Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jelikož jsem je měl, jsem si na 100% jistej, pouzdro je ocel, tah je plechovej depilační chrastil, i ty tlačítka jsou kov. Plastový pouzdro má model s kalkulačkou.

kolego, bohužel nemáš pravdu. Tah je skládáný plech, to jo. Na minerální sklo zapomeň a tělo hodinek je barvený plast... /Resingehäuse/

http://www.casio-europe.com/de/watch/collection/a168wg-9bwef/

Odesláno (upraveno)

kolego, bohužel nemáš pravdu. Tah je skládáný plech, to jo. Na minerální sklo zapomeň a tělo hodinek je barvený plast... /Resingehäuse/

Třeba je to jinej model/nová reprodukce starého, ale tyhle byli opravdu celo kovové. Pár sem toho našel.

Tu je psané plastové sklíčko.

Popis

Pánské digitální hodinky Casio ve zlaté barvě.

Materiál: kov, plastové sklíčko

Průměr ciferníku: 36mm

Voděodolnost: 50m

Kalendář: datum a den

A tady mineral crystal.

http://www.ciao.co.uk/Fashion_Accessories_5302023_2-fashion_for-men,price-20_to_50_pounds,brand-casio,material-gold

Edit: Ale budu rád, když to někdo vysvětlí přesně, těch modelů ma Casio tolika že se v tom nevyznam. 

Upraveno uživatelem Z. Paul
Odesláno

Dnes v hotelu obyčejní podkoní a doprovod "podržtašků" jednoho chudého bahrajnského prince Ti chudší, co se nevešli v Mostě do "Stanu"

Hublot full gold 2x, zbytek rolexky a řidič vobyčejný brajtle s šutrama. Zřejmě dobrej team, STS Bahrajn! Kuwa, hned jsem si na to vzpomněl u pumppy, nafta 34,90Kč. To se to pak nakupuje Hubloty!

Odesláno

ted 14.9, v Lokalu u Zavadilu - vedle u stolu pan s PP. tipuju ze to je ST1G, ale nezname se a vzhledem k tomu ze jsem tu s manzelkou a detma a pan taktez, tak jsem kozu nezkusil.

tipuji ze k panovi patri BMW5GT nebo range rover

Odesláno (upraveno)

ted 14.9, v Lokalu u Zavadilu - vedle u stolu pan s PP. tipuju ze to je ST1G, ale nezname se a vzhledem k tomu ze jsem tu s manzelkou a detma a pan taktez, tak jsem kozu nezkusil.

No vzhledem k faktu, že jsi i v jiném vláknu psal, že je měl pán s rodinkou a vzhledem k věku st1g si troufám tvrdit, že on to asi nebude.

Upraveno uživatelem MaxT
Odesláno

No vzhledem k faktu, že jsi i v jiném vláknu psal, že je měl pán s rodinkou a vzhledem k věku st1g si troufám tvrdit, že on to asi nebude.

Tak tak, v jiném vláknu tuším St1g psal, že auto JEŠTĚ řídit nemůže.

Odesláno z mého HTC Incredible S pomocí Tapatalk 4

Odesláno

Tak mám první zásah a to čučím lidem na ruce v jednom kuse od doby co znám toto forum. Včera ve Strakonicích v Kauflandu pán s nákupním košíkem u nápojů v zelené vestě měl Damasko tuším DA37:-)

Odesláno

Kolega byl na houbách a  objevil parádní kus...no a pro představu velikosti připojil svoje hodinky a nůž....

Odesláno

Máš s tímhle modelem vlastní zkušenost? Dohledal jsem na eBayi svůj nákup z loňskýho jara, označení modelu sedí přesně, vzhledově byly naprosto totožný a jsem si naprosto jistej, že pouzdro bylo kovový, protože jsem na něm udělal celkem hlubokou rýhu a taky pár ťukanců. Takže buď mají chybu v katalogu, nebo je pro letošek začali dělat z plastu, což by teda bylo opravdu smutný.

Odesláno (upraveno)

Dnes jsem byl odnést Diplomaty k hodináři na výměnu korunky a ultrazvuk, tak jsem se pokochal, co má všechno ve vitrínce...

Vůbec nechápu, jak je někdo schopnej dát tolik peněz za Aquanauty, když u MPM to může mít za tisícinu ceny a ještě i s drahejma šutrama...

Upraveno uživatelem m.n.
Odesláno

Dnes jsem byl odnést Diplomaty k hodináři na výměnu korunky a ultrazvuk, tak jsem se pokochal, co má všechno ve vitrínce...

Vůbec nechápu, jak je někdo schopnej dát tolik peněz za Aquanauty, když u MPM to může mít za tisícinu ceny a ještě i s drahejma šutrama...

attachicon.gifaq.png

No nekupte to!!! :clap:

Odesláno

Kolega byl na houbách a  objevil parádní kus...no a pro představu velikosti připojil svoje hodinky a nůž....attachicon.gifIMG-20130918-WA000.jpg

uplne se mi sbihaji sliny, jeste ze zitra vyrazim taky, letos jsem nezakopnul jeste ani o holubinku :(

Odesláno

attachicon.gifaq.png

A urcite budou i presnejsi :lol2:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...