gabrielmilan Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 před 1 minutou, Kamil.K napsal: Zkus web módní značky Fossil Něco podobného sérii ME, ale v této sérii nemohu najít název a model těchto hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 Není to jedno? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 Sorry jako, už jsem strávil dost času hledáním té fotky a více už tomu věnovat nechci. Tyhle hodinky za to fakt nestojí a jestli za to stojí tobě, tak si to pohledej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabrielmilan Odesláno 10. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2020 před 10 hodinami, tombas napsal: Sorry jako, už jsem strávil dost času hledáním té fotky a více už tomu věnovat nechci. Tyhle hodinky za to fakt nestojí a jestli za to stojí tobě, tak si to pohledej. Děkuji mnohokrát! Sám jsem včera večer hledal tyto hodiny. Je to pravda, řada ME1098, twist, ale bohužel se již nevyrábí. Možná někdo stále má tyto hodinky. Napíšu na oddělení "koupím" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 10. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2020 Ty Fossily jsou strašný paskvil - hodiny se subciferníky pohání levný quartz strojek - ta "skeletonovaná" část je samostatný levný automatický strojek, který je tam jen aby hýbal plynule s vteřinovkou - nezávisle na hodinách - a dával tomu "mecha-look". Pro vyměnění baterky se musí sejmout rotor automatu... opravdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 10. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2020 "Bohužel nevyrábí " myslíš vážně? to se má oddělení "koupím" na co těšit. Tady bych šance, že je někdo má, přirovnal k nule. Čti mezi řádky, pánové ti jasně napovídají, že to jsou sr..ky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 10. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2020 No ale nějaký příspěvky to dá, ne? Už stačí jen dva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 Tak já si na práci s vrtačkou taky neberu svůj nejlepší kousek, stylové to nakonec je, jsou tam vidět zuby (na kolečkách v open-heart, zde vlastně open-mouth ), minutová ručička ukazuje na sedmičku vlevo dole.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 18. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2020 Dneska jsem zahlidl pana se smoulovyma Subama full WG. To se nepotkava moc casto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 Hodim to sem. Pruhled na strojek mi vyrazil dech... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 Ten hnusny stred okolo osi sekundovky a doskrabane mostiky pri gravirovani? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 Vidím to podobně, z 5m dobrý, ale bližší pohled odhalí celkem humpolácké strojní opracování bez snahy to nějak jemně dokončit. Navíc z těch vlnek mám mořskou nemoc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2021 Neumím vystřihnout konkrétní moment z youtube videa, sorry. Rok 1981, český reportér, na ruce Omegy Seamaster Chronostop. Čas: 6:28 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 Neumím vystřihnout konkrétní moment z youtube videa, sorry. Rok 1981, český reportér, na ruce Omegy Seamaster Chronostop. Čas: 6:28 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 Co to má Hanibal na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 V jednom bazaru jsem zahlédl tohle - máte někdo tušení, co to je? k čemu to sloužilo? Lepší fotku bych snad dodal, až bude otevřeno po coronaviruGeneva lens measure. Máš to tam napsaný Měřák na čočky.https://museum.aco.org.au/archive/2919-geneva-lens-measureOdesláno z mého F2 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 před 9 minutami, Kotlick napsal: Geneva lens measure. Máš to tam napsaný Měřák na čočky. https://museum.aco.org.au/archive/2919-geneva-lens-measure Odesláno z mého F2 pomocí Tapatalk Díky, mezitím jsme se rovněž dopátrali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 Mám taky v držení specialitku - ruské kruhové logaritmické pravítko - pasmatrítě, druzjá: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 15. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 No jo, země netušených možností Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 15. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 Emilien má na biatlon potápky: jenom nevím jaké Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se