Povidláček Odesláno 3. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2015 Byly fakt moc fajn. Jak jsme byli nalití málem jsem je s ním úspěšně vyměnil za 009. Bohužel ráno je chtěl zpátky Odesláno z mého GT-I8200N pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 3. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2015 Poděbrady - hospoda, typek vedle u stolu pilotky na něčem podobným jako je Bond Nato... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2015 Prim sport2 na: hoby.idnes.cz jednoduchá příprava kávy :-) tak se kluci přiznejte a aj na auto.idnes.cz klučina nosí sport2. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2015 se mi poštěstilo vidět zajímavej fake rolexekPřišlo mi že tah přešel plynule z pouzdra, hodinky bicolor, ale reverzně (zlaté pouzdro a zlaté vnější dílky tahu).nebyl sem schopnej rozpoznat, jakej model by to mělo připomínat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2015 se mi poštěstilo vidět zajímavej fake rolexekPřišlo mi že tah přešel plynule z pouzdra, hodinky bicolor, ale reverzně (zlaté pouzdro a zlaté vnější dílky tahu).nebyl sem schopnej rozpoznat, jakej model by to mělo připomínat Třeba originál invicta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2015 Třeba originál invicta todle mělo na cifru Rolex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2015 Prim sport2 na: hoby.idnes.cz jednoduchá příprava kávy :-) tak se kluci přiznejte a aj na auto.idnes.cz klučina nosí sport2. Taky jsem zaregistroval, sporty a nato? jednoznačně člen http://video.idnes.cz/?idvideo=V150722_154226_webtv_nov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2015 Restaurátor rozbaluje balíky ukryté na půdě. Co to má na ruce? http://usti.idnes.cz/otevreni-baliku-veci-sudetskych-nemcu-z-libouchce-v-muzeu-usti-pvr-/usti-zpravy.aspx?c=A150727_2180077_usti-zpravy_alh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2015 Dneska ráno v metru poněkud umělá prcina v růžovém body s bicolor roládama na jubilee na opáleném zápěstí...hm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2015 No co co, Maserati v servisu , ovšem slovník máš zajímavej, co je to za nářečí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2015 Někdo z nás minulý víkend na chrtích závodech v Motole s modrýma bondovkama? Btw, 14 zpátky oslava na chalupě, přijel známý a na ruce Omega PO chrono. Tak jsem mu je po chvilce musel sundat z ruky, samo origo. Pak vytáhl mobil a začal mi ukazovat fotky hodinek co se mu líbí a mimochodem utrousil, že tuhle koupil synátorovi u Dušáka bílé expy II. Zná to tady, ale reg nemá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2015 No co co, Maserati v servisu , ovšem slovník máš zajímavej, co je to za nářečí?Který slova ti zněj exoticky? metro-prcina-body-bicolor-jubilee? Ovšem jestli to byla tvoje pani, tak to pardón... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2015 Dnes ráno: Krásná milá paní headhunterka měla na ruce mrňavé dámské Constellationy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2015 Ondoni já ti nevím, ale u dusaka expy nekoupis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2015 Když se řekne headhunter, tak si představím takového toho indiána co má kolem krku zavěšený hrozen těch maličkých vysušených hlav, ale to asi ta paní nedělá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2015 Nová doba, Wizarde. Dneska si headhunteři fotky vysušených hlaviček svých kořistí ukládají do cloudu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romulada Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2015 Ondoni já ti nevím, ale u dusaka expy nekoupis.Možná začal Dušák pomáhat s prodejem Bechyněmu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2015 Ondoni já ti nevím, ale u dusaka expy nekoupis. Možná začal Dušák pomáhat s prodejem Bechyněmu. jj, u Bechyněho...su kokin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2015 Dneska po 11, B SO 44 ty s gumovou lunetou na Dejvické Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2015 Cca. 8:30 metro C, směr Letňany pán v zeleném polotričku a Longines. Viděl jsem jen typický náramek s logem Longines a hodinky zboku, možná Conquest Chrono Ceramic. Sledoval velice atraktivní slečnu v šatech. Též jsem si jí všiml, ale obávám se, že jí bylo max tak 15-17 * ------------------------------*autor na svoji obranu podotýká, že je mu 24, kolegovi tipuji více Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se