Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 11,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Dnes jsem v papíráku v NJ viděl chlápka s nablejskanýma Brejtlema, což mě zaujalo, ale

když jsem ho pak viděl odjíždět v rozpadajícím se Fordu Sierra, tak mám velké pochybnosti ...  

Odesláno

to je divný protože iztapa jezdí zásadně na červené kolobrndě. zrovna si chtěl dát novej avatar

gen__vyr_2997tn_zoom_filename_445.jpg

:D

úplně ho vidím...Volný pád hadra...v zácpě vytahuje z auta kolobrndu, přehazuje z JLC na PS2 a sviští směr kolbenka :)

Nicméně, IzTaPa to nebyl ... jednak ho znám, druhak se poflakuje někde u moře (a nikoliv na náplavce) a třeťak to opravdu nebyly jedničky sporty, ale dvojky ;)

Odesláno

Dnes jsem v papíráku v NJ viděl chlápka s nablejskanýma Brejtlema, což mě zaujalo, ale

když jsem ho pak viděl odjíždět v rozpadajícím se Fordu Sierra, tak mám velké pochybnosti ...  

..kolikrát zdání třeba klame.. :lol2: ..co víš taková Sierra..

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

..kolikrát zdání třeba klame.. :lol2: ..co víš taková Sierra..

Nebo má prostě jiný preference a auto mezi ně nepatří. Kdybys viděl, v čem jezdím já :lol2:

Odesláno

Neska na veceri - zenska kolem 50ti, podle zjevu a braceletu zjevne kaaskop (dutch) a na ruce keramicky LVcka. Prohlizel jsem si je natolik dlouho, abych se ujistil, ze to nejsou cinsko-tuniske rolady, az na me hodina dost nevrazivy pohled...

Nikdy bych nerekl, ze keramicky LVcka jsou babsky casomerice...

Odesláno (upraveno)

Tak vcera obed rlx dj modry cifr s sutrama.. Anglican, odpolko nejaky holandsky teenageři s obrovskýma dieslama. Pak vedle me angličan co neustále usínal u drinku s Mondaine.. Dovolená byla na zajímavé kousky. Pak duty free shop v Dubaji byla lahudka..

V letadle jeste nejaky typek vedle mne s Breitlingy komplet zlate, ale byly divne..bez lunety..národnost byh tipnul na Inda z vyšších kruhů. Pak skupinka dalších indů, ale Ti již podle chování, angličtiny i oblečení o min. Level až dva výše.

Upraveno uživatelem tenge
Odesláno (upraveno)

Dneska Shopping park, chlap se synem v iStyle na ruce Brajtle Navitimer. Říkám mu, pěkné hodinky, on na to říká, to mám z Thajska, vyšly na patnáct stovek, ale jsou fakt dobré. Už jsem se dál na nic neptal.

Upraveno uživatelem PetrM
Odesláno

Dneska jakási potetovaná těhotná slečna v metru zaujala masivníma bílozlatejma géčkama na útlé ručce:

casio-g-shock-ga-110rg-7a.jpg

Jinak před pár dny mi kamarádka dala zabijácké zadání pomoci vybrat elegantní hodinky pro matku do 1500, a to takový, aby se daly splašit ještě ten samý den. Hned mě napadlo směřovat to směrem k Lorusu, ale s dostupností většiny modelů v kamennejch prodejnách je trochu problém, tak jsme se šli projít a obhlédnout trh. Většina Casií v týhle ceně má mosazný pouzdra, žádnou vodotěsnost a vypadaj lacině jak prase, Boccie, Timexy atd. na tom nejsou o nic líp. Nakonec jsme v jednom krámu poblíž Koscomu narazili na tyhle Lorusy...

lorus-rj263ax9_58819_1.jpg

A úplně mě překvapilo, jak moc výrazně už od pohledu převyšujou konkurenci v týhle ultralowend cenový hladině. Nerezový, docela vysoký a pohledný pouzdro, 50m vodotěsnost, opravdu hezkej ciferník s lehce plastickejma výraznejma indexama, krásný modrý ručičky...fakt od pohledu slušný hodinky. Nic od konkurenčních značek, který jsme prohlíželi, se na ně vůbec nehrabalo. Akorát ten náramek je klasickej plecháč, ale za 1600 člověk asi ani nic jinýho čekat nemůže. U ostatních značek je rád, když má občas něco ocelový pouzdro.

Odesláno

Při sobotní návštěvě OC Letňany mě překvapilo, že tam lze koupit kvalitní hodinky. Moc často tam nechodím, ale kdyby je tam prodávali dřív, asi bych si toho všiml:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Při sobotní návštěvě OC Letňany mě překvapilo, že tam lze koupit kvalitní hodinky. Moc často tam nechodím, ale kdyby je tam prodávali dřív, asi bych si toho všiml:

attachicon.gifIMAG0744.jpg

attachicon.gifIMAG0745.jpg

Oris i Fortis v PlaneoQuick time prodavaj uz hodne dlouho 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...