Bob Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 Se stavil na oběd? Na veceri se Smuclerkou :-)
Peter78 Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 Normálně ve výloze... Snad to modi nesmažou jj, to slunicko je super zaujalo me ale to nalevo, ma to docela husty tlacitka tam bude asi vic luxusnich kousku )
Frostie Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 Normálně ve výloze... Snad to modi nesmažou a to jako v Praze?
Sphinxx Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 Normálně ve výloze... Snad to modi nesmažou Ty woe to je hnus . Kdes to nafotil?
quest987 Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 Ty woe to je hnus . Kdes to nafotil?Neco takoveho sem zahledl v Praze na karlaku v nejaky bazaru s hodinkama.
fendelik Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 Byl jsem dnes v Brně v Alze a na výdeji mladík černý Monstra na železe... Někdo odsud?
Chorche Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 Dneska jsem viděl Romanovi Grahamy a zjistil jsem, že i přes tu šílenost na korunce, jsou to naprosto nositelný hodinky
Sphinxx Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 Neco takoveho sem zahledl v Praze na karlaku v nejaky bazaru s hodinkama. Fakt hrůza, to by mě zajímalo, jaká je tam cena :D .
Chorche Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 Vůbec nic, já už jsem asi fakt postižený, ale mě se ty hodinky prostě líbí
bedja Odesláno 9. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2013 co to má na ruce Oleg Kotov na oběžné dráze..? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
financ Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2013 Kde je v tech pixelech ruka? Tipnu že mají Moony Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jacob Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2013 Nemá spíše Fortis?Fortis Speedmaster :-). Chlapi, již se to dnes řešilo ve vlákně "Jaké hodinky nosí V.I.P.?" na straně 437. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
IzTaPa Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2013 Sedime s drahou na veceri a vedle u stolu spolek duchodcu - 1x navitimer, 2x DJsty. Holt italie je italie
African Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2013 V Itálii má DJsty i popelář, na to si tam brzy zvykneš Nerad bych tímto urazil nějákého popeláře, jen chci poukázat na to, že špagety rádi nosej fejky s dovolených v Egyptě a je jim to všechno buřt, jde o to vypadat vcelku dobře Sedime s drahou na veceri a vedle u stolu spolek duchodcu - 1x navitimer, 2x DJsty. Holt italie je italie
IzTaPa Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2013 Vzhledem ke ctvrti, ve ktere jsme, kvalite obleceni tech duchodcu a urovni hospody (stari si sami maso - viz foto), bych nerekl, ze tahle banda ma potrebu nosit fiky. Jo, a pak tam bylo jeste par keramickych subu (majitel hospody mezi nimi). Uz chapu, kde konci tech 800,000 rolad, co se vyrobilo min rok
African Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2013 To IzTaPa: Asi jsem to špatně podal, samozřejmě že staří pánové mohli mít originály, to každopádně, ale rozhlížej se dál a zjistíš, že Rolexy a Ray-Ban tam mají fakt skoro všichni Fashion"
Locque Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2013 (upraveno) Vzhledem k brutální frekvenci parádních hodinek na rukou našich klientů mě přestalo bavit sem přispívat, nicméně včerejší Portuguese Perpetual Calendar v platině za zmíňku stojí... Nehledě na osobní rytinku na rotoru... To mi spadla čelist... Upraveno 11. listopadu 2013 uživatelem Locque
Hasňa Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2013 Takhle ma vypadat vecnak, ne ho cpat do pilotek.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se