siwi Odesláno 7. října 2013 Nahlásit Odesláno 7. října 2013 Aha - no tak nic Ale aspoň jsem se pokochal.
honzyk Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Odesláno 10. října 2013 Dnes na praxi na Žlutém kopci, nutriční terapeutka bílé Seika 5, já černý orienty Mako, celkem nám to ladilo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
HDS1200 Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Odesláno 11. října 2013 Včera jsem se tam flákal taky, jenom ne na praxi :-( Dnes na praxi na Žlutém kopci, nutriční terapeutka bílé Seika 5, já černý orienty Mako, celkem nám to ladi
fendelik Odesláno 12. října 2013 Nahlásit Odesláno 12. října 2013 Pred chvili v Lednici na nejake zahradce s venkovnim grilem, sympatak kolem tricitky Ulysse nardin marine diver ...
financ Odesláno 13. října 2013 Nahlásit Odesláno 13. října 2013 Dneska Olympia Brno jedny PO u vláčku a pak Super Avengery na slovensky mluvícím gentlemanovi v knihkupectví.Jinak jsem trpěl pohledem na samý nudný quartzky pobíhajíc v závěsu za ženou.
financ Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Odesláno 17. října 2013 Dnesni porada, pani reditele, 4 sedi vedle sebe, Tag Heuer Carrera (fejk), Breitling BfB (fejk), chrono Invicta velikost salku na preso (k obleku), ctvrty jsem nepoznal, logo na nich neni, chrono quartz, na 5 metru nejsou pěkný. Vylepsuje to navsteva IWC Da Vinci na krokousovi.
Frostie Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Odesláno 17. října 2013 Dnesni porada, pani reditele, 4 sedi vedle sebe, Tag Heuer Carrera (fejk), Breitling BfB (fejk), chrono Invicta velikost salku na preso (k obleku), ctvrty jsem nepoznal, logo na nich neni, chrono quartz, na 5 metru nejsou pěkný.Vylepsuje to navsteva IWC Da Vinci na krokousovi.klasické setkání debilů..., tedy kromě IWC originál /doufám/
financ Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Odesláno 17. října 2013 klasické setkání debilů..., tedy kromě IWC originál /doufám/Opatrne, su tady taky :-)Ja mam Suby
Frostie Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Odesláno 17. října 2013 Opatrne, su tady taky :-)Ja mam Subytebe jsem Financi nepodezíral, nedovedu si na tvé ruce představit faky Tissot nebo Omega či Invicta podšálek. Ty přece nosíš normální a pořádné hodinky!
jartop Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Odesláno 17. října 2013 Dnesni porada, pani reditele, 4 sedi vedle sebe, Tag Heuer Carrera (fejk), Breitling BfB (fejk), chrono Invicta velikost salku na preso (k obleku), ctvrty jsem nepoznal, logo na nich neni, chrono quartz, na 5 metru nejsou pěkný. Vylepsuje to navsteva IWC Da Vinci na krokousovi.Trocha osvety by neuskodila...
financ Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Odesláno 17. října 2013 Vecer vypada lip, panove jsou bez hodinek :-)Chrono quartzky zustavaji, fejky nosi asi jen k obleku
Jeronimo Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Odesláno 18. října 2013 Minulý týden mi neprošel revizí automobilní zvedák. Navíc byl nahlášen audit z inspektorátu bezpečnosti práce. Zavolal jsem si elektrikáře, ať na zvedák mrkne. Začal přede mnou mávat levou rukou, co všechno se musí vyměnit. Jak mu ta ruka lítala, začali mi lítat oči a pak i celá hlava. Musel jsem ho zastavit. Na ruce měl fajnové Steinhart TRITON 100 ATM black. Pak následoval slušný pokec. Bohužel, když čtu Financův příspěvek, musím přiznat, že u nás na firmě je situace s fejky podobná. V kontrastu pak člověka potěší, když vidí slušné hodinky na obyčejném chlapíkovi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jungle Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Odesláno 18. října 2013 (upraveno) Byl sem na služebce v Curychu, bohužel jen na půl dne, takže sem mohl nasávat hodinkovou atmosféru jen z reklam z letištní haly po příletu.Po vyřízení toho co bylo v plánu a odbavení sem se málem posadil na zadek, v jedné části terminálu, když sem čekal na let sem objevil "hodinkofilní uličku" IWC, Breitling, Omega, Zenith, Longines, Tag Heuer a x dalších pro chrono začátečníka nezapamatovatených názvů značek... desítky kousků od každé značky, celkově stovky hodinek. Něco sem i nafotil, ale bylo tam přítmí a vše za sklem, takže iphone fota nic moc.Zážitek pěkný Upraveno 18. října 2013 uživatelem jungle
Exiztence Odesláno 20. října 2013 Nahlásit Odesláno 20. října 2013 Včera jsem byl svědky opravdu super konverzace, v tramvaji seděl nějaký wannabe rapper, na ruce měl hodinky Diesel s asi 4 ciferniky a průměrem asi 6cm a byl osloven jeho kamarádem a rozhovor byl asi takový:"Co to máš na ruce voe?? Nějaký obrovsky hodinky ne ?""To je malý ty voe, víš jak se na to loví bitches? Prej juuu ty jsou, můžu si je skusit?" Takže tady to máte žádný Rolex žádný Omega, Diesel a pravidlo čím víc ciferniku tím víc bitches.
Ondoni Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Odesláno 22. října 2013 Dnes v OC Chodov, týpek SKX007 na tahu, pěkně ke košili, no stress a tak to má být...když se umí nosit, tak potápky klidně i k manžetě
semi001 Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Odesláno 22. října 2013 Včera Potrefená husa v Brně, borec obrovský Zenith defy a byť tam bylo světlo naprd, řekl bych že byli ve zlatě
michal_45 Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Odesláno 22. října 2013 ... ted sem si az vzpomel ... sobota 12.10. ... let qs 2040 ... jedny rolex sea dwellery na chlapikovi s deckem ...
Chumpus Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Odesláno 23. října 2013 (upraveno) edit, špatné vlákno Upraveno 23. října 2013 uživatelem Chumpus
DaLo Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Odesláno 24. října 2013 Dneska vedle mě na obědě seděl Petr Žaluda (ex ředitel ČD) a na ruce IWC Portuguese. A o stůl vedle Buzková, Cartier, ale těma si jistej nejsem...
jacob Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Odesláno 24. října 2013 Dneska vedle mě na obědě seděl Petr Žaluda (ex ředitel ČD) a na ruce IWC Portuguese. A o stůl vedle Buzková, Cartier, ale těma si jistej nejsem...Chodíš na obědy do menzy, ne :-)?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se