Exiztence Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2015 Já třeba nemám rad napěchovaný kapsy a tahám sebou tašku do ruky. Ty přes rameno mi prijdou proste praktické kdyz sebou nosím všemožné harampadi a moc me nenapada alternativa...
cosmos Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2015 Peto tak ty breitle jsou obzvlášť vypečeny :-),suvenýr z dovči?
Pasion Odesláno 21. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2015 Turista na Staromáku a Hublot Big Bang . Pěkný hodinky , pán nevypadal na fejkonoše . Ta taška ale nevypadá moc dobře, i z dálky je vidět, jak se třepí a chybí jí kus kůže nahoře s nápisem Louis Vuitton a taky přichycení uch má jiný tvar než original Damier graphite nějaký messenger.
Pasion Odesláno 21. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2015 Peto tak ty breitle jsou obzvlášť vypečeny :-),suvenýr z dovči? Pěkné budíky, a že se všechny zastavily na dvanáctce.
VintageLover Odesláno 21. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2015 dobrý Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
grga_pitic Odesláno 21. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2015 Vcera dve jednani - reditel miliardove spolecnosti s hodinkami Jet Set na ruce, druhe jednani s panem jednatelem jez mel Gant na Nato....
VitekB Odesláno 21. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2015 Asi před půl hodinou SKX na Oysteru v LIDLu Hornoměcholupská 576 - modré tričko, pán dlouho vybíral pečivo .
kvejkr Odesláno 21. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2015 Včera v zoo Liberec pán s roztržitým děckem a chrono fortisama na tahu :-)
financ Odesláno 21. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2015 dobrý legendární první český wristshot :-)
Mechac Odesláno 21. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2015 Dnes cca v 18h Makro v Pruhonicich pan nakupoval rybu s cernymi Breitling Colt, ten novy model s cisly, quartz, na tahu. Mam dojem, ze pohledem zavadil i o me SMP, ale nic neprobehlo
vintage Odesláno 21. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2015 Jinolice kemp, typek s plnovousem a zrejme primky s momostrednou sekundovku na racing strapu. Kozu jsem radši nezkoušel bo přítelkyně mela Festiny...
Daemonultimate Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2015 (upraveno) Rus - Praha - letiště, nejdřív brečel, jak se u nich teď těžce žije, když ten jejich peníz tak klesl ... tak povídám: Máte pěkný hodinky, to je Breguet? ... Ano, to jsem si koupil tady u vás Upraveno 23. srpna 2015 uživatelem Daemonultimate
VintageLover Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2015 Zoo Praha PVD Brajtle, IWC akváče a nějaké další kousky.
bassman Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2015 Zoo Praha PVD Brajtle, IWC akváče a nějaké další kousky. Zahledl jsem tam taky pekny Speedy s cervenym cifrem, sam jsem vynesl Alpinisty na sedem natu...
tenge Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2015 .. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VintageLover Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2015 Zahledl jsem tam taky pekny Speedy s cervenym cifrem, sam jsem vynesl Alpinisty na sedem natu... Jo, též jsem měl Moony, ale původní starý.
Fester Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2015 Dnes ráno vlak z Brna do Prahy, první vagón, Fortis Flieger chrono. Někdo odsud? Na kozu jsem se v kupé radši neptal...
ZLOjasna Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2015 Dnes v LM asi b aerospace, nez som sa stihol zmobilizovat bol fuc. Niekto miestny? Rad by som si ich okukal, nakolko su v plane
kuncák7 Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2015 Dnes v tramvaji c. 22 echt zlate invicty. Doufam,ze to nebyl nikdo odsud. Byl to fakt hnus.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se