Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 11,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Dneska Olympia Brno jedny PO u vláčku a pak Super Avengery na slovensky mluvícím gentlemanovi v knihkupectví.

Jinak jsem trpěl pohledem na samý nudný quartzky pobíhajíc v závěsu za ženou.

Odesláno

Dnesni porada, pani reditele, 4 sedi vedle sebe, Tag Heuer Carrera (fejk), Breitling BfB (fejk), chrono Invicta velikost salku na preso (k obleku), ctvrty jsem nepoznal, logo na nich neni, chrono quartz, na 5 metru nejsou pěkný.

Vylepsuje to navsteva IWC Da Vinci na krokousovi.

Odesláno

Dnesni porada, pani reditele, 4 sedi vedle sebe, Tag Heuer Carrera (fejk), Breitling BfB (fejk), chrono Invicta velikost salku na preso (k obleku), ctvrty jsem nepoznal, logo na nich neni, chrono quartz, na 5 metru nejsou pěkný.

klasické setkání debilů..., tedy kromě IWC originál /doufám/

Odesláno

Opatrne, su tady taky :-)

Ja mam Suby

tebe jsem Financi nepodezíral, nedovedu si na tvé ruce představit faky Tissot nebo Omega či Invicta podšálek. Ty přece nosíš normální a pořádné hodinky!  :)

Odesláno

Trocha osvety by neuskodila...
Odesláno

Minulý týden mi neprošel revizí automobilní zvedák. Navíc byl nahlášen audit z inspektorátu bezpečnosti práce. Zavolal jsem si elektrikáře, ať na zvedák mrkne. Začal přede mnou mávat levou rukou, co všechno se musí vyměnit. Jak mu ta ruka lítala, začali mi lítat oči a pak i celá hlava. Musel jsem ho zastavit. Na ruce měl fajnové Steinhart TRITON 100 ATM black. Pak následoval slušný pokec. Bohužel, když čtu Financův příspěvek, musím přiznat, že u nás na firmě je situace s fejky podobná. V kontrastu pak člověka potěší, když vidí slušné hodinky na obyčejném chlapíkovi.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno (upraveno)

Byl sem na služebce v Curychu, bohužel jen na půl dne, takže sem mohl nasávat hodinkovou atmosféru jen z reklam z letištní haly po příletu.

Po vyřízení toho co bylo v plánu a odbavení sem se málem posadil na zadek, v jedné části terminálu, když sem čekal na let sem objevil "hodinkofilní uličku" IWC, Breitling, Omega, Zenith, Longines, Tag Heuer a x dalších pro chrono začátečníka nezapamatovatených názvů značek... desítky kousků od každé značky, celkově stovky hodinek. Něco sem i nafotil, ale bylo tam přítmí a vše za sklem, takže iphone fota nic moc.

Zážitek pěkný :guitar:

Upraveno uživatelem jungle
Odesláno

Včera jsem byl svědky opravdu super konverzace, v tramvaji seděl nějaký wannabe rapper, na ruce měl hodinky Diesel s asi 4 ciferniky a průměrem asi 6cm a byl osloven jeho kamarádem a rozhovor byl asi takový:

"Co to máš na ruce voe?? Nějaký obrovsky hodinky ne ?"

"To je malý ty voe, víš jak se na to loví bitches? Prej juuu ty jsou, můžu si je skusit?"

Takže tady to máte žádný Rolex žádný Omega, Diesel a pravidlo čím víc ciferniku tím víc bitches.

Odesláno

Dnes v OC Chodov, týpek SKX007 na tahu, pěkně ke košili, no stress a tak to má být...když se umí nosit, tak potápky klidně i k manžetě

Odesláno

Včera Potrefená husa v Brně, borec obrovský Zenith defy a byť tam bylo světlo naprd, řekl bych že byli ve zlatě ;)

Odesláno

Dneska vedle mě na obědě seděl Petr Žaluda (ex ředitel ČD) a na ruce IWC Portuguese. A o stůl vedle Buzková, Cartier, ale těma si jistej nejsem...

Odesláno

Dneska vedle mě na obědě seděl Petr Žaluda (ex ředitel ČD) a na ruce IWC Portuguese. A o stůl vedle Buzková, Cartier, ale těma si jistej nejsem...

Chodíš na obědy do menzy, ne :-)?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...