Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 11,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Normálně ve výloze... Snad to modi nesmažou :D

jj, to slunicko je super :D

zaujalo me ale to nalevo, ma to docela husty tlacitka :)  tam bude asi vic luxusnich kousku :))

Odesláno

Neco takoveho sem zahledl v Praze na karlaku v nejaky bazaru s hodinkama.

Fakt hrůza, to by mě zajímalo, jaká je tam cena :D :D .

Odesláno

V Itálii má DJsty i popelář, na to si tam brzy zvykneš :lol2: Nerad bych tímto urazil nějákého popeláře, jen chci poukázat na to, že špagety rádi nosej fejky s dovolených v Egyptě a je jim to všechno buřt, jde o to vypadat vcelku dobře :clap:

Sedime s drahou na veceri a vedle u stolu spolek duchodcu - 1x navitimer, 2x DJsty. Holt italie je italie ;)

Odesláno

Vzhledem ke ctvrti, ve ktere jsme, kvalite obleceni tech duchodcu a urovni hospody (stari si sami maso - viz foto), bych nerekl, ze tahle banda ma potrebu nosit fiky. Jo, a pak tam bylo jeste par keramickych subu (majitel hospody mezi nimi). Uz chapu, kde konci tech 800,000 rolad, co se vyrobilo min rok ;)upyserad.jpg

Odesláno

To IzTaPa: Asi jsem to špatně podal, samozřejmě že staří pánové mohli mít originály, to každopádně, ale rozhlížej se dál a zjistíš, že Rolexy a Ray-Ban tam mají fakt skoro všichni :cheers:  Fashion"

Odesláno (upraveno)

Vzhledem k brutální frekvenci parádních hodinek na rukou našich klientů mě přestalo bavit sem přispívat, nicméně včerejší Portuguese Perpetual Calendar v platině za zmíňku stojí... Nehledě na osobní rytinku na rotoru... To mi spadla čelist...

u7era2uv.jpg

Upraveno uživatelem Locque

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...