mal pustené tak podla toho usudzujem ze boli pravé. O moje seiko nejavil zaujem tak som kozu neskúšal:-D

3397326ea5a4e079d1b1bc6d594aafe9.jpg

Seiko & Hamilton

Odesláno

Muzeum času v Protivine 🙂 Pěkný 🙂

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Rano trolina v Plzni a chlapik s digitalkama Casio. Od pohledu mi to prislo jako nejaky stary model a ne soucasne plastaky:
68aa9e1949aedadf4b95cffa88f44ce7.plist

Ted vlak Praha - Plzen a bikolorni kvarcove Doxa na ruce nejakeho mladicka :D
e08bb14895961428e1355735d54b09c8.jpg

1070ea39b4ea364b74515668f1bc956f.jpg

Odesláno (upraveno)

Dneska mi prijde ze se v Praze roztrhl pytel, vsude rolex, ale maji je dost casto i dost mlady lidi. Pak maj bejt na kramech.. Jinak nekolik citizenu, hlavne skyhawk a navihawk. Jedny zelvy, jedny 5kx a nakonec moony..... Na foto si netroufam a na kozu tuplem ne :D 

Upraveno uživatelem Pepino777
Odesláno

dnes som skecol so Samo Trnka na ruke Citizen - solar, má aj Casio s kalkulačkou ako "vedátor Karol" že tie si kúpil vyslovene pre tento účel 🙂 má aj iné ale nie je vyslovený maniak...

a dnes ešte vedľa pri stole rusky hovoriaci chlapík ROLEX Daytona biele, vyzerali origo fotku som nedal 😞 a kozu už vôbec nie že "коза доит кровь" 🤣

Odesláno

Chorvatsko, ostrov Lopud, plaz Sunj, vedle u stolu mlada chorvatska rodinka - tatka mel Omegy

b00e91246c0d83c344542f26690632ef.jpg

Odesláno

Na myčce Wash Inn na Poděbradský, obsluha mladej kluk, měl pěkný pepsi skx na jubilee. Krátkej fajn pokec o hodinkách, asi má našlápnuto na slušnýho pacienta :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...