Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, jak je na tom Medité s jídlem, zážitkem :-)? Já slyším všude jen chválu a přemýšlím, že bychom se tam z Prahy vydali na návštěvu.

Naprosta spokojenost. Ale nedokazu si predstavit, ze bych to dal na otocku z Prahy, protoze jsme tam vydrzeli asi 9 hodin :wine:

Odesláno (upraveno)

včera na akci předváděčka AP. Limitka Lebron James mě teda vůbec nenadchla

post-24237-0-71731400-1383217770_thumb.jpg

ale celokeramický offshory to bylo jiný kafe

AP_Royal-Oak-Offshore-chronograph_2.jpg

Upraveno uživatelem SCIFI
Odesláno

ale celokeramický offshory to bylo jiný kafe

..jsou perfektní.. :smile_anim: ..si říkám naco dvě ledviny, když se dá žít i s jednou.. :lol2:

Odesláno

Naprosta spokojenost. Ale nedokazu si predstavit, ze bych to dal na otocku z Prahy, protoze jsme tam vydrzeli asi 9 hodin :wine:

Občas, no 2x-3x do roka jedeme na Šumavu ke Štěpánovi, spojíme to s procházkou a tak. Takže Medité nyní vidím jako další cíl, až bude čas.

Odesláno

včera odpoledne Brno, prodejna Kopecký  - pan prodavač bílé "Géčka", nikdy jsem po téhle kategorii moc nekoukal, ale thle vypadaly na ruce moc pěkně :)

Odesláno

Kdopa si vzal včera na Jindřišskou do kavárny SKX007 na černém natu? Každopádně díky za připomenutí, že je taky mám, dneska jsem je musel nasadit...

Odesláno

Dnes Vladimír Růžička a IWC ( velikost hodinek okolo 46 mm, nevím přesně, zajížděl na trenink hokejistů či se jel podívat na dorost ). Trochu mě překvapil, protože u něj na ruce jsem viděl skoro vždy zn. Hublot ( mnohokrát ).

Odesláno (upraveno)

Dnes Vladimír Růžička a IWC ( velikost hodinek okolo 46 mm, nevím přesně, zajížděl na trenink hokejistů či se jel podívat na dorost ). Trochu mě překvapil, protože u něj na ruce jsem viděl skoro vždy zn. Hublot ( mnohokrát ).

Vlada prece nosil vzdycky Becka

post-643-0-76656500-1383304126_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Frantik
Odesláno

Nene,na stridacce pri zapasech ano,ale kdyz jezdi na jednani do edenu(nase zlata stodola),tak ma hubloty. Co vim od jeho syna,ma doma peknou sbirecku.

Odesláno

Nene,na stridacce pri zapasech ano,ale kdyz jezdi na jednani do edenu(nase zlata stodola),tak ma hubloty. Co vim od jeho syna,ma doma peknou sbirecku.

Aha. Ok. Ja ze jsem je na nem nikdy nevidel.

Odesláno

dneska I.P. Pavlova na světlech směr nuselák, pán v bílé KIA Rio prim sport Igen...

Odesláno

Pred 10 minutama, cca 8.00 dnes, vlakove nastupiste v Podebradech, pan v nejlepsich letech s tmave zelenou ksiltovkou Breitling nastupoval do vlaku smer Praha. Nekdo odsud ? :)

Odesláno

Dnes o poledni pauze,u sveho hodinare (pravoslav brada,v olsinach,praha 10),plna krabice prim sport 2,cca 10ks v bezvadnem stavu(automat i mechanika),dle sdeleni hodinare toho ma pan sberatel mnohem vic. Pekne koukani. Nekdo odsud?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...