Pirx Odesláno 30. října 2013 Nahlásit Odesláno 30. října 2013 Ahoj, jak je na tom Medité s jídlem, zážitkem :-)? Já slyším všude jen chválu a přemýšlím, že bychom se tam z Prahy vydali na návštěvu.Naprosta spokojenost. Ale nedokazu si predstavit, ze bych to dal na otocku z Prahy, protoze jsme tam vydrzeli asi 9 hodin
emef Odesláno 30. října 2013 Nahlásit Odesláno 30. října 2013 Dominatora a jeho zlate UN ... Se stavil na oběd?
SCIFI Odesláno 31. října 2013 Nahlásit Odesláno 31. října 2013 (upraveno) včera na akci předváděčka AP. Limitka Lebron James mě teda vůbec nenadchla ale celokeramický offshory to bylo jiný kafe Upraveno 31. října 2013 uživatelem SCIFI
bedja Odesláno 31. října 2013 Nahlásit Odesláno 31. října 2013 ale celokeramický offshory to bylo jiný kafe ..jsou perfektní.. ..si říkám naco dvě ledviny, když se dá žít i s jednou..
jacob Odesláno 31. října 2013 Nahlásit Odesláno 31. října 2013 Naprosta spokojenost. Ale nedokazu si predstavit, ze bych to dal na otocku z Prahy, protoze jsme tam vydrzeli asi 9 hodin Občas, no 2x-3x do roka jedeme na Šumavu ke Štěpánovi, spojíme to s procházkou a tak. Takže Medité nyní vidím jako další cíl, až bude čas.
lukis Odesláno 1. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2013 včera odpoledne Brno, prodejna Kopecký - pan prodavač bílé "Géčka", nikdy jsem po téhle kategorii moc nekoukal, ale thle vypadaly na ruce moc pěkně
Ondoni Odesláno 1. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2013 Kdopa si vzal včera na Jindřišskou do kavárny SKX007 na černém natu? Každopádně díky za připomenutí, že je taky mám, dneska jsem je musel nasadit...
kuncák7 Odesláno 1. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2013 Dnes Vladimír Růžička a IWC ( velikost hodinek okolo 46 mm, nevím přesně, zajížděl na trenink hokejistů či se jel podívat na dorost ). Trochu mě překvapil, protože u něj na ruce jsem viděl skoro vždy zn. Hublot ( mnohokrát ).
Frantik Odesláno 1. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2013 (upraveno) Dnes Vladimír Růžička a IWC ( velikost hodinek okolo 46 mm, nevím přesně, zajížděl na trenink hokejistů či se jel podívat na dorost ). Trochu mě překvapil, protože u něj na ruce jsem viděl skoro vždy zn. Hublot ( mnohokrát ).Vlada prece nosil vzdycky Becka Upraveno 1. listopadu 2013 uživatelem Frantik
kuncák7 Odesláno 1. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2013 Nene,na stridacce pri zapasech ano,ale kdyz jezdi na jednani do edenu(nase zlata stodola),tak ma hubloty. Co vim od jeho syna,ma doma peknou sbirecku.
Frantik Odesláno 1. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2013 Nene,na stridacce pri zapasech ano,ale kdyz jezdi na jednani do edenu(nase zlata stodola),tak ma hubloty. Co vim od jeho syna,ma doma peknou sbirecku.Aha. Ok. Ja ze jsem je na nem nikdy nevidel.
vanderB. Odesláno 1. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2013 dneska I.P. Pavlova na světlech směr nuselák, pán v bílé KIA Rio prim sport Igen...
DaLo Odesláno 2. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2013 Kdo byl pred chvili v Albertu na Olsanskym namesti? Na ruce Sinn 103 na tahu a na hlave ksiltovka Chronomag... Kozu jsem nestihnul, byla dlouha rada.)
Tuki Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2013 Pred 10 minutama, cca 8.00 dnes, vlakove nastupiste v Podebradech, pan v nejlepsich letech s tmave zelenou ksiltovkou Breitling nastupoval do vlaku smer Praha. Nekdo odsud ?
kuncák7 Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2013 Dnes o poledni pauze,u sveho hodinare (pravoslav brada,v olsinach,praha 10),plna krabice prim sport 2,cca 10ks v bezvadnem stavu(automat i mechanika),dle sdeleni hodinare toho ma pan sberatel mnohem vic. Pekne koukani. Nekdo odsud?
bandicoot Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 Normálně ve výloze... Snad to modi nesmažou
DaLo Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 Normálně ve výloze... Snad to modi nesmažou Ale jak se to slunicko pekne usmiva.)
Jirkasirka Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 Normálně ve výloze... Snad to modi nesmažou Co to je za výloha? Tak čí je to obchod pánové?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se